Flamboyan Yayınları Bebeğimin Ilk Yılı Anı Albümü / - Kolektif

459,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flamboyan Yayınları Bebeğimin Ilk Yılı Anı Albümü / - Kolektif

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: flamboyan anne bebek Satıcı Ünvanı: EVRİM GÜREL SÜVEYDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4430284811
    Bu ürün flamboyan anne bebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İADE KOŞULLARI : JELATİN BANTI AÇILMIŞ ÜRÜNLERİN İADESİ KABUL EDİLMEZ. ORJİNAL JELATİN AMBALAJI BOZULMAMIŞ ÜRÜN İADESİ KABUL EDİLİR!
  • Ciltli, lastikli, 48 Sayfa Bebeğin ilk yılını, bebek gelişim farklılıklarına göre daha da uzun süreyi kapsayan bir anı albümüdür. Bebeğin gelişim aşamalarını, özel dönüm noktalarını, aylık büyümelerini, diş çizelgesini, ilk kelimelerini ve daha bir çok unutulmaz anlarının yazılı ve fotoğraflı olarak saklanmasına olanak sağlar. Bebeğin gelişimine eslik eden bu albüm, yıllar sonra sayfalarını karıştırmaktan mutluluk duyulacak bir ‘hatırat’ olacaktır. Metinlerde ebeveynlerin gözünden kaçabilecek bir çok ayrıntıya kayda geçirilmesi için yer verilmiştir. Kullanımı ilk bir yılla sınırlı kalmayacak, ilk doğum gününden sonra da kazandığı yeni becerileri ve bir çok gelişmeyi not etme, fotoğraflama imkanı sunacaktır. İçerik
  • -Annem -Babam -Akrabalarım -Bebek geliyor -Annem bana hamileyken -Ve ben doğdum -Doğduğum Gün -Minik Ayaklarım -Minik Ellerim -Annem ve ben -Babam ve ben -İsmim -Evimdeyim -Odamdayım -Ailemiz -1.-12. Ay -İlk banyom -Dişlerim Çıkıyor -Emekliyorum -Yürüyorum -Kendim Yemek Yiyorum -İlk tatilim -Özel günler -Kutlamalar -İlk Kelimelerim -Diğer ilklerim -Doğum günüm -Dilekler… Annen -Dilekler… Baban -Sana notlarımız -Hatıra zarfı

Ürün Özellikleri

  • Yazar Evrim Gürel Süveydan
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Bebeğimin İlk Yılı Anı Albümü - Flamboyan Yayınları

Bebek sahibi olduktan sonra bebeğin fiziksel değişimini fotoğraflamak, ilk yılından başlayarak yaşı ilerledikçe değişimini kaydetmek için albümler kullanılır. Bebeğimin İlk Yılı anı albümü bebeğin geçirdiği evreleri incelemek ve fotoğrafları muhafaza etmek amacıyla ailelerin tercihi olur. Ciltli anı albümünü kullanarak içerisinde bebeğin ilk bir senesine yer verebilirsiniz. Tuttuğunuz notlarla beraber bebeğinizin becerilerini ve aktivitelerini kayıt altına alabilirsiniz. Açık pembe, ciltli sert kapak tasarıma sahip anı albümünü kullanarak hamilelik ve ilk yaş sürecini kaydedebilirsiniz. Anne ve baba, albüm içerisinde yer vereceği notlarla çocuğa dair kayıtlar düşebilir. Hamilelik, doğum ve bebek bakım sürecinin tamamı albüm içerisinde yer alabilir. Bebeğinizin 365 gününü, gelişim aşamasını ve özel dönüm noktalarını albümde saklayabilirsiniz.

  • 48 sayfalık cilt
  • Not alma ve fotoğraf saklama
  • Alternatif hediyelik

Bebeğimin İlk Yılı Albüm Modeli

Bebeğimin İlk Yılı Albüm Modeli

Bir bebek sahibi olduktan sonra bebeğinizin ilk yılında büyüme aşamalarını fotoğraflayarak saklayacağınız albümü yıllar sonra açıp bakabilirsiniz. Bebek albümleri içerisinde bebeğin, anne ve babasının, diğer akrabalarının resimleri yer alabilir. Bebeğimin İlk Yılı isimli fotoğraf albümü 48 sayfadan oluşur. Bebeğin gelişimini ve büyüme aşamalarını fotoğraflamayı, anı olarak saklamayı sağlar. Yıllar sonra açıp bebeğinize bakabilir, bebeğinizin fiziksel görünümünü inceleyebilirsiniz. Hatırat olarak da saklanan albümler, yazılı ve fotoğraflı anıları biriktirmeyi sağlar. Hamilelik sürecindeyken, bebek doğduktan sonra ilklerini yaşarken ve fiziksel gelişimini sürdürürken önemli anlarını fotoğraflayabilirsiniz. Ebeveynlere, bebeklerine bakım sağlarken yardımcı olan hatıra albümü, kalın sayfaları ve genişliği ile fazla miktarda fotoğrafı saklamayı sağlar. Aylık büyüme çizelgesi, dişlerinin gelişimi, boy uzaması, kilosu ve ilk adımı gibi gelişimine dair diğer tüm ayrıntılar albüm içerisinde saklanabilir.

Bebeğimin İlk Yılı Albüm Özellikleri

Bebeğimin İlk Yılı Albüm Özellikleri

Bebek doğduğu zaman, diş çıkardığında, ilk banyosunu yaptığında, ilk adım attığında ve konuştuğunda onu fotoğraflayarak üzerine tarih atabilir veya not bırakabilirsiniz. Albümü yıllar sonra açıp inceleyebilir, dekoratif bir nesne olarak da kitaplık gibi alanlarda sergileyebilirsiniz. Bebeğin 12 ay içerisindeki gelişimini fotoğraflayacağınız albüm, not alma imkanı da sunar. Flamboyan Bebeğimin İlk Yılı isimli albüm, kalın sayfalı yapıya sahiptir. Bir yaşına kadar tüm anılarını toplayabileceğiniz kadar alan bulunan, kalın sayfalı ve ciltli hatırata evinizde yer verebilir, gözünüzden kaçma ihtimali olan ayrıntıları saklayabilirsiniz. Bebeklerini kontrol etmek ve önemli günlerini not etmek isteyen ebeveynler için önemli bir saklama aracı olan bu ürünle bebeğinizin çeşitli zamanlarına ait önemli anlarına yer verebilirsiniz. Gelişim aşamalarında ortaya çıkan her olumlu ve olumsuz durumu kaydederek bebeğinizin gelişimini kontrol altında tutabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Bebeğimin İlk Yılı Albümü Trendyol’da

Uygun Fiyatlı Bebeğimin İlk Yılı Albümü Trendyol’da

Anı albümü içerisinde yer alan geniş alanları ile sadece bir yılla sınırlı kalmadan diğer seneleri de fotoğraflamayı sağlar. Bebeğin ilklerini kaydetmek, daha sonradan tarihleri inceleyerek geçmişi hatırlamayı kolaylaştırır. Bebeğinizin ilk doğum günü, ilk kelimeleri ve kutlamaları onun için önemli anlardır. Ona dair hatıraları, gelişimine ve fiziksel değişimine dair her şeye hatırat içerisinde yer verebilirsiniz. Gelişmeleri hatıra defterinize not alarak tarihlerini daha sonra tekrar gözden geçirebilirsiniz. 48 sayfadan oluştuğu için sadece bir seneyi değil daha fazlasını saklamaya da olanak tanır. Uzun yıllar albüm biriktirerek bebeğinize dair hatıraları saklamaya devam edebilirsiniz. Menü filtreleme özelliği sayesinde indirim kampanyalarını görebilir, Bebeğimin İlk Yılı Anı Albümü fiyat değerlendirmesi yapabilirsiniz. Yakınlarınıza hediye edebileceğiniz Bebeğimin İlk Yılı Anı Albümü yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünü satın alabilirsiniz.