Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi (ORMAN MEYVELİ) - Care4lips Balm - 003 Wild Fruits - 8690604483464

137,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi (ORMAN MEYVELİ) - Care4lips Balm - 003 Wild Fruits - 8690604483464

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm Dudaklarına sadece yoğun nem değil, aynı zamanda meyve bahçelerinin tazeliğini ve ferahlığını taşımak istiyorsan Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm güzellik rutininin yeni favorisi olmaya aday. Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi, dudakların nemli ve pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Renksiz yapısı sayesinde dudakların gerçek tonunu ön plana çıkaran bu meyveli nemlendirici balm, hoş kokusuyla kişisel bakıma keyif katıyor. Her daim pürüzsüz, yumuşak ve nemli dudaklara sahip olmak için Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi’ni sen de hemen dene! Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm Nedir? Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm, renksiz ve meyve aromalı bir dudak nemlendiricisi çeşididir. Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm Hangi Özelliklere Sahiptir? Doğal bitişlidir. Meyve aromalıdır. Yarı mat görünüm verir. SPF15 güneş koruma faktörüne sahiptir. Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm’ı Tercih Etmek için 6 Neden Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi, SPF15 özelliğiyle dudakları güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Renksiz yapısı sayesinde dudak makyajı öncesinde rahatlıkla kullanılabilir. Dudakların ideal nem dengesini korumaya yardımcı olarak pürüzsüz bir görünüme ulaşmasını sağlar. Kolay uygulama imkanı ve meyve aromasından gelen hoş kokusuyla dudak bakımını konforlu bir deneyime dönüştürür. Dudakları nemlendirirken doğal görünümüne zarar vermez. Yapışma ve bulaşma yapmaz. Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm Nasıl Uygulanır? Flormar Care4lips dudak balmı ihtiyaç duyulan her an temiz dudaklara doğrudan uygulanabilir. Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi - Care4lips Balm için Kullanım Tüyosu Flormar Meyve Kokulu Dudak Nemlendiricisi’ni dudak makyajından önce uygulayarak dudaklarının daha pürüzsüz ve göz alıcı görünmesini sağlayabilirsin. Bununla birlikte dudak makyajını temizledikten sonra da nemlendirici bakım uygulamalısın. Ayrıca dudak peeling’i uygulamasından sonra, dışarı çıkmadan ve gece uyumadan önce de dudaklarını nemlendirmeyi ihmal etmemelisin.

Ürün Özellikleri

  • Form Balm
Geri Bildirim Ver