FİXA Akrilan 600 Likit Membran- 15kg

2.250 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FİXA Akrilan 600 Likit Membran- 15kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İZOGÜN İZOLASYON AŞ Satıcı Ünvanı: İZOGÜN İZOLASYON VE İNŞAAT MALZEMELERİ TİC ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484002272800018 Vergi Kimlik Numarası: 4840022728
    Bu ürün İZOGÜN İZOLASYON AŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tanımı ve kullanım alanları: akrilik (elastomerik) reçine esaslı, esnek bir su yalıtım malzemesidir. Betonarme, galvaniz, çinko, alüminyum ve sac gibi değişik yüzeylerde, düz ve eğimli çatılarda, baca kenarları, gizli dereler, saçak ve oluklarda kullanıma uygundur. Iç ve dış mekanlarda, yatay ve düşey yüzeylerde uygulanabilir. Özellikleri: Düşük sıcaklıklarda bile elastikiyetini korur. Su buharı geçirimli olup betonun nefes almasını sağlar. Tek bileşenlidir, kullanıma hazırdır. Solvent içermez, zehirsizdir. Içme suyu temasına uygundur. Uv dayanımlıdır. Su bazlı boyalar ile üzeri boyanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver