FIXPLANT 4 Adet Saç Dolgunlaştırıcı Toz 28 gr - Siyah

1.689 TL
(422,25 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FIXPLANT 4 Adet Saç Dolgunlaştırıcı Toz 28 gr - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BARBUN Satıcı Ünvanı: MİMAN ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9100003160
    Bu ürün BARBUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fixplant dökülen saç sorunu, kellik ve seyreklik problemi yaşayanların özellikle tercih ettiği seyrek alanları kapatan doğal ve güvenilir bir üründür. Bitkisel ipek liflerinden oluşan fixplant saçınızın saniyeler içerisinde gür ve dolgun bir görünüm kazanmasını sağlar. Fixplant hair building fibers 28 gr'dır. Kullanım süresi seyreklik miktarı ve uygulama alanına göre değişmekle beraber ortalama 30 gündür. fixplant saç fiberi bütün mikrobiyolojik ve dermatolojik testleri başarılı bir şekilde geçmiş ve herhangi bir yan etkisi olmadığı raporlarla kanıtlanmış güvenilir bir üründür. Uygulama : Fixplant saç dolgunlaştırıcı tozu uygulamadan önce saçın kuru olmasına dikkat edilmelidir. Uygulamaya başlamadan önce saça istenilen şekil tarak ve el yardımıyla verilir. Seyrek olan ve gürleşmesi istenen bölgenin 3-5 cm kadar yukarısından fixplant şişesi yatay bir şekilde tutularak hafif hafif sallanır ve saç fiberleri saçların üzerine serpiştirilir. Uygulamanın bitmesine yakın saçın yüzeyi el ile hafifçe süpürülür. Böylece saç fiberleri saça daha çok tutunarak daha doğal bir görüntü elde etmenizi sağlar. Alın bölgesine yakın yerlerde yapılacak uygulamalarda fixplant optimizer tarak kullanılması önerilir. Bu uygulama alın ve gözlere gelebilecek lifleri önlemek amaçlı yapılır. Fixplant saç liflerini uyguladıktan sonra sabitleyici fixplant fibers hold sprey uygulaması yaparak tozun saça sabitlenmesini sağlayabilirsiniz. Fixplant fibers hold sprey tozun saça tutunmasına yardımcı olarak rüzgar, yağmur gibi etkenlerden daha az etkilenmesine yardımcı olur. Fixplant saç lifleri leke yapmaz ve iz bırakmaz. Uygulamayı tamamladıktan sonra ürünü kuru bir alanda saklamanız ve nemli alanlardan uzak tutmanız önerilir!

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Renk Beyaz
  • Tip Organik
Geri Bildirim Ver