Fıstıkkolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1 Kg

639 TL
(639 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fıstıkkolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fıstıkkolik Satıcı Ünvanı: AVANS LOJİSTİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0104170852900001 Vergi Kimlik Numarası: 1041708529
    Bu ürün Fıstıkkolik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fıstıkkolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1 Kg
Geri Bildirim Ver

Fıstıkkolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1 kg

Piyasa koşulları içerisindeki kolay ulaşılabilirliği ve lezzeti ile tadına bakanlar vazgeçilmez olabilecek bir ürün olan kavrulmuş tuzlu Siirt fıstığı 1kg müşterileri için uygun şartlarda üretimi yapılıp tüketime sunulmaktadır. Günün her saati doyurucu bir öğün olarak tercih edilebileceği gibi yolculuk esnasında atıştırmalık olaraksa her an lezzeti yanında taşıma şansını kullanıcılarına sağlayabilir. Kilitli ambalajı sayesinde bir kez ağzı açıldıktan sonra günlerce tazeliğini koruyarak saklama şansı ile lezzeti her daim koruyabilmeyi sağlayabilir. Özenli paketleme koşulları ile müşterileri için hem lezzet hem de görsel taşıma koşulları için en iyisini sunmayı hedeflediği görülebilir. Birçok açıdan avantajlı sunum koşullarına ek bir özelliği olan vakumlu poşet içinde karton kutusunda ki sunumu ile tazeliği en üst noktada uzun süreli sunmayı amaçlayabilir olarak görülmekte.

  • Her daim tazelik
  • Uzun süreli saklama
  • Lezzetli taneleri

Fıstık Kolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1kg Özellikleri

Fıstık Kolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1kg Özellikleri

Kavrulma koşulları itibariyle özenli işlem sonrası lezzeti müşterileri için kalite koşullarının yüksek düzeyde sağlandığı görülebilir KSF9094 ile ayrıca önemli bir özelliği bünyesinde taşımakta. Tazeliği ile müşterilerinin özellikle dikkatini çeken lezzeti her koşul ve şartta ulaşımı sağlandıktan sonra ve tüketim sürecinde korunduğu görülebilir. Özellikle fıstıktaki tuz oranının lezzet seviyesini en üst seviyeye çıkartmayı hedefleyen ürün özellikleri itibari ile müşterilerinin her çeşit ve tarz beklentilerini karşılamak için piyasa araştırmalarını ve müşteri memnuniyet anketlerini belirli süreli aralıklarla dikkatli ve titizlikle sürekli bir şekilde ve aralıklarla devam ettiriyor olarak görülebilir. Özellikle kargo süresindeki kısa süreli ulaşım koşulları müşteri beklentilerini karşılamaya yönelik dikkatli bir şekilde güvenli şartlar sağlanarak en iyi şekilde destekleniyor olarak birçok yorum içeriğinde de gözle görülebilir

Fıstık Kolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1kg Yorumları

Fıstık Kolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1kg Yorumları

Kullanıcı yorumlarının olumlu geri dönüşleri gösteriyor ki fıstıkolik kavrulmuş tuzlu Siirt fıstığı 1kg fiyatları itibari ile beklentileri karşılayabiliyor olarak gözlemlenmekte. Birden farklı bütçeye hitap edebiliyor olduğunun ifadesi ile müşterileri tarafından fiyatlandırma onayı açısından olumlu yorumları ile satış ve pazarlama politikalarını sürekli yeniden gözden geçiriyor. Özellikle kullanıcı yorumları içerisinde yer alan paketleme ve paket sunum tasarımlarının yeterliliği ve hoşa giden sunum olanakları ile her geçen gün sunum görselleri ile ve ürünü estetik sunum özeliğine ek güvenli bir şekilde koruyabilen paketleme koşulları ile de yorumların olumlu olduğu görülüyor. Özellikle tazeli konusundaki olumlu yorumları dikkat çekici olduğu görülüyor. Paket açıldıktan sonra uzun süreli tazeliğini koruyarak tüketime hazır, ürün severlerini bekleyen fıstık çeşidi birçok yorum içeriğinde hızlı ulaşımla da göz dolduruyor.

Fıstıkolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1kg İçeriği ve Fiyatları

Fıstıkolik Kavrulmuş Tuzlu Siirt Fıstığı 1kg İçeriği

Sipariş kararı verildikten sonra en hızlı ve güvenli koşullarda müşteriye ulaşan Fıstıkolik kavrulmuş tuzlu Siirt fıstığı 1kg indirim koşullarından en üst seviyede yararlanabilmek adına süreli bir takıp durumu söz konusu olabilir. Yılın birçok gününde birçok zaman içeresinde yeterli miktarda yapılan indirimleri mevcut olsa da bu indirimlerden yararlanabilmenin en iyi yolu olarak takip ve bildirim rahatlığından yararlanmakta fayda olabilir. Süreli ve süreli bir şekilde takibi sağlanan ürün indirimleri ile normal şartlarda da gayet bütçe dostu olan ürüne indirim günlerinde de istenilen fiyatlarda uygun koşullarda ulaşabilmek mümkün olabilir. İndirim günleri için daimi bir öncelik ve özen gösteren ürün üretici firma yenilenen ve gelişen sunum koşulları içinde sürekli bir araştırma içerisinde olduğu görülebilir. İçerik koşulları itibari ile öncelikle tazeliği göze çarpan ürün paketleme koşulları ile de en iyiyi hedeflediği söylenebilir.