FLODEX Tuvalet Kağıdı 12 Li 2 Katlı

90 TL
(7,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
10 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
92,99 TL
Kurumsal Fatura
94,44 TL
Kurumsal Fatura
99,95 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FLODEX Tuvalet Kağıdı 12 Li 2 Katlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SanaGeliyor Satıcı Ünvanı: PAKETON E-TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0719055270500001 Vergi Kimlik Numarası: 7190552705
    Bu ürün SanaGeliyor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FLODEX TUVALET KAĞIDI 12 Lİ
Geri Bildirim Ver

Dayanıklı ve Kaliteli Yapıları ile Flodex Tuvalet Kağıdı

Kişisel hijyen insan sağlığı için çok önemlidir. Kişisel hijyeninizi sağlamak için kullanmanız gereken maddelerden biri de tuvalet kağıdıdır. Bu açıdan dayanıklı ve güçlü özellikleri ile Flodex tuvalet kağıdı karşınıza çıkar. Temiz ve sağlıklı bir vücut için tuvalet kağıdı hijyenin sağlanmasının temel adımıdır. Günümüzde tuvalet kağıdı kullanımı tüm tıp uzmanları tarafından tavsiye edilmektedir. Bu yüzden sağlık ve kişisel temizlik açısından önemlidir ve bunlara önem veren insanlar için vazgeçilmez bir üründür. Flodex 12'li tuvalet kağıdı banyo ve tuvaletlerde yer alan bir ürün olmakla beraber ona eşlik edecek ürünler ise; sabun, deterjan, diş fırçası, şampuan ve diş macunu şeklinde sayılabilir. Tüm bunlar kişisel hijyenin yapıtlarıdır. Flodex 12'li tuvalet kağıdı özellikleri açısından yüksek kaliteli selülozdan yapıldığı için herhangi bir sayıdaki katman suda kolayca çözünür.

  • Extra Güçlü
  • Suda Kolayca Çözünen
  • Dayanıklı Yapılı

FLODEX 12’li Tuvalet Kağıdı Özellikleri

Flodex tuvalet kağıtları, kullanımı daha rahat olduğu ve nemli olduğunda temizlendiği için günlük kullanım için de uygundur. El yıkama, tırnak temizliği ve özel alan temizliği için idealdir. İki kattan oluşan bu ürün ıslansa dahi hemen dağılmaz. Bu açıdan Flodex 12'li tuvalet kağıdı kullananlar tarafından beğeni toplamıştır. Asma mekanizmasından kolayca çekilebilen bu tuvalet kağıdı kolay bir şekilde temizlenip kurulanmanıza yardımcı olur. Ayrıca kullandığınız alanı tahriş etmez. Aynı zamanda bu tuvalet kağıdı özel teknikler kullanılarak üretilmiştir. Bu yüzden parabenler ve SLS gibi cilde zarar verebilecek maddeler içermez. Ürün ile ilgili daha fazla bilgi almak adına Flodex tuvalet kağıdı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Flodex 12'li tuvalet kağıdı satın al adımı sizlerin kolay ve bir o kadar da bol seçenekli bir alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlar.

FLODEX 12’li Tuvalet Kağıdı Kullanımı

Yumuşak dokulu olması ile ön plana çıkan Flodex tuvalet kağıdı oldukça emicidir. Günlük kullanımın vazgeçilmezi olan bu ürün mikrobiyal koruma ve günlük temizlik için en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biridir. Ancak tuvalet kağıdı türü ne olursa olsun kullanıldıktan sonra çöpe atılması gereken bir üründür. Kişisel sağlık açısından tek kullanımlık olarak tercih ediliyor olması gerekmektedir. Günlük temizliğin yanı sıra özel durumlarda ve acil durumlarda da kullanılmaktadır. Örneğin kağıt havlu bittiği zaman da bu ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz Flodex 12'li tuvalet kağıdı indirim ve kampanyalarını da takip edebilirsiniz. Rahat bir kullanıma sahip bu ürün dayanıklı yapısı ve ekstra güçlü formu ile kullanan kişilerin memnuniyetini kazanmaktadır.

FLODEX 12’li Tuvalet Kağıdı Fiyatları

Tuvalet kağıdı evde, işte, kafelerde, restoranlarda, mağazalarda, tuvaletin olduğu her yerde kullanılmalıdır. Tuvalet kağıdı kullanımı etkili temizlik sağlar ve mikropların bulaşmasını önler. Bu açıdan dikkat çeken bir ürün olan Flodex tuvalet kağıdı hem yumuşak yapısı hem de uzun ömrü ile oldukça kullanışlıdır. Flodex 12'li tuvalet kağıdı fiyatları ise her bütçeye uygundur. Bu sayede her türlü bütçeden kişi bu ürüne kolay bir şekilde ulaşabilir. Bu ürünün öne çıkan özelliği ise kağıdının kalitesidir. Bu açıdan kaliteli kağıt, suya dayanıklılıktır ve suyu kolay bir şekilde emer. Ürünün 12 adet rulodan oluşması ise uzun süreli bir kullanım sunar. Özellikle tek başına yaşayan kişiler için ekonomik olan bu ürün birçok açıdan fayda da sağlar. Ürüne ulaşmak isterseniz Trendyol'a göz atabilirsiniz. Böylelikle ürün ile ilgili detaylı bilgiye sahip olabilir ve dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.