Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,17 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
369,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosack Online Satıcı Ünvanı: MEHMET KOZAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5820323792
    Bu ürün Cosack Online tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek ile bebekler hem öğrenecek hem de keyifli vakit geçirecekler! Bu güzel sette, eğlenceli kelebek arkadaş ile doldurup dökme ve eşleştirme oyunu için 6 farklı geometrik renkli blok bulunuyor. Küçük bebekler bile kolayca kelebeğin üst kısmını çıkarır ve şekilleri kelebeğin içerisinden alabilir. Bebeğin
  • ince motor becerilerini, el-göz koordinasyonu ve düşünme ile problem çözme becerilerini geliştirir. Bebeğinizin şekilleri ve renkleri eğlenerek öğrenmesine yardımcı olur. 6 ay ve üzeri bebeklerin kullanıma uygun zeka geliştirici oyuncaktır. Kutu Ölçüsü: 20,5 x 10,4 x 16,6 cm Ürün ağırlığı: 0,32 kg

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 2 - 3 Yaş
  • Dil Türkçe
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek

Fisher Price şekil eşleştirme arkadaşı kelebek 6 ayını doldurmuş bebeklerin eğlenerek öğrenebilecekleri bir oyuncaktır. Bu ürün, renkli ve eğlenceli bir görünüme sahiptir. Bu sayede çocukların dikkatini çekmeyi başarır. Sadece şekilleri doğru yerleştirme aşamasında değil, küçük parçaları çıkarıp geri kabına doldurma aşamasında da çok eğlenen bebekler bu ürünü severek kullanır. Aileler çocukların ince motor becerilerini geliştirmek amacıyla Fisher Price şekil eşleştirme oyuncağını tercih ederler. Bu ürün kolay kavranabilen parçalara sahiptir. Çok küçük yaşlarda eşleştirme oyununu yapamayan bebekler, şekilleri döküp doldurarak yaratıcı oyunlar keşfederler. Bu ürünün renkli parçaları ve tabanı vardır. Renkli ve tatlı tasarımıyla etkileyici bir görünüme sahip olan tasarım, bebeğinizin renkleri öğrenmesine yardımcı olur. Siz de bu eğlenceli ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Kolay kavranabilir
  • Renkli tasarım
  • Eğitici oyuncak

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek Özellikleri

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Kelebek Özellikleri

Fisher Price şekil eşleştirme arkadaşı eğlenceli ve eğitici bir oyun deneyimi yaşatır. Kolay kavranabilir boyutlarda altı farklı şekle sahiptir. Bebeğinizin şekilleri ve renkleri tanıması için tasarlanan bu ürün, aynı zamanda ince motor gelişimine de katkı sağlar. Bebeklerin parmaklarını kullanarak o parçaları kavraması, ince motor gelişimini destekler. Parçaları doğru alana yerleştirmek ise el göz koordinasyonunun gelişmesini sağlar. Bu sayede bebekler eğlenirken öğrenir. Bebekler turuncu, yeşil, kırmızı, mavi, sarı ve mor renklerden oluşan eğlenceli parçaları kullanırken aynı zamanda bu renkleri de öğrenir. Bu parçalar çocuğun yutamayacağı büyüklüğe sahiptir. Bu açıdan ebeveynler gönül rahatlığı ile bu ürünü tercih edebilir. Yuvarlak, kare, yıldız, üçgen Fisher Price şekilleri mevcuttur. Eşleştirme arkadaşı, bebeğin bu şekilleri eğlenerek tanımasına olanak sağlar. Siz de çocuğunuzun eğlenerek öğrenmesini istiyorsanız, bu oyuncağı tercih edebilirsiniz.

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Tasarımı

Fisher Price Şekil Eşleştirme Arkadaşı Tasarımı

Fisher Price şekil eşleştirme kelebek şeklinde tasarlanarak eğlenceli bir görünüm kazanır. Kelebeğin kanatlarında bazı şekillerde delikler bulunur. Çeşitli canlı renklere sahip parçalar, bu deliklerle eşleştirilir. Bu küçük parçalar kelebek şeklinde tasarlanan bu kutunun içinde bulunur. Kutu ise bebeklerin kolaylıkla açabileceği bir mekanizmaya sahiptir. Eşleştirme yapabilme çağına gelmemiş bebekler, bu kutunun içinden parçaları çıkarıp tekrar doldurarak veya şekilleri üst üste koymaya çalışarak oyunlar oynarlar. Ürünün rengarenk tasarımı oldukça güzel bir görünüm elde etmesini sağlar. Bebeklerin hem renkleri hem şekilleri öğrenmesini sağlayan bu ürün, aynı zamanda onlara sorunları çözebilme ve düşünebilme yetenekleri de kazandırır. Gülümseyen kelebek şekli pozitif bir enerji yayar. Fisher Price şekil eşleştirme arkadaşı kelebek CDC22 yorumları incelendiğinde ebeveynlerin bu üründen memnun kaldığı görülür. Kullanışlı, kolay saklanabilir, eğlenceli ve eğitici olan bu ürünü kullanabilirsiniz.

Avantajlı Fisher Price Şekil Eşleştirme CDC22 Fiyatları

Avantajlı Fisher Price Şekil Eşleştirme CDC22 Fiyatları

Bebekler, oyunlarla çeşitli beceriler ve bilgiler edinebilir. Bu sayede hem güzel vakit geçirir hem de gelişimlerine katkıda bulunurlar. Ebeveynlerin oyuncak seçiminde öncelikli kriter, ürünlerin eğitici olmasıdır. Bunun yanında ürünün güvenli olması da oldukça önemlidir. Şekil eşleştirme arkadaşı, çocuğunuzun herhangi bir yerine zarar vermeyecek şekilde tasarlanır. Keskin parçaları olmadığı için güvenlidir. Bebeklerin küçük parçaları kavrayabilmesi ince motor gelişimine bağlıdır. Bu oyuncak, ince motor gelişimini oldukça destekleyen küçük parçalara sahiptir. Eşleştirme yapma kısmı ise bebeğin bir problem karşısında çözümler bulmasını sağlar. Ürünün renkli tasarımı sayesinde bebekler eğlenceli zaman da geçirebilir. Fisher Price şekil eşleştirme arkadaşı kelebek CDC22 fiyatı ise ürünün işlevi düşünüldüğünde oldukça uygundur. Kolay deforme olmayan bütçe dostu bu etkileyici ürünü indirimleri takip ederek Trendyol güvencesiyle alabilirsiniz.