FitNut Glutensiz Çikolatalı Fıstık Ezmesi 360 Gr.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL
2 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
4 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kurumsal Fatura
9.5
3 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FitNut Glutensiz Çikolatalı Fıstık Ezmesi 360 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: organiksatinal Satıcı Ünvanı: ORGANIK SATINAL GIDA PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0645075631300001 Vergi Kimlik Numarası: 6450756313
    Bu ürün organiksatinal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fitnut Glutensiz Çikolatalı Fıstık Ezmesi 360 Gr.
Geri Bildirim Ver

FitNut Şekersiz Çikolatalı Fıstık Ezmesi 360 gr

Damaklarda iz bırakan tadıyla tatlı severlerin favori ürünü olan FitNut çikolata ve fındık ikilisini bir kavanoz içerisinde buluşturur. FitNut şekersiz çikolatalı fıstık ezmesi 360 gr sizin mutluluğunuz için özel olarak hazırlanır. Tamamen şeker ilavesiz olarak üretilir. Sağlıklı olarak üretilen lezzet içerisinde şeker, gluten ve tuz yoktur. Ayrıca katkı maddesi ve koruyucu da içermeyen ürünü güven rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Organik olarak üretilen ezme sağlık standartlarına uygun olarak hazırlanır ve Türkiye menşeli satışa sunulur. Çikolata ve fıstığın eşsiz tadını bir kavanoz içerisinde bir araya getiren lezzet, oldukça sık tercih edilir. Orta yoğunlukta bir kıvama sahip olan ezmeyi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Sadece şekli ile tüketebileceğiniz gibi hazırlayacağınız atıştırmalıkların içerisinde de kullanabilirsiniz.

  • Koruyucu içermeyen yapı
  • Çikolata ve fıstık uyumu
  • Uygun fiyat avantajı

FitNut Marka Şekersiz Fıstık Ezmesi İçeriği

FitNut Marka Şekersiz Fıstık Ezmesi İçeriği

Çikolata ve fıstığın eşsiz lezzetini bir araya getirerek mükemmel bir uyum yakalayan FitNut şekersiz çikolatalı fıstık ezmesinin tadı uzun süre damağınızdan silinmez. Günün her saati istediğiniz an kullanabilirsiniz. İçerisinde özenle toplanan çikolata çekirdeklerinden oluşturulan çikolata ve özenle toplanan Türk fındığı bulunur. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı düşünüldüğünden ürün tamamıyla organik olarak üretilir. İçerisinde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi bulunmaz. 100 gramında 25 gram protein bulunur ve şeker ilavesizdir. Orijinal çikolata tadının fındık ile uyumunu size sunar. Serin ve kapalı bir yerde muhafaza edilmesi önerilir. FitNut şekersiz çikolatalı fıstık ezmesi 360 gr kullananlar büyük küçük tadına bayıldıklarını belirtir. Ürün, oldukça sık tercih ve tavsiye edilir. Ürünün yüzde 90 oranında beğeni grafiği bulunur. Ayrıca sağlığınız düşünülerek şekersiz olarak üretilen ezmeyi gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

FitNut Çikolatalı Şekersiz Fıstık Ezmesi Tüketim Özellikleri

FitNut Çikolatalı Şekersiz Fıstık Ezmesi Tüketim Özellikleri

Tatlı ihtiyacı günün her zamanı hissedilebilir. İnsana enerji veren bir ürün olan çikolata, oldukça sık tercih edilen atıştırmalıkların başında gelir. Çikolata krema veya ezmesi tüketilirken kullanılan ürünün içeriğine, sağlık standartlarına ve tüketim oranına dikkat edilmelidir. Sağlığınız ön plana alınarak şeker ilavesiz ve katkısız olarak üretilen FitNut şekersiz çikolatalı fıstık ezmesi 360 gr yorumlarına bakıldığında tadından duyulan büyük memnuniyet fark edilebilir. Oldukça sık tercih edilen ürün, kahvaltılıklar içerisinde popüler konumdadır. Kaliteli üretimi, sağlık standartlarına uygun hazırlanması ürünün sık tercih edilmesinde önemlidir. Ayrıca tamamen organik olarak üretilen ezme, içerisinde şeker, gluten ve tuz barındırmaz. Koruyucu ve katkı maddesi de olmaması ürünün gönül rahatlığıyla tüketilmesini sağlar. Ürün tamamıyla doğal içeriğe sahiptir. Günün her saati rahat bir şekilde kullanabileceğiniz ürünü, dilerseniz tatlıların içerisinde de kullanabilirsiniz.

FitNut Çikolatalı Şekersiz Fıstık Ezmesi Kampanyalı Fiyatı

FitNut Çikolatalı Şekersiz Fıstık Ezmesi Kampanyalı Fiyatı

FitNut şekersiz çikolatalı fıstık ezmesi 360 gr satın alan müşteriler ürünün çocukları tarafından da oldukça sevildiğini belirtir. Çocuklar için bir zaaf olan çikolatanın doğal haliyle tüketimini sağlayabilirsiniz. Eşsiz lezzeti ile gerçek çikolata tadını fıstıkla buluşturan karışım, oldukça sık tercih edilir. Beğenilen tadının yanı sıra tamamıyla organik olarak üretilen ürün içerisinde şeker ve gluten bulunmaz. Türkiye’de üretilen karışım sağlık standartları kapsamında üretilir. İçerisinde koruyucu ve katkı maddesi yoktur. Bu sebeple ürünü açtıktan sonra kullanım süresine dikkat etmeniz önerilir. Eşsiz lezzetinin yanı sıra 100 gramında size 25 gram protein alımı sağlar. FitNut şekersiz çikolatalı fıstık ezmesi 360 gr fiyatı kampanyalı olarak raflardaki yerini alır. Bu eşsiz ve sağlıklı lezzete Trendyol aracılığıyla sizler de sahip olabilir, bu lezzeti deneyimleyebilirsiniz.