1
Makyaj Bazı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı - Illuminating Primer Make-Up Base - 001 - 8690604164660

239,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  239,99 TL
%10 indirim
2 x  215,99 TL
431,98 TL
%15 indirim
3 x  203,99 TL
611,97 TL
%20 indirim
4 x  191,99 TL
767,97 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı - Illuminating Primer Make-Up Base - 001 - 8690604164660

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı 001, cildi ten makyajına hazırlayarak pürüzsüz bir görünüm sağlar. İpeksi dokusu sayesinde ciltte yumuşak bir his bırakan bu nemlendirici makyaj bazı, aydınlatıcı etkisiyle cilde ışıltılı bir görünüm kazandırır. İçerdiği akai meyvesi özünden gelen antioksidan özelliği sayesinde cildi erken yaşlanma belirtilerine karşı korumaya yardımcı olur. Yeşil çay ekstresi ile cildin korunmasını ve beslenmesini sağlar. Tüm cilt tipleri için uygundur. Işıltılı ve aydınlık bir görünüm sağlayarak kuru ve solgun ciltler için kusursuz bir ten makyajının ilk adımı olur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı (Illuminating Primer Make-Up Base - 001 - 8690604164660) Trendyol'da

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı, makyaj bazı olarak kullanılan ve cilt tonunu eşitleyerek cildi nemlendiren bir üründür. Antioksidan içeriği sayesinde cildi koruyan ve aydınlatan bu ürün, makyajın daha uzun süre dayanmasına yardımcı olur. Flormar markasının ürettiği bu ürün, aydınlatıcı etkisi sayesinde ciltte doğal bir ışıltı oluşturur.

 
  • Nemlendirici etkili
  • Yeşil çay özü içerikli
  • Her cilt tipi için uygun

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı Özellikleri

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı Özellikleri

Flormar Illuminating Primer Make-Up Base 001 antioksidan içerikli formülü sayesinde cildi korur ve aydınlatır. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan bu ürün, makyajın daha pürüzsüz görünmesini sağlar. Nemlendirici özelliği öne çıkan özelliklerinden biridir. Böylelikle ürün cildi nemlendirir ve kuruluktan kaynaklanan pürüzlü görünümü engeller. Aydınlatıcı etkisi sayesinde ciltte doğal bir ışıltı oluşmasını sağlar. Böylelikle makyajınız parlak ve pürüzsüz görünür. Özel formülü sayesinde makyajın dayanıklılığını arttırır ve daha uzun süre kalıcı bir makyaj sağlar. Paraben ve silikon içermeyen formülü ile cildi rahatsız etmez. Bu açıdan da ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Ürün, hafif ve kremsi yapısı sayesinde cilde kolayca uygulanır ve ciltte hafif bir his bırakır. Makyajın daha uzun süre dayanmasına yardımcı olurken aynı zamanda cildi nemlendirir ve aydınlatıcı bir etki yaratır.

 

Flormar Antioksidan İçeren Illuminating Primer Make-Up Base Kullanımı

Flormar Antioksidan İçeren Illuminating Primer Make-Up Base Kullanımı

Flormar Illuminating Primer makyaj bazı kullanımı oldukça basittir. Öncelikle, temizlenmiş ve nemlendirilmiş cildinize uygulamanız gerektiğini göz önünde bulundurmalısınız. Cildinizin tamamına yaymak için parmaklarınızı veya bir makyaj fırçasını kullanabilirsiniz. Daha sonra, fondöten veya BB kremi gibi diğer makyaj ürünlerinizi uygulayabilirsiniz. Bu bazı kullanarak, makyajınızın daha pürüzsüz ve kusursuz bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca uzun süre dayanıklı formülü sayesinde makyajınızın gün boyu bozulmasını engeller. Günlük kullanıma uygun olan bu bazı dilerseniz özel günlerde yapacağınız makyajlarınız için de tercih edebilirsiniz. Bu makyaj bazı makyajınızın kalıcı olmasına yardım ederken aynı zamanda ışıltılı bir görünüm sunar. Makyajın daha iyi görünmesi için kullanılan bu makyaj bazı, cilde aydınlatıcı bir etki kazandırır. Ayrıca antioksidan içeriği ile cildi korur ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Cildiniz nem kazanırken aynı zamanda makyajınız da cildinizle uyum içerisinde olur.

 

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı Fiyatları

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı Fiyatları

Flormar Antioksidan İçeren Aydınlatıcı Makyaj Bazı pek çok avantajı ile öne çıkar. Bu avantajlardan biri ürünün ciltte doğal bir ışıltı oluşturarak aydınlatıcı bir etki yaratmasıdır. Sahip olduğu antioksidan içeriği sayesinde cildi korur ve zararlı çevresel etkenlere karşı da koruma sağlar. Günün her saatinde makyajınızın daha uzun süre dayanmasına yardımcı olur. Uzun süre dayanıklı formülü sayesinde gece boyunca da makyajınızın tazeliğini korur. Nemlendirici özelliği ile cildi nemlendirir ve pürüzden uzak bir görünüm sağlar. Cilt tonunu eşitleyerek kötü herhangi bir görünüme engel olur. Paraben ve silikon içermeyen formülü sayesinde hassas ciltlerde yan etki yaratmaz. Cilde kadifemsi bir his yaratır ve oldukça hafif bir makyaj bazıdır. Flormar Illuminating Primer, tüm bu özellikleriyle cilt bakımı ve makyajın vazgeçilmez ürünlerinden biridir. Eğer siz de aydınlatıcı bir baz arayışındaysanız, önce Flormar Illuminating Primer Make-Up Base 001 yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların görüşlerinden yararlanabilirsiniz. Sonrasında dilerseniz Flormar Illuminating Primer Make-Up Base 001 fiyatı hakkında detalı bilgiye Trendyol’dan ulaşablir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.