Fitback Vücut Ağırlığı Kontrolü Çilek Aromalı 15 Öğün

557,07 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  557,07 TL
%5 indirim
2 x  529,22 TL
1.058,43 TL
%10 indirim
3 x  501,36 TL
1.504,09 TL
%15 indirim
4 x  473,51 TL
1.894,04 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fitback Vücut Ağırlığı Kontrolü Çilek Aromalı 15 Öğün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FITBACK Satıcı Ünvanı: NUHİL GIDA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388078498900015 Vergi Kimlik Numarası: 3880784989
    Bu ürün FITBACK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FITBACK NEDİR? FitBack, öğünlerin tümünün veya bir kısmının yerine geçebilecek özel olarak formüle edilmiş bir gıdadır. FitBack kesinlikle bir ilaç değil, gıdadır. Hem kadınlar hem erkekler FitBack'i gönül rahatlığıyla kullanabilir. FITBACK NASIL KULLANILIR? Başlangıç Kullanımı (2 Gün): Günlük doz 3er saat ara ile tüketilen 5 öğünden oluşur. Her öğünde 1 paket (27 gr.) toz ile 250 ml yarım yağlı süt (%1,5 yağ) iyice karıştırılarak içilir. Başka katı gıda alınmaz. Gün içerisinde şekersiz çay, kahve v.b. kalorisiz içeceklerin tüketilmesinde herhangi bir kısıtlama yoktur. Başlangıç uygulamasını 3 haftaya kadar uzatabilirsiniz. 3 haftadan fazla tıbbi tavsiye olmaksızın uygulamayınız. . Devam Kullanımı (3. Gün Ve Sonrası): 3. günden itibaren, 2 ana öğün yerine FitBack (tercihen sabah ve akşam) kullanılır, bu öğünlerde başka bir katı gıda alınmaz. 1 paket (27 gr.) toz ile 250 ml yarım yağlı süt (%1,5 yağ) iyice karıştırılarak içilir. Diğer ana öğünde (tercihen öğlen)ise 500 kaloriyi aşmayacak şekilde sağlıklı yemek tüketilir. Bu öğünler arasında her biri 100 kaloriyi geçmeyecek şekilde 3 ara öğün yapılır. Devam uygulamasını enerjisi kısıtlanmış diyetin bir parçası olarak ideal kilonuza ulaşıncaya kadar kullanabilirsiniz. . Maksimum fayda için gün içinde en az 2-3 litre su tüketmeye özen gösterin. İÇİNDEKİLER: Whey (Peynir Altı Suyu) Proteini Konsantresi, Maltodekstrin, İnülin, Yağsız Süt Tozu, Palm Yağı Tozu, Laktoz, Kıvam Vericiler (Guar Gam, Ksantam Gam), Aroma Verici (Çilek Aroması), Renklendirici (Kırmızı Pancar Suyu Tozu), Tatlandırıcı (Sukraloz, Steviol Glikozitleri), Vitamin A Asetat, Kolekalsiferol, DL-alfa Tokoferil Asetat, L-Askorbik Asit, Tiamin Mononitrat, Riboflavin, Niasinamid, Pridoksin, Folik Asit, Siyanokobalamin, D-Biotin, Kalsiyum D Pantotenat, Trikalsiyum Fosfat, Potasyum Klorür, Demir Sülfat, Çinko Sülfat, Bakır Sülfat,Potasyum İyodat, Sodyum Selenit, Magnezyum Oksit, Manganez Sülfat, Krom Pikolinat, Sodyum Molibdat.
Geri Bildirim Ver