Fisher Price Yaşa Göre Gelişim Köpekçik Doktorda Ftc72

728,97 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
672,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
689,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Yaşa Göre Gelişim Köpekçik Doktorda Ftc72

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendyol Satıcı Ünvanı: DSM GRUP DANIŞMANLIK İLETİŞİM VE SATIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3130557669
    Bu ürün Trendyol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köpekçik ile bilgi dolu bir oyun, eğlenceli ve öğretici bir doktorculuk oyunu! Bu etkileşimli sağlık seti, minik doktorunuz için sağlıklı bir öğrenme ve taklit oyunu sunuyor. Ufaklığınız Köpekçik\'i sağlık kontrolünden geçirirken eğlenceli şarkılar ve cümlelerle, bedenin farklı bölümlerini, renkleri, İngilizce sözcükleri ve daha fazlasını tanır! 3 farklı Yaşa Göre Gelişim™ seviyesiyle, öğrenme eğlencesi çocuğunuzla birlikte büyür! Oyun ve gelişim bir arada™ Bilgi Dağarcığı: Çocuğunuz, eğlenceli şarkı ve cümleler aracılığıyla vücudun bölümlerini, renkleri, sağlıklı alışkanlıkları, ve basit İngilizce kelimeleri tanır. Yaratıcılık ve Hayal Gücü: Bu set ile oynarken miniğiniz hayal gücünü kullanır, taklit eder, erken rol yapma becerilerini geliştirir. Güven ve Mutluluk: Köpekçik ile beraber farklı araçları keşfeden miniğiniz bir sonraki doktor ziyaretinde biraz daha kendinden emin ve güvende hissedebilir :) Şarkılar, sesler ve cümleler çalan 8 öğrenme noktası! 4 çıkarılabilir “tıbbi” oyun parçası: kulak inceleme cihazı, sargı bezi, termometre ve şırınga 60\'nin üzerinde şarkı, ses, melodi ve ifade! Yaşa Göre Gelişim™ teknolojisiyle öğrenme içeriği çocuğunuz büyüdükçe değişir Daha fazla öğrenme içeriği için Köpekçik\'in kulağına, koluna veya ışıklı burnuna basın! Renkleri ve eşleştirmeyi, bedenin bölümlerini, İngilizce kelimeleri ve daha fazlasını tanıtır!

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Dil İspanyolca
  • Pil ile mi çalışır? Evet
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Fisher Price Ftc72 Yaşa Göre Gelişim Köpekçik Doktorda - Türkçe

Çocuklar için ideal oyun tasarımları üreten Fisher Price'ın eğlenceli dünyasında revaçta olan ürünler arasında yer alan Köpekçik serisi ile çocuğunuzun hem eğlenmesini hem de öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Yaş gruplarına uygun tasarlanan oyun setlerini gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Fisher Price eğitici Köpekçik Doktorda oyununda yer alan formatları ile çocuğunuzun hayal dünyasını serbest bırakmasını sağlayabilirsiniz. Yaratıcılık ve eğlencenin bir arada olduğu oyunun içinde interaktif bir sistem yer alır. Bu sayede küçük bir doktor rolünü üstlenen çocukların taklit yetenekleri ve motor becerileri de gelişir. Siz de eğitici ve aynı zamanda da öğretici bir ürün arıyorsanız Köpekçik Doktorda oyunu oldukça uygun bir tasarıma sahiptir. Ürün, yaş gruplarına uygun olarak tasarlanır.

  • Hayal gücü
  • Renkler
  • Sağlıklı alışkanlıklar

Eğlenirken Öğreten Fisher Price FTC72

Eğlenirken Öğreten Fisher Price FTC72

Fisher Price FTC72 tasarımında yer alan eğlenceli şarkıları ve öğretici cümleleri ile sesli bir oyundur. Aynı zamanda çocuğunuzun renkleri de öğrenmesini sağlayabilirsiniz. Hem evde kullanıma hem de anaokulu ve kreşlere uygun olan öğretici bir set ile çocukların gelişimine destek olabilirsiniz. Çocukların dil öğrenme döneminde kullanılan bu tasarım, Türkçe ve İngilizce sözcükler ile her dilden bir kelime öğrenme şansı da sunar. Çocukların öğrenme gelişimlerine destek sağlaması için geliştirilen bu oyun tasarımın da aynı zamanda da vücudun çeşitli yerlerini öğretmek amaçlanır. Yaşa uygun ve farklı bir dizayn ile oldukça yararlı bir oyundur. Siz de Eğlen ve Öğren ile çocuğunuza faydalı bir oyun dünyası yaratabilirsiniz. Kolay kullanımı ve sesli tasarımı sayesinde küçüklerin dikkatini çeken bu format gelişim çağındaki destekleyici seçenekler arasında yer alır.

Eğitici Fisher Price Köpekçik Doktorda Fiyatları

Eğitici Fisher Price Köpekçik Doktorda Fiyatları

Fisher Price Köpekçik Doktorda ile çocukların taklit yeteneklerinin gelişmesine ve rol yapabilmelerine faydalı birçok içerik sunulur. Köpekçik ile oynayan çocuklarda hayal gücünü kullandıkları görülür bu sayede de gelişme dönemi için yaratıcılık, hayal gücü gibi konularda destek sağlar. Fisher - Price Eğlen & Öğren yaşa göre gelişim Köpekçik Doktorda seti avantajlı fiyatlarıyla da bütçe dostu bir oyuncak olarak yer alır. Bu sayede hem aile bütçenize destek hem de çocukların gelişimine fayda sağlayan bir çeşit olarak sizin beğeninize sunulur. Oyunun içinde yer alan köpeğe yardım etme seçeneği ile çocukların iyilik ve yardım etme duyguları da gelişir. Birçok noktada, farklı alanlarda destekleyici bir yapıda olan oyun ile çocuklar eğlenerek öğrenir. Siz de onlara faydalı olmak, gelişimleri için katkı sağlamak istiyorsanız bu seçeneği detaylı olarak inceleyip satın alabilirsiniz.

Fisher Price Köpekçik Doktorda Kullanıcı Yorumları

Fisher Price Köpekçik Doktorda Kullanıcı Yorumları

Fisher Price Köpekçik Doktorda çocukların sevdiği oyun seçenekleri arasında yer alır. Kaliteli dokusu, öğretici formatı ve kullanılan materyalleri ile küçük çocuklar için doğru bir oyun alternatifidir. Fisher Price Ftc72 Yaşa Göre Gelişim Köpekçik Doktorda ile çocukların hem yardım duyguları hem de kelime hazneleri gelişir. İçeriğini detaylı olarak okuyup gelişim döneminde olan çocuğunuz için doğru bir karar verebilirsiniz. Tek bir amaç ile üretilmeyen ve pek çok farklı gelişim noktasına değinen bu oyun tasarımına siz de kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Böylelikle çocuğunuz için kaliteli bir oyun seçeneği tercih etmiş olur ve ona eğlenirken öğreten bir deneyim sunarsınız. Aynı zamanda avantajlı fiyatlarla sunulan bu tasarımı Trendyol üzerinden inceleyerek kısa zamanda çocuğunuz ile keyifli dakikalar geçirmeye başlayabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Fisher Price Ftc72 Yaşa Göre Gelişim Köpekçik Doktorda kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.