9
ÇocukBebek Salıncağı ve Hoppala kategorisinde
en çok ziyaret edilen 9. ürün

Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo Hoppala Bebek Yürüteci Chm91

8.490 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.699,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.750 TL

Ürün Bilgileri

Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo Hoppala Bebek Yürüteci Chm91

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ballı Bebek Satıcı Ünvanı: BALLI BEBEK MAĞAZACILIK TEKSTİL İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0139071797700001 Vergi Kimlik Numarası: 1390717977
    Bu ürün Ballı Bebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher-Price Yağmur Ormanı Jumperoo CHM91 Hop hop zıpla! Bu Jumperoo® eğlencesinde orman dostları ile bebeğinizin keşfedeceği o kadar çok şey var ki! Müzikler, ışıklar ve eğlenceli sesler her zıplayışında bebeğinizi ödüllendirir! Döner koltuk bebeğinize oyuncaklar, aktiviteler ve çevresindeki arkadaşları için 360° erişim sağlar. Bunlar arasında baş üstü yumuşak maymunlar, çemberler, çıngıraklar, boncuk çubuğu ve çok daha fazlası var. Hepsi bebeğinizin ulaşabileceği yerdeler. Bebeğiniz yüksek noktalara ulaşır, oyuncakları tutar, hareket eder ve zıplayabilir! Bunların tümü bebeğinizin motor becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Saklamak ve taşımak için kolayca katlanabilir. Müzik, ışıklar ve sesler her bir zıplamayı ve hareketi ödüllendirir. Süper! Bebeğinizin etrafını tamamen keşfedebilmesi için koltuk 360 derece döner. Sağlam ayaklı çelik çerçeve bebeğinizin güvenle zıplamasına izin verir. Bebeğiniz büyüdükçe üç kademeli yüksekliğe kolaylıkla adapte edilir. Yumuşak yay kılıfları küçük parmakları korur Renkli oyuncaklar arasında
  • dönen aslan, timsah çıngırak, kelebek dişlik, vurulabilen fil ve su aygırı ile renkli ışıklar ve daha fazlası bulunur. Sevimli kaplan koltuk minderi makinede yıkanabilir ve kurutucuya atılabilir. Taşımak ve saklamak için kolayca katlanabilen çerçeve Bebeğinizin kaba motor becerilerini geliştirmeye yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver