Fisher Price Büyük Dansçı Beatbo

1.580 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
Kurumsal Fatura
1.517,04 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.619,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Büyük Dansçı Beatbo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosack Oyuncak & Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET KOZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5820323792
    Bu ürün Cosack Oyuncak & Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fisher Price Minik Dansçı BeatBo (Türkçe), Işıklı, Müzikli Dans Arkadaşı FCV61-FCV61 Dans etme zamanı! Miniğinizin favori oyun arkadaşı yepyeni ufak boyuyla karşınızda! BeatBo™yu canlı renkler, hareketli melodiler ve eğlenceli dans hareketleri ile canlandırmak için kafasına vurun ve eğlenceyi başlatın. Miniğiniz Minik Dansçı BeatBo™ ile dans ederken ince motor becerileri ve düşünme becerileri gelişir! Oyun ve gelişim bir arada™ İnce Motor Becerileri: BeatBo™yu kavrayıp onunla etkileşime geçmek bebeklerin ince motor becerilerini teşvik eder. Duyusal beceriler: Parlak, renkli ışıklar ve eğlenceli müzik ve seslerle bebeğinizin duyularını teşvik edin. Düşünme Becerileri: Etki/tepki aktiviteleri bebeğin merakının ve düşünme becerilerinin gelişmesine yardımcı olur. Bebeğiniz BeatBoya dokunduğunda müzikler çalar ve göbeğinde ışıklar yanar! BeatBo™nun dans etmesi için başına hafifçe vurun! Ufak boyutu sayesinde her zaman yanınızda taşıyabilirsiniz!

Ürün Özellikleri

  • Karakter Ben10
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yükseklik 36 cm
  • Yaş 0 - 1 Yaş
  • Dil İspanyolca
  • Pil ile mi çalışır? Evet
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Evet
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Fisher Price Dansçı Beatbo Bebek

Son dönemin gelişen teknolojisi ile beraber oyuncaklar da son derece değişime uğramıştır. Özellikle gelişim çağı çocukları için en ideal parçalardan biri olan bu oyuncaklar hem gelişimlerini hem de devamlı olarak kendilerini yenileyen halleri ile gelişen çocuklar için son derece önemlidir. Tüm bunlar düşünüldüğü zaman oyuncakların da çok iyi seçilmesi ve gelişim dönemlerine uygun bir biçimde tasarlnamış oyuncakların seçilmesi gerekir. Bu ürünlerden biri de Fisher Price Dansçı beatbodur. Fisher Price Dansçı beatbo pek çok bebek için en uygun oyuncakların başında gelmektedir. Ses ve renkli görüntüye sahip olan bu oyuncak pek çok kullanıcısının beğenini kazanmaktadır. Pek çok farklı özelliğe sahip olan Fisher Price Dansçı beatbo, hem oldukça sağlam hem de oldukça önemli oyuncaklardan sadece biridir. Özellikle gelişim çağında olan çocuklar için tasarlanmış olan dansçı beatbo pek çok kişinin ilk tercihidir.

  • Gelişim İçin Oldukça Etkili
  • Bebekler için ilgi çekici
  • Uzun Süreli Kullanım

Fisher Price Dansçı Beatbo Özellikleri

Fisher Price Dansçı beatbo özellikleri

Özellikle gelişim çağında olan bebekler ve çocukların oynadığı oyuncaklar son derece önemlidir. Kullanılan oyuncaklar pek çok gelişim evresi için oldukça değerli ve etkilidir. Herhangi bir gelişim aktivitesinin eksik kalması gelecek yaşlarda pek çok farklı probleme yol açabilmektedir. Tüm bu sebeplerden dolayı oyuncaklar da en az mama seçimi kadar önemli rol oynamaktadır. Fisher Price Dansçı beatbo üç farklı oyun moduna sahiptir. Göbek kısmı şeffaf olan Fisher Price Dansçı beatbo özellikle bu kısmı ile etkinleşir ve bu kısmından rengarenk ışıklar yayar. Butona basıldığında pek çok farklı şarkı söyler. Şarkı söylerken içeriğinde eğitici içerikler sunar ve dans ederek çocuğunuzun dikkatini kendi üzerinde yoğunlaşmasına yardımcı olur.

Fisher Price Dansçı Beatbo ile Ebeveynler Hep Yanında

Fisher Price Dansçı beatbo ile Ebeveynler hep yanında

Fisher Price Dansçı beatbo pek çok üründen farklı olarak içerisine ses ve şarkı kaydetme özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde pek çok ürünü açık ara öne geçen Fisher Price Dansçı beatbo dilediğiniz sesi veya sesinizi kaydedip onun ile egzersizler yapmasına yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca pek çok farklı öğrenme modu sayesinde harf, alfabe, sayı, renk gibi daha pek çok egzersizi ile tüm bunları öğrenebilir ve tüm bunlar için sizin tek yapmanız gereken oyuncağı kurmanız ve çocuğunuzun keyif ile öğrenmenin keyfini çıkartmak olacaktır. Özellikle dans etmesi, çeşitli şarkılar söylemesi ve rengarenk ışıkları yardımcıyla ilgiyi üzerinde toplaması ile Fisher Price Dansçı beatbo pek çok anne ve babanın rahatlıkla dinlenmesine de yardımcı olacaktır. Özellikle çalışan anne babalar için de içerisine ses kaydedebilir olmak hem çocuğun rahatlığı hem de anne ve babanın rahatlığı için oldukça önemlidir.

Fisher Price Dansçı Beatbo ile Verimli Zaman

Fisher Price Dansçı beatbo ile verimli zaman

Pek çok oyuncağın en büyük sıkıntısı, çocukların ilgisini çekebilecek durumda olmamasıdır. Çocukların herhangi bir bilgiyi öğrenmesi için ilk öncelikle ilgi çekici olması gerekir. Dansçı beatbo ise hem rengarenk ışıkları hem de dans edip şarkı söyleyen hali ile hem son derece ilgi çekici hem de son derece öğreticidir. Özellikle dansçı beatbo kaba motor becerileri, duyusal beceriler ve merak ve keşfetme becerileri üzerinde oldukça önemli işlevlere sahiptir. 9+ aylıktan itibaren yürüyene dek kullanılabilen Fisher Price Dansçı beatbo kullanım zamanın geniş olması ile de oldukça sık tercih edilir bir durumdadır. Ayrıca Fisher Price Dansçı beatbo yapısı gereği çocukların sevebileceği ve korkmayacağı bir şekildedir.