Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-on - 043 Golden Peach - 8682536051439

221,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
449,90 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-on - 043 Golden Peach - 8682536051439

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On Ten makyajını daha da renkli ve ışıltılı kılacak o ürünü mü arıyorsun? O halde Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On tam senlik! Bu yüksek pigmentli Flormar allık yalnızca cilde renk vermekle kalmıyor, aynı zamanda ışıltılı ve nemli bir bitiş sağlıyor. Doğallığı ve kusursuzluğu bir arada sunan Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık makyaj rutininin vazgeçilmezi olmaya aday. Hadi, sen de hemen dene ve ışıldamaya başla! Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On Nedir? Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On, cilde doğal bir ışıltı ve renk veren bir yüz makyaj ürünüdür. Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On Hangi Özelliklere Sahiptir? Yoğun pigmentlidir. Fırınlama teknolojisiyle üretilmiştir. Toz formdadır. Işıltılı bitişlidir. Kadife dokuludur. Tüm cilt tiplerine uygundur. Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On’u Tercih Etmek için 4 Neden Flormar Baked Blush-On ışıltılı allık yoğun pigmentasyonu sayesinde az miktarda kullanımda bile belirgin bir renk verir. Kadifemsi dokusuyla ciltle kusursuz şekilde bütünleşerek doğal bir görünüm sağlar. Işıltılı bitişiyle hem günlük hem de gece makyajları için uygundur. Fırınlama teknolojisiyle üretilmiş olması tozlanma sorununu ortadan kaldırır ve pratik bir şekilde uygulanabilir. E vitamini ve değerli yağlarla zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildin doğal nem dengesini korur. Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On Nasıl Uygulanır? Flormar ışıltılı allık, kesik ya da yuvarlak uçlu allık fırçasıyla elmacık kemiklerinden şakaklara doğru uygulanmalıdır. Fırçada kalan ürün burun ucuna uygulanarak daha doğal bir geçiş elde edilebilir. Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On için Kullanım Tüyosu Flormar Işıltılı Fırınlanmış Allık - Baked Blush-On’u ten makyajını renklendirmek için tercih edebilirsin. Işıltılı bitişe sahip Flormar ışıltılı allığın uygun renklerini bronzer ve highlighter olarak da kullanabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Form Toz
  • Renk Turuncu
  • Tip Palet
  • RGB #E79D80
Geri Bildirim Ver