Flormar Uzun ve Hacimli Görünüm Veren Maskara - Big N Bold Mascara - 003 - 8682536040426

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
161,99 TL134,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Uzun ve Hacimli Görünüm Veren Maskara - Big N Bold Mascara - 003 - 8682536040426

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALİPA Satıcı Ünvanı: İBRAHİM KIRÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5560038495
    Bu ürün ALİPA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekstra siyah, hacimli ve belirgin kirpikler ve topaklanmaya ve bulaşmaya karşı özel formülüyle bakışları abartıyoruz! Tek dokunuşta daha uzun ve belirgin kirpiklere sahip olmanızı sağlar. Kirpikleri tek tek ayıran özel silikon fırçaya sahiptir. Kirpik diplerinden başlayarak uçlara doğru zikzak hareketlerle uygulayınız. İstediğiniz hacime ulaşmak için kat kat uygulama yapabilirsiniz. Ürün Barkodu : 8682536040426

Ürün Özellikleri

  • Boy Orijinal Boy
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Fırça Tipi Plastik
  • Etki Hacim Verici
Geri Bildirim Ver

Flormar Maskara - Big N Bold Mascara 003 Lengthening

Makyaj kimi zaman estetik görünüm kimi zamansa kurtarıcı olarak yapılmaktadır. Makyajda ise en çok dikkat çeken noktalardan biri gözlerdir. Göz makyajını aşırı yapmak ya da hafif yapmak yüzünüzdeki tüm ayrıntıları değiştirebilir. Göz makyajının vazgeçilmez unsurlarından biri ise kirpiklerdir. Kirpiklerin dağınık, örümcek görünümü ya da seyrek görünümü makyajda her şeyi değiştirebilir. Çarpıcı ve büyük kirpik görünümü için Flormar Big n Bold mascara oldukça sıklıkla tercih edilmektedir.

 
  • Kirpik uzatma etkili
  • Kıl fırça tipi
  • Ekstra siyah ve hacimli kirpikler

Flormar Maskara - Big N Bold Mascara Özellikleri

Flormar Maskara - Big N Bold Mascara Özellikleri

Makyaj görünüm açısından büyük önem taşır. Özellikle göz ve dudak gibi makyajı mahvedecek ya da makyajı kurtaracak kısımlarda makyaj yaparken ekstra dikkatli olunması gerekir. Bu bölümlerde kullanılacak makyaj malzemelerinin de önemi büyüktür. Özellikle göz enfeksiyon kapabilecek hassas bir yer olmasından dolayı kullanılan malzemelerin de göze herhangi bir şekilde zarar vermemesi hedeflenmektedir. Göz makyajında en çok kullanılan malzemelerden biri de maskara olup bu malzemelerin yapısının göze uygun olması ve kirpiklere bakım yaparak ekstra hacim vermesi beklenmektedir. Flormar maskara ekstra hacim veren özelliği ile kullanıcılarının beklentilerine karşılık vermektedir. Kirpiklere siyah rengini vererek topaklanma ve bulaşmaya karşı özel formülü ile kullanıcılarının karşısına çıkar. Özel silikon fırçası ile birlikte kirpikleri tek tek ayırarak göz makyajına farklı bir boyut kazandırır.

 

Flormar Maskara - Big N Bold Mascara Kullanımı

Flormar Maskara - Big N Bold Mascara Kullanımı

Ürününüzü seçtikten sonra çubuğu tüpten dışarı doğru çevirin ve tüpün kenarındaki fazla ürünü silin. Böylelikle örümcek görünümlü topaklanmış kirpik görüntüsü elde etmezsiniz. Ek olarak tüpün içindeki çubuğu pompalama hareketinden kaçınarak tüpün içindeki maskarayı kurutmayı engelleyebilirsiniz. Maskaranızı uygularken yukarı doğru bakın ve çubuğu üst kirpiklerin dibine yerleştirerek ileri geri oynatın. Bu şekilde kirpiklerinizin dibini kaplayabilirsiniz. Dipleri kapladıktan sonra çubuğu tamamen kirpiklerinizin ucuna çekin ve her yere maskara uyguladığınızdan emin olun. Burada topaklanmayı önlemek için hassas ve yavaş hareket etmelisiniz. İstediğiniz kalınlığı ve görünümü elde edene kadar dek maskarayı kat kat uygulayın ve katlar arasında ürünün kurumasına izin vermemeye dikkat edin. Özellikle Flormar Big n Bold Mascara 003 Lengthening ürününüzü zikzak şeklinde kirpiklerinize uygulayın.

 

Flormar Maskara - Big N Bold Mascara Fiyatı ve Yorumları

Flormar Maskara - Big N Bold Mascara Fiyatı ve Yorumları

Flormar Big n Bold 003 Lengthening maskara ile birlikte kirpiklerinize verilmesi gereken bakımı sağlayabilir ve ekstra siyah ve hacimli kirpiklere sahip olabilirsiniz. Doğru maskara sürme tekniklerini uyguladığınız takdirde uzun süreli akmayan bir göz makyajına sahip olabilirsiniz. Kirpiklerinizi uzatma etkili bu maskara ile kirpiklerinize gereken hacmi sağlayarak göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Maskara kullanımında dikkat edilmesi gereken püf noktaları uyguladığınız ve kat kat uyguladığınız anda kirpiklerinize gereken hacmi verecektir. Flormar Big N Bold Mascara yorumları ve değerlendirmeleri bölümünde yer alan değerlendirmeler kullanıcıların objektif bir şekilde bu maskara hakkında görüşlerini yansıtmaktadır. Flormar Big N Bold Mascara fiyatı ve detaylı bilgileri Trendyol’da yer almaktadır. Dilediğiniz anda ürünü hemen kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.