Genel Markalar Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti - Epilasyon Cihazı - Epilasyon Makinesi

169,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
169,95 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti - Epilasyon Cihazı - Epilasyon Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MARKAFOX Satıcı Ünvanı: ARMADA BİLGİ TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079063955000001 Vergi Kimlik Numarası: 0790639550
    Bu ürün MARKAFOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flawless yüz epilasyon aleti hangi bölgeler için kullanılır? Genel olarak yüz bölgesi için kullanılan flawless, yanak ve çene altı-Üstü bölgeler içinde kullanıma uygundur. Işlem yapılan bölgelerde tüyler daha geç çıkmaktadır. Boyutu bir ruj kadar küçüktür, böylece taşıması da oldukça kolaydır. Flawless yüz epilasyon aleti özellikleri, faydaları: Aşağıda paylaşacağım tüm bilgiler ürün satışı yapan sitelerin açıklamalarından elde edilmiş bilgilerdir. Küçük bir tasarıma sahip olduğu için kullanımı oldukça kolaydır.
  • Yüz bölgesinde herhangi bir kızarıklığa yol açmaz.
  • Acısız epilasyon özelliğine sahip olduğu söylenilmektedir.
  • Paslanmaz çelik başlığı sayesinde alın bölgesine de çalışma yapılabilir.
  • Tüm cilt tipleri için günlük kullanıma uygundur.
  • %100 pürüzsüz bir cilt görünümüne sahip olmanıza yardımcı olur.
  • Kullanım bilgisi: Işlem için uygun olan başlığı takınız.
  • Temizleme işlemi yapılmış cildiniz üzerindeki tüyleriniz üzerinde yavaş hareketlerle dolaştırın.
  • Uygulama sonrası cildinize nemlendirici krem sürmeyi ihmal etmeyin.

Ürün Özellikleri

  • Form Bant
Geri Bildirim Ver

Flawless Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti

Yüz bölgesi, gün içerisinde kirli ve yoğun hava ile temas eder. Yüz bölgesinde yer alan tüylerin de etkisiyle, yüz ve çevresinde yer alan tüm bölgelere daha fazla bakım gösterilmesi gerekir. Tüyleri azaltırken bir yandan da cildi temizleyerek tazelenmesini sağlayan Flawless yüz temizleyici epilasyon aleti, tüylerden arındırırken yüz temizliğini de gerçekleştiren, günlük kullanıma uygun bir üründür. Ayrıca tüm cilt tipleri için uygundur. Vücudun en hassas bölgelerinden olan yüz ve çevresi, bu ürün sayesinde temizlenir. Yüzün uygulanan bölgelerinde tüylerin geç çıkmasını sağlayan Flawless yüz tüy temizleyici epilasyon aleti, bu cihazı kullanan herkes tarafından beğenilir. Flawless epilasyon aleti tüm yüz bölgesi için kolaylıklar kullanılabilir. Dilerseniz siz de günlük yaşantınıza entegre edebileceğiniz bu ürüne göz atabilirsiniz.

  • Yüz temizleme
  • Tüy azaltma
  • Kolay taşıma

Flawless Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti Kullanımı

Flawless Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti Kullanımı

Yüzdeki tüylerin geç çıkmasını sağlarken bir yandan da yüz temizliği sağlayan Flawless yüz temizleme ve epilasyon aletinin kullanımı oldukça kolaydır. Gün içerisinde pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Boyutu ve görünümü ruja benzeyen bu ürün, oldukça hafiftir. Böylece her zaman yanınızda bulundurabilirsiniz. Yanak, çene altı ve çene üstü bölgeler dahil tüm yüz bölgesinde kullanıma uygundur. Bu cihazın kullanımı için yüzünüzdeki tüylerin üzerinde yavaş hareketlerle gezdirmeniz yeterli olur. Hem kuru hem ıslak yüze kolaylıkla uygulanan ürün size rahat bir kullanım sağlar. Flawless yüz tüy temizleyici epilasyon aleti kullananlar, işlem yapılan bölgelerde tüylerin daha geç çıktığını belirtir. Her cilt tipine uygulanabilir özelliği sayesinde herkesin kullanabileceği pratik ve sağlıklı bir üründür. Siz de dilerseniz bu ürünün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, dilediğiniz zaman satın alarak bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Flawless Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti Özellikleri

Flawless Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti Özellikleri

Flawless yüz tüy temizleyici epilasyon aleti epilatör cihazı, kablosuz özelliği sayesinde ek bir işleme gerek kalmadan sizlerin her zaman kullanımına hazır bir şekilde bulunur. Cihaz, paslanmaz çelik başlıklı olarak sizlere sunulur. Bu sayede yüzünüzün her bölgesinde güvenle kullanmanıza olanak sağlar. Epilatör özelliği sayesinde herhangi bir acı hissetmeden epilasyon uygulamanızı sağlar. Bu sayede kullanıma bağlı kızarıklık ve iz oluşmasından engeller. Bu cihaz sayesinde istenmeyen tüylerin daha geç çıkmasını sağlarken bir yandan da yüz temizliğine katkı sağlarsınız. Bu cihaz, pürüzsüz bir cilt görünümüne ulaşmanıza yardımcı olur. Tüm cilt tiplerine uygulanabilir özelliği sayesinde herkese hitap eder. Şık tasarımı ve kolay taşınabilir özelliği sayesinde günün her anında yanınızda bulundurabilir, dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Pratik ve hayat kolaylaştıran bu cihazı siz de hemen satın alabilirsiniz.

Flawless Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti Yorumları

Flawless Yüz Temizleyici Epilasyon Aleti Yorumları

Epilatör ve yüz temizleyici olarak kullanılabilen ve hayat kolaylaştıran Flawless’ın bu cihazının tüm özellikleri, bu cihazı kullanan herkes tarafından olumlu olarak değerlendirilir. Herkesin özen gösterdiği yüz bölgesinde yer alan tüyler için ideal bir çözüm üretir. Ayrıca cildin sağlıklı bir şekilde temizlenmesini sağlar. Gün boyu yanınızda taşıyabileceğiniz hafif ve kullanışlı bu ürün herkesin beğenisini kazanır. Herkesin kullanımına uygun bu cihaz sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Trendyol’da yer alan bu ürünü satın almadan önce, dilerseniz Flawless yüz tüy temizleyici epilasyon aleti yorumları bölümüne göz atarak, daha önce cihazı deneyimleyen kişilerin yorumlarını inceleyebilirsiniz. Flawless yüz temizleyici epilasyon aleti fiyat belirlenmesi, tüm özellikleri göz önünde bulundurularak gerçekleştirilir. Siz de bu ürünü sahip olmak için hemen sipariş verebilir, avantajlı fiyat seçenekleriyle hemen satın alabilirsiniz.