10
Mangal Aksesuarı kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Flam Up Teknolojik Mangal Şömine Tutuşturucu Beyaz Çıra 40'lı 1 Paket

Çok Al, Az Öde!
1 x  116,40 TL
%5 indirim
3 x  110,58 TL
331,74 TL
%7 indirim
4 x  108,25 TL
433,01 TL
%9 indirim
5 x  105,92 TL
529,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Flam Up Teknolojik Mangal Şömine Tutuşturucu Beyaz Çıra 40'lı 1 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KolayETicaret Satıcı Ünvanı: HAVVA DURDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3160586627
    Bu ürün KolayETicaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FLAMUP TEKNOLOJİK BEYAZ ÇIRA
  • 1 PAKET İÇİNDE 40 KÜP BULUNMAKTADIR
  • (Paket içindeki küpler
  • küp şekerden biraz büyüktür kırılarak kullanılır.)
  • 1 PAKET GÖNDERİLECEKTİR (TOPLAM 40 KÜP)
  • KOKUSUZ, KOLAY YANMA
  • 1 KÜPÜN YANMA SÜRESİ HAVA KOŞULLARINA DA BAĞLI OLMAK ÜZERE 3 DK. (YAKLAŞIK)
  • ŞÖMİNE, BARBEKÜ, SOBA, BACA v.s. KOLAYCA TUTUŞTURMAK İÇİN KULLANIMA UYGUNDUR.
  • PAKET: 192 X 133 X 24 MM PAKET ÖLÇÜLERİNDE
  • 1 PAKET 225 GRAM AĞIRLIĞINDADIR
  • UYARI: ELİNİZDE TUTARKEN TUTUŞTURMAYINIZ, ÇOCUKLARIN ERİŞEBİLECEKLERİ YERLERDE VE YANAN ATEŞ v.s. YAKIN YERDE BULUNDURMAYINIZ.
Geri Bildirim Ver

Flam Up Teknolojik Beyaz 40’lı Çıra

Soğuk havalarda soba ve şömine tutuşturmak için çıralar bulunur. Aynı zamanda lezzetli bir yemek deneyimi yaşatan eşsiz mangal kokularını duymak için de çıraya gereksinim duyulur. Fakat ateş harlamak için kullanılan bazı çıralar oldukça ağır ve kötü bir kokuya neden olabilir. Söz konusu problemin yaşandığı noktada ateş yakmayı kolaylaştıran ve kokusuz bir kullanım sunan teknolojik çıra devreye girer. Flam Up Teknolojik Beyaz çıra soba, mangal, şömine, barbekü tutuşturmanın hızlı ve pratik yolunu sunar. Parafinden elde edilen çıra, minimum 6-8 dakikalık yanma süresine sahiptir. Paket içerisinde 40 adet küp olarak sunulan Flam Up Beyaz çıra kokusuz özelliktedir. Bu sayede ateş harlama sürecinde çıranın neden olduğu kötü koku yayılımını engeller.

  • Menşei: Fransa
  • Paket İçeriği: 40 Adet Küp
  • Yanma Süresi: 6-8 Dakika

Flam Up Teknolojik Beyaz Çıranın Özellikleri Nelerdir?

Teknolojik Beyaz Çıra 40'lı Fiyatı

Flam Up Teknolojik Beyaz çıra 40'lı ekonomik paketiyle kullanıcıya sunulur. Fransa’dan ithal edilen teknolojik çıra, parafin malzemesinden üretilmiştir. Bu sayede ateşi kısa sürede harlar. Flam Up tarafından üretilen Beyaz çıra kokusuzdur. Gelişmiş kokusuz teknolojisiyle ateş yakma esnasında havaya karışan kötü koku ve zararlı gazların önlenmesine yardımcı olur. Bu sayede mangal, şömine, soba ve barbekü gibi alanlarda ateş tutuşturmayı hızlı ve pratik hâle getirir. Flam Up Teknolojik Beyaz Çıra minimum 6-8 dakikalık yanma süresine sahiptir. Gelişmiş teknolojik üretimi ile yandığı anda kötü koku yayılımını engeller. Bu sayede kapalı alanlarda soba ve şömine tutuşturmak için güvenli bir kullanım sunar. Parafin malzemesinin çabuk yanıcı özelliği sayesinde ateş tutuşturmak için harcanan zahmetli vakitleri ortadan kaldırır. Teknolojik çıra sayesinde ateş yakmanın pratik hâliyle buluşmak mümkündür.

Flam Up Teknolojik Beyaz Çıranın Kullanımı Pratik midir?

Teknolojik Beyaz Çıra 40'lı Fiyatı

Flam Up Teknolojik Beyaz çıra, açık ve kapalı alanlarda ateş yakma süresini pratik hale getirmek üzere geliştirilmiştir. Fransa’dan ithal edilen çıra, 40’lı ekonomik paket halinde kullanıcıya sunulur. Parafin malzemesinden üretilen çıra, tek bir tanesiyle anında yanar ve ateş yakmak için harcanan uzun süreleri ortadan kaldırır. Minimum 6-8 dakikalık yanma süresiyle hızlı ve pratik bir harlama yöntemini kullanıcıyla buluşturur. Flam Up Teknolojik çıra kapalı alanlarda ateş yakmayı pratik hale getirmek için gelişmiş özelliklere sahiptir. Kokusuz yapısı sayesinde kapalı alanlarda ateş harının neden olduğu kötü koku ve kimyasal gazını engeller. Bu sayede insan sağlığını tehdit etmez. Parafinden üretilen özel yapısı sayesinde Teknolojik çıra, kısa sürede yanar. Kaliteli malzemesi ve kokusuz yapısıyla ürün güvenle tercih edilir.

Flam Up Teknolojik Beyaz Çıra Kaliteli midir?

Flam Up Teknolojik Beyaz çıra 40'lı yorum olarak da kalitesini tescillemiş bir üründür. Kaliteli parafinlerden üretilmiş özel yapısı sayesinde ateşi pratik biçimde harlar. Bu sayede ateş harlamanın neden olduğu vakit kayıplarını ortadan kaldırır. Ürün, bir paketin içerisinde 40 adet teknolojik çırayı kullanıcı ile buluşturur. Her biri kokusuz teknolojiyle üretilen çıralar barbekü, mangal, şömine ve soba üzerinde kullanıma uygundur. Geniş kullanım alanı sunan ürün, hızlı ve pratik biçimde ateş yakmayı sağlar. Flam Up tarafından üretilen Teknolojik Beyaz çıra, Fransa’da üretilmiştir. Kaliteli üretim seçenekleri sahip ürün, ateş yakma rutinlerini pratik hale getirmek için gelişmiş özelliklere sahiptir. Parafinin çabuk yanan özel dokusu, mangal ve barbekü keyfine kısa sürede ulaşmayı sağlar. Aynı zamanda kokusuz üretilmiş formülü, kapalı alanlarda soba ve şömine yakma işlemlerini hızlı ve pratik hâle getirir. Flam Up garantisiyle üretilen Teknolojik Beyaz çıra, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.