FitNut Doğal Fıstık Ezmesi 800 Gr.

369 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9.5
3 saat 26 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FitNut Doğal Fıstık Ezmesi 800 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Protein7 Satıcı Ünvanı: PROTEİN7 İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733060986900001 Vergi Kimlik Numarası: 7330609869
    Bu ürün Protein7 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FitNut Fıstık Ezmesinde şeker,tuz,bitkisel yağ vb. hiç bir katkı yoktur, fıstık oranı %100 dür.
  • Yenilenen büyük boy ambalajıyla FitNut %100 Fıstık ezmesi avantajlı fiyatıyla bu keyfi daha uzun süre yaşamanız için yeniden stoklarımızda.
Geri Bildirim Ver

Fitnut Doğal Fıstık Ezmesi 800 gr

Doğal ürün, içerisinde herhangi bir katkı maddesi ve kimyasal madde içermeyen seçenekler arasında yer alır. Fitnut doğal fıstık ezmesi çocuklar ve yetişkinler için sağlıklı bir besin örneğidir. Protein içeriği açısından zengin olan bir besindir. Ürün, kaliteli yağları bünyesinde barındırır. Sıkıntı yaşamadan rahatlıkla tüketilebilir. Ürün, kaliteli bir besindir. Sağlıklı enerji kaynağına sahiptir. Tüketen kişilere uzun süreli protein desteği sağlar. Ürün, sporcular için de güzel bir besin kaynağıdır. Bu sayede ürün, hacim kazanmak isteyen sporcuların rahatlıkla tüketebilecekleri doğal ve sağlıklı bir seçenek haline gelir. Doğru miktarda tüketildiği sürece kilo almak ve vermek isteyenler için de yardımcı bir besindir. Ezmenin içerisindeki fıstık oranı ise %100 civarındadır. Siz de bu lezzetli besini güvenle tüketebilirsiniz.

  • Sağlıklı içerik
  • Katkı maddesiz üretim
  • Doğal lezzet

Doğal İçeriğiyle Fitnut Fıstık Ezmesi 800 gr Özellikleri

Doğal İçeriğiyle Fitnut Fıstık Ezmesi 800 gr Özellikleri

Fitnut fıstık ezmesi 800 gr seçeneğinin içinde şeker, tuz ya da bitkisel yağ gibi hiçbir katkı yoktur. Bu sayede pek çok kişi tarafından güven içinde tüketilebilir. Ancak tüketim sırasında orana dikkat etmek gerekir. Fitnut markalı bu ürün, lezzeti ve sağlıklı yapısı ile iyi bir besin örneğidir. Şeker içermemesinden dolayı rahatlıkla çocuklar ve diyabet hastaları tarafından belirli miktarda tüketilebilir. Kilo vermek isteyenler de ara öğünlerinde tercih edebilir. Kilo almak isteyenler ise ana öğünlerinde yemeklerinin yanına ekleyip belirli oranlarda tüketim gerçekleştirebilir. Ürün, sporcular için de zengin bir protein kaynağıdır. Sporcular için kaliteli ve sağlıklı yağ alımı büyük bir önem taşır. Hem güvenilir yağları hem de sağlıklı proteinleri aynı anda sunan bu lezzeti siz de deneyimleyebilir, sağlıklı ve doğal olan bu besinle benzersiz tarifler hazırlayabilirsiniz.

Benzersiz Lezzetiyle Fitnut Fıstık Ezmesi 800 gr Yorumları

Benzersiz Lezzetiyle Fitnut Fıstık Ezmesi 800 gr Yorumları

Doğal fıstık ezmesi olan bu ürünün içeriğinde insan hayatını olumsuz etkileyen şeker, tuz, yağ ve herhangi bir katkı maddesi bulunmaz. Kahvaltılarda ya da ara öğünlerde kullanıma uygundur. Tamamen doğal olan bu ürünle sağlıklı ve besleyici tarifler de hazırlayabilirsiniz. Doğru miktarda tüketimle kilo almak isteyenler ve formuna dikkat edenler için güzel bir besin özelliğine sahiptir. Ayrıca içerisinde koruyucu ve tuz olmadığından dolayı vücutta su tutulmasına da neden olmaz. Fitnut markalı bu ürün, kasların daha keskin hatlı olmasına imkan tanır. Bu da sporcuların bu ürünü tüketmek için önemli sebeplerinden biridir. Fitnut doğal fıstık ezmesi 800 gr yorumları, bu ürün hakkında kapsamlı bilgi edinmenizi sağlar. Sizden önce ürünü deneyimleyenlerden bilgi ve fikir edinebilirsiniz. Bu sayede siz de siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fitnut Fıstık Ezmesi 800 gr Fiyatları

Bütçe Dostu Fitnut Fıstık Ezmesi 800 gr Fiyatları

Fitnut doğal fıstık ezmesi 800 gr tamamen doğal bir yapıya sahiptir. Bu sayede insülin direncini aniden hızla yükseltmez. Aynı zamanda protein emilimini yavaş yavaş devam ettirir. Böylece hem enerji alınmasına hem de protein sentezinin devam etmesine olanak sağlar. Tercih edeceğiniz Fitnut markalı bu ürün tam anlamıyla fiyat ve performans ürünüdür. Tamamen yerli ve doğal olan bu leziz ezmenin içerisinde fıstıktan başka herhangi bir madde bulunmaz. Gece ya da gündüz tüketimine uygundur. Fitnut doğal fıstık ezmesi 800 gr fiyatı ürünün sunduğu avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Dikkat çeken ve lezzetli yapıda olan bu ürüne Trendyol üzerinden cazip fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Böylece sağlıklı ve lezzetli bir besine sahip olabilir, keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.