Flormar Hafif Dokulu Mat Ruj (KOYU KAHVE) - Hd Weightless Matte Lipstick - 015 Mocha - 8690604518708

195,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flormar Hafif Dokulu Mat Ruj (KOYU KAHVE) - Hd Weightless Matte Lipstick - 015 Mocha - 8690604518708

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermokozmetika Satıcı Ünvanı: DAYNE SAĞLIK ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271080215000017 Vergi Kimlik Numarası: 2710802150
    Bu ürün Dermokozmetika tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Hafif Dokumu Mat Ruj (Koyu Kahve) 015 Mocha, tek sürüşte dahi yoğun veren yüksek pigmentli bir mat ruj çeşididir. Koyu kahverengi rengiyle doğal ve aynı zamanda iddialı bir dudak makyajı yapmayı mümkün kılar. Hafif ve ince dokusu sayesinde dudaklarda sanki yokmuş gibi hissettiren Flormar mat ruj, kremsi yapısıyla da kolay bir uygulama vadeder. Gündüz ve gece makyajlarını başarılı şekilde tamamlayarak çarpıcı ve dikkat çekici dudaklar yaratır. Flormar HD Weightless kadife dokulu mat ruj, içeriğindeki murumuru, monoi ve Hindistan cevizi yağlarıyla dudaklara etkili bir bakım yapar. Değerli yağlarla zenginleştirilmiş formülü sayesinde dudakların pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. Dudakları besleyerek dudakların ideal nemini korumaya yardımcı olur. Rujun daha kusursuz gözükmesine katkı sağlar. Flormar koyu kahve mat ruj, uzun süre kalıcı özelliğiyle saatlerce bulaşma yapmadan dudakları renklendirmeye ve beslemeye devam eder. Gün içerisinde kuruma yapmaz ve çatlamaz. Dudaklara doğrudan veya ruj fırçasıyla ortadan kenarlara doğru uygulanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Mat
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Sıvı
  • Renk Kahverengi
  • RGB #7E3E34
Geri Bildirim Ver

Flormar 8690604518708 0313084 Mat Ruj - HD Weightless Matte Mocha Lipstick

Flormar HD Weightless Mocha mat ruj, makyajını tamamlayacak kaliteli bir üründür. Son derece göz alıcı mat bir görünüme sahip olan ürün, hoş ve doğal bir kahve tonundadır. Bu etkileyici renk günlük kullanıma uygun olduğu gibi gece makyajlarında da rahatlıkla tercih edilebilir. Ürün rahat uygulanmasını ve dudakta ağırlık yapmamasını sağlayan özel bir yapıya sahiptir. Bu yumuşak yapısı sayesinde fırçayla sürülmeye de uygundur. Ruj asansörlü bir ambalaj içerisinde yer alır. Bu ergonomik paketleme ürünün kullanımını kolaylaştırır. Rujun tamamı 4 gram ağırlığa sahiptir. Hafif yapısı sayesinde çantada rahatlıkla taşınabilir. Flormar HD Weightless Mocha mat rujun özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Renk: 15 Mocha
  • Ağırlık: 4 g
  • Yapı: Kremsi

Flormar Hd Weightless Mocha Mat Rujun Özellikleri Nelerdir?

Flormar Hd Weightless Mocha Mat Rujun Özellikleri Nelerdir?

Flormar HD Weightless Mocha mat ruj etkileyici bir görünüm elde etmek isteyen kişilerin tercih edebileceği kaliteli bir üründür. Şık rengiyle dudakların öne çıkmasını sağlayan bu ruj, özel formülüyle kullanım kolaylığı sağlar. Üründe kullanılan özel HD Weightless teknolojisi rujun dudaklarda yapışkan ve ağır bir his oluşturmasını engeller. Böylelikle kendinizi ruj sürmemiş gibi rahat hissedebilirsiniz. Flormar HD Weightless ruj uygulanmasını kolay hâle getiren yumuşak bir forma sahiptir. Dudaklarda eşit bir görüntü elde edilmesini sağlayan bu kremsi yapı dudakların pürüzsüz görünmesi de yardımcı olur. Ürün oldukça gelişmiş bir formülasyona sahiptir. İçeriğindeki murumuru yağı ve elastomer jeller sayesinde dudağı renklendirirken bakım da yapar. Ruj yoğun bir renge sahiptir. Tek kat uygulamada bile tam kapatıcılık sunarak etkileyici sonuçlar elde edilmesini sağlar.

Flormar Hd Weightless Mocha Mat Rujun Rengi Nasıldır?

Flormar Hd Weightless Mocha Mat Rujun Rengi Nasıldır?

Flormar HD Weightless Mocha mat ruj son derece etkileyici bir renge sahiptir. 15 numara olarak ifade edilen bu ruj, mocha ismiyle bilinir. Ürün son derece göz alıcı bir kahverengi tonundadır. Bu sıcak ton günlük makyajlar için oldukça uygundur. Doğal bir dudak görüntüsü yakalamak isteyen kişiler bu etkileyici ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Flormar 8690604518708 lipstick hoş rengiyle gece makyajlarına da rahatlıkla uyum sağlar. Ürün doğal rengiyle şık ve abartılı giysilere başarılı bir şekilde eşlik eder. Rujun rengi mat bir görünüme sahiptir. Bu özelliği mocha rujun renginin çok daha etkileyici görünmesini sağlar. Flormar HD Weightless Mocha mat ruj hoş rengi sayesinde her mevsim rahatlıkla kullanılabilir.

Flormar Hd Weightless Mocha Mat Ruj Kalıcı mıdır?

Flormar HD Weightless Mocha mat ruj gelişmiş bir formülasyona sahiptir. Özel yapısıyla son derece kalıcı olan ürün, tüm gün kullanıma uygundur. Gelişmiş yapısı sayesinde Flormar Matte Mocha lipstick dudağa başarılı bir şekilde tutunur ve minimum bulaşmaya sebep olur. Bu özellikleri sayesinde uzun davetlerden ve iş toplantılarından önce Flormar mocha ruju rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ancak öpüşmek ve yemek yemek gibi eylemler ürünün dağılmasına neden olabilir. Bu gibi durumlarda ruju oldukça pratik bir şekilde tazeleyerek tüm gün konforlu bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Ürünün özel formu çantada taşımaya uygundur. Böylelikle gün içinde Flormar HD Weightless matte lipsticki oldukça rahat bir şekilde tazeleyebilirsiniz. Dilerseniz Flormar HD Weightless Mocha mat ruj yorumlarını inceleyerek ürünü satın alanların kalıcılığıyla ilgili değerlendirmelerine göz atabilirsiniz. Eğer siz de makyaj çantanızda bu göz alıcı ürüne yer vermek isterseniz Flormar HD Weightless Mocha mat ruju Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.