Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown 6 G 8690604395668

329,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown 6 G 8690604395668

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-Trend Store Satıcı Ünvanı: ERHAN FİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3870759272
    Bu ürün E-Trend Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok ince ve yumuşak dokusu ile kolayca renk vererek yanaklarda kadifemsi mat bir görünüm sağlar
  • Hafif yapıdaki kompakt allık, içeriğindeki birleşenler ile kolaylıkla uygulanarak ekstra pürüzsüz bir görünüm sunar
  • Ürünümüz %100 orjinaldir
  • Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Form Toz
  • Renk Kahverengi
  • RGB #D08C6C
Geri Bildirim Ver

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown 6 G

Makyaj kadınların çoğunun geçmişten bugüne severek yaptığı ve iyi hissettiren bir eylemdir. Eskiden birkaç malzeme ile yapılan makyaj, geçmişten bugüne gelişerek birçok malzeme kullanılarak yapılır hale gelmiştir. Allık eski makyaj kültüründen kalma bir malzemedir. Çeşitli şekillerde hazırlanarak satışa sunulur. Farklı renk seçenekleriyle ten renginize göre tasarlanır. Günlük hayat koşuşturmacasında yorgunluk dolayısıyla teninizde bazı renk eşitsizlikleri olabilir. Bu yüzden allık; makyaj uygulamanızın vazgeçilmezi haline gelir. Flormar allık - satin matte blush on pink brown 6 G cildinizde ki soluk görüntüyü giderir. Verdiği canlı görüntüyle, aynaya baktığınızda iyi hissettirir. Elmacık kemiklerinizin biraz üstünde bulunan yanak bölgenize Flormar blush-on allık uygulayarak güzel bir bitiş sağlayabilirsiniz. Oluşan bu canlı görüntü sayesinde güne daha iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

  • Kompakt yapı
  • Toz form
  • Sıkıştırılmış pudra yapısı

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown Özellikleri

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown Özellikleri

Allık cildi renklendiren ve canlandıran makyaj malzemesidir. Yanak bölgesine hafif dokunuşlarla uygulayabilirsiniz. Cilde kazandırdığı taze görüntü ile ferahlık sağlar. Teninizin alt tonuna göre doğru rengi tercih etmeniz cildinizi daha da canlandırır. Flormar satin matte blush kahverengi rengiyle makyajınızın bütünüyle uyum sağlar. Özellikle de esmer veya buğday tenliyseniz cilt tonunuz için bu renk uygun bir tercih olur. Toz formlu yapıya sahip olan bu allığa fırçanızı batırarak; fazla tozu silkeleyip yüzünüze uygulayabilirsiniz. Flormar satin matte blush pink brown özel olarak tasarlanan paletinde, toz formun sıkıştırılmasıyla katı bir hal alır. Pink brown allığı cildinize uygularken daha iyi sonuç almanız için doğru teknikleri deneyebilirsiniz. Makyajdan önce baz uygulayarak üzerine fondöten geçebilirsiniz. Böylece cilt tonunuz eşitlenir ve allık etkisini daha güzel gösterir.

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown Avantajları

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown Avantajları

Satin matte blush flormar hafif yapıya sahiptir. Bu kompakt ürün cildinizde pürüzsüz görüntü oluşturur. Avantajları ile dikkat çeken makyaj malzemesi müşterilerin ilgi odağı haline gelir. Renginin doğallığı sayesinde hem allık hem de bronzer olarak kullanılır. Flormar allık - satin matte blush on pink brown 6 G kullananlar bu rengin kontür etkisinin de olduğunu belirtir. Yanak bölgesine uyguladığınızda canlı bir allık, elmacık kemiğinin alt boşluğuna uyguladığınızda keskin bir bronzer görüntüsü oluşur. Boyutlarının özel tasarımı sayesinde yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Çantalarınıza rahatlıkla sığacak şekilde tasarlanır. Sıkıştırılmış kompakt yapısı nedeniyle kolay kolay ufalanmaz. Sağlamlığını uzun süre korur. Az miktarda uygulayarak yüksek performans elde edebilirsiniz. Flormar allık - satin matte blush on pink brown 6 G yorum bölümünü incelediğinizde olumlu yönde yorumları okuyabilir, detaylı inceleme yapabilirsiniz.

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown Fiyatları

Flormar Allık - Satin Matte Blush On Pink Brown Fiyatları

Allık yüzünüzü ısıtarak solgun görüntüyü yok eder. Pudra yapıda olduğu için yassı bir fırçayla yüzünüze uygulayabilirsiniz. Uygulamadan önce hafif bir tebessüm ederek daha doğru sürüş tekniği elde edebilirsiniz. Yanında gönderilen mini boy fırçasıyla size kolaylık sağlar. İstediğiniz her an çıkarıp rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Yüzünüzde oluşan bu görüntü adeta güneşten hafif yanmış bir etki uyandırır. Böylece yüzünüzü daha taze ve güzel hissedebilirsiniz. Farklı renk seçenekleriyle tasarlanan Flormar allık; sizlerin beğenisini toplamak üzere satışa sunulur. Flormar allık - satin matte blush on pink brown 6 G fiyatı tüm şartlar göz önünde bulundurularak belirlenir. Belirlenen tutarın uygun olması ayrıca dikkat çeker. Flormar allık - satin matte blush on pink brown 6 G satın al seçeneği ile bu kaliteye sahip olabilirsiniz. Makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak Flormar pink brown allık Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.