2
Tıbbi Aromatik Bitki kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Florest Ahududu Yaprağı 25gr

69 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  69 TL
%5 indirim
6 x  65,55 TL
393,30 TL
%6 indirim
8 x  64,86 TL
518,88 TL
%7 indirim
10 x  64,17 TL
641,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
49,90 TL
69,90 TL
Kurumsal Fatura
85,50 TL

Ürün Bilgileri

Florest Ahududu Yaprağı 25gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AGORA BİTKİSEL Satıcı Ünvanı: AGORA BİTKİSEL ÜRÜNLER LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0009180774900001 Vergi Kimlik Numarası: 0091807749
    Bu ürün AGORA BİTKİSEL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahududu Yaprağı Rubus İdaeus 25 gr
Geri Bildirim Ver

Florest Ahududu Yaprağı 25gr Aktar Dünyası Ahududu

Florest ahududu yaprağı çeşitli sebeplerle kullanılan bir tür tıbbı aromatik bitki türüdür. Ahududu meyvesinin yaprakları kurutularak elde edilen bu ürün sayesinde çeşitli sağlık sorunlarıyla başa çıkılabiliyor. Rahim için faydalı olmasıyla bilinen bu ürün aynı zamanda doğumu kolaylaştırmak için de kullanılıyor. İçeriğinde birçok vitamin bulunduran meyvenin yaprakları da aynı oranda fayda sağlayabiliyor. İçeriğindeki çeşitli vitaminler ve folik asit sayesinde vücuda direnç kazandırabiliyor. Yararlarının yanı sıra tadı da tercih edilebilirliğini arttırıyor. Hazırlık aşamasının kolaylığı sayesinde pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

 
  • Çeşitli sağlık sorunlarıyla başa çıkmasıyla biliniyor.
  • Sahip olduğu vitaminler dolayısıyla vücut direnci için güçlü bir savaşçıdır.
  • Hazırlamak oldukça pratiktir.

Florest Ahududu Yaprağı Aktar Dünyası Özellikleri

Florest Ahududu Yaprağı Aktar Dünyası Özellikleri

Ahududu yaprağı 25 gr aktardünyasıahududu ahududu meyvesinin yapraklarından üretilmiştir. İçeriğinde bulunan B, C vitaminleri ve magnezyum çinko, fosfor demir gibi elementler sayesinde ahududu yapraklarından hazırlamış olduğunuz çayınızı yudumlarken bir yandan da ihtiyacınız olan değerleri dengeleyebilirsiniz. Küçük bir meyve ağacının yapraklarından elde edilen ürün titizlikle toplandıktan sonra özenle kurutulup ve ardından dikkatle paketlenir. Üretim aşamasının titizlikle yürütülmesinden dolayı yapraklar demlendikten sonra tadını ve aromasını hemen verir. Aşamanın bu denli titizlikle yürütülmesi doğrudan ürünün kalitesini etkiler. Ürün güneş görmeden, gölge bir ortamda son derece verim alınma amacıyla özenle kurutulmuştur. Kendine has tadı ile birlikte keyif verirken aynı zamanda sahip olduğu önemli vitaminlerle de vitamin değerlerinizi arttırmanıza yardımcı olur. Vücuda güç vermesiyle de bilinen ahududu yaprakları kendinizi zinde hissetmenizi sağlayabilir.

 

Florest Ahududu Yaprağı 25gr Aktar Dünyası Ahududu Kullanımı

Florest Ahududu Yaprağı 25gr Aktar Dünyası Ahududu Kullanımı

Florest ahududu yaprağı 25gr aktardünyasıahududu kullanımı oldukça pratik bir üründür. Ahududu direkt olarak tüketilebilen bir meyve olmasına rağmen yapraklarının belli aşamalardan geçerek tüketilmesi gerekiyor. Sıcak su ile bir tutam demlendikten sonra istenilen süre boyunca demlenmesi beklenerek tüketilebilir. Yaprakların kaliteli işlenmesi kullanım aşamasını da etkileyen bir faktördür. Yaprakların zamanında ve özenle toplanmış olması çayınızın tadını ve kalitesini de arttırmaktadır. Ahududu yaprakları demlendiğinde içimi son derece keyiflidir. Kendi arzunuza göre çay ile birlikte başka aromalar da kullanabilirsiniz. Ürünün hiçbir katkı maddesi ilave edilmeden üretilmiş olması da güvenilirliğini ve tüketilebilirliğini kanıtlar niteliktedir. Ürünü demledikten sonra sağlıkla ve afiyetle tüketebilirsiniz. Sağlıklı beslenme rutinlerine katkı sağlamanın yanı sıra vücudunuzun ihtiyacı olan takviyeleri sunar.

 

Florest Ahududu Yaprağı Fiyatı ve Yorumları

Florest Ahududu Yaprağı Fiyatı ve Yorumları

Florest ahududu yaprağı 25 gr aktardünyasıahududu fiyatı oldukça makul fiyattan satışa sunularak neredeyse her bütçeye hitap edebilir. Özel olarak toplanmış ve kurtulmuş ürünün paketleme aşaması da aynı titizlikle yürütülmektedir. Ürünü eşsiz kılan husus yalnızca üretim aşamasının hassasiyeti değil aynı zamanda da ahududu yapraklarının lezzetidir. Sahip olduğu vitamin değerleri ile hem sizi güçlü ve zinde hissettirecek hem de sunduğu eşsiz aroması sayesinde lezzetini sonuna kadar hissettirecektir. Sahip olduğu üretim aşamasının kalitesi ve lezzetli tadı sayesinde kaliteli hizmeti değerli müşterilerine sunuyor. Marka özelinde sunulan bu ürün, doğal içeriği ve üretimi ile beraber hassasiyetle yürütülen süreci kapsar. Florest ahududu yaprağı 25 gr aktardünyasıahududu yorumları müşteriler tarafından tercih edilme nedenini gösteriyor. Taze kurutulmuş eşsiz ahududu lezzetini hissetmek isteyen müşteriler arasında oldukça popüler olan ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.