Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2,5 lt Düdüklü Tencere

8.990 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2,5 lt Düdüklü Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKTAVA Satıcı Ünvanı: MEHMET UYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8990127025
    Bu ürün TEKTAVA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal ayak buharda pişirme seti
  • 22 cm 6.0 litre düdüklü tencere
  • 18 cm 2.5 litre düüdklü tencere ve metal kapak
  • Konum yardımcısı: Kapağın doğru yerleştirilmesi için.
  • Pişirme ayarları: Hassas ve hızlı pişirme ayarları.
  • Gösterge sistemi: Pişirme sürecini kolay kontrol etmenizi sağlar.
  • Buhar düğmesi: Buhar basıncını kolay ve güvenle boşaltmanızı sağlar.
  • Basınçsız pişirme: Basınçsız hassas pişirme için, extra bir buharda pişirme tenceresine gerek duymazsınız.
  • Vitacontrol: Doğru dereceyi ve yemeğin hazır olduğunu gösteren kontrol cihazı.
  • Enerji tasarruflu “cookstar” tabanı sayesinde her tür ocakt, indüksiyon dahil,kullanılabilir.
  • Ideal ısı emilimi, dağılımı ve korumasını sağlar.
  • Iade koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2,5 lt Düdüklü Tencere

Bazı yemeklerin sağlıklı bir şekilde pişirilmesi ve ya haşlanması için ocak üzerinde uzun süreli olarak durması gerekir. Kimi zaman saatleri aşan haşlama işlemleri, enerjiyi çok fazla kullanmanıza ve mutfakta fazla zaman geçirmenize neden olur. Bu gibi işlemler için kullanacağınız düdüklü tencereler, enerjiden ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Geniş haznesiyle kalabalık sofralar için hazırlayacağınız yemekleri kısa süre içerisinde pişirmenizi sağlayan Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2 - 5 lt düdüklü tencere 55DDT015341 nitelikli özellikleriyle öne çıkar. Mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak olan ürün, lezzetli tarifleri kısa süre içerisinde hazırlamanıza yardımcı olur. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz Vitavit Edition 6+2 - 5 lt düdüklü tencere ile pişirilmesi vakit alan yiyecekleri kısa süre içerisinde hazırlayabilir, pratik bir şekilde yemek sofralarınızı hazırlayabilirsiniz.

  • Dayanıklı gövde
  • Estetik tasarım
  • Geniş Hacim

Nitelikli Özellikleri ile Fissler Düdüklü Tencere

Nitelikli Özellikleri ile Fissler Düdüklü Tencere

Teknolojinin gelişmesiyle beraber mutfakta yer verilecek olan eşyaların da değiştiği görülür. Mutfaktaki işlerinizi hafifletecek olan ürün, dahilinde bulunan özelliklerle yemeğin kontrolünü kolaylıkla sağlamanıza yardımcı olur. Pişirme sürecini rahat bir şekilde kontrol etmenizi sağlayacak olan gösterge sistemine sahip olan Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2 - 5 lt düdüklü tencere farklı ayarlara da sahiptir. Farklı yemeklerin ihtiyaç duydukları pişme süreleri ve şekilleri farklılık gösterir. Bunu ayarlayabilmek için ürün üzerinde pişirme ayarları bulunur. Hassas ve hızlı pişirme ayarlarına sahip olan Fissler Vitavit Edition 6 lt + 2.5 lt düdüklü tencere, çeşitli tarifler için uygun özellik gösterir. Aynı tencere içerisinde farklı pişirme tekniklerine ihtiyaç duyan birbirinden farklı tarifleri deneyebilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alabileceğiniz ürün ile mutfakta geçirdiğiniz süreyi kısaltabilir, lezzetli tarifler hazırlamanın keyfini yaşayabilirsiniz.

Konforlu Kullanımı ile Fissler Düdüklü Tencere

Konforlu Kullanımı ile Fissler Düdüklü Tencere

Düdüklü tencere kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Bu noktalardan ilki, yemek piştikten sonra tencerenin açılma sürecidir. Bu işlemleri kolaylaştıran buhar düğmesi, buhar basıncını güvenli bir şekilde Fissler Vitavit Comfort 2 5 lt düdüklü tencere dışarısına boşaltmanızı sağlar. Vitacontrol teknolojisi sayesinde yemeğin hazır olup olmadığını görebilirsiniz. Kalabalık sofralar için yemek hazırlayabileceğiniz Vitavit Edition 6 lt hacmiyle geniş bir yemek yapma kapasitesine sahiptir. Isının ideal bir biçimde dağılmasını, emilmesini ve tencere içerisinde kontrol edilmesini sağlar. Basınçsız pişirme özelliğine sahip olan Fissler Vitavit Edition 6+2 5 lt düdüklü tencere seti yemeğinizi kolay bir şekilde hazırlamanızı sağlar. Set içerisinde 2+5 lt ölçüsünde tencereye yer veren ürün, 6 litrelik geniş hacmiyle dikkat çeker. Bu ürün ile yemeklerinizi kısa bir süre içerisinde hazırlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Fissler Düdüklü Tencere

Uygun Fiyatlı Fissler Düdüklü Tencere

Enerji tasarrufuna önem veren model cookstar tabana sahiptir. Bu taban modeli her türlü ocak üzerinde tencerenin kullanımına imkan sağlar. Kapağın doğru bir şekilde yerleştirilmesi için konum yardımcısına sahip olan parça, güvenli kullanım için gerekli özelliklere sahiptir. Nitelikli özellikleri ile dikkat çeken ürün müşteriler tarafından beğeni toplar. Uygun aralıklarda yer alan Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2 - 5 lt düdüklü tencere fiyatları ile bütçe dostu bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Satın almak istediğiniz ürünün sayfasında Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2 - 5 lt düdüklü tencere kullananların yazdığı deneyim yorumları bulunur. Ürünü daha önceden satın alıp kullanmış müşterilerin deneyimlerinden bahsettikleri Fissler Vitavit Edition Dsng 6+2 - 5 lt düdüklü tencere yorumlarına göz atarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilir, ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.