Flormar Max Growth Besleyici & Uzamaya Yardımcı Oje Bazı/tırnak Cilası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
74,90 TL
11 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
78,90 TL
23 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
11 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
89,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Max Growth Besleyici & Uzamaya Yardımcı Oje Bazı/tırnak Cilası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇSAYAR Satıcı Ünvanı: ASLIHAN SAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2437918064400000 Vergi Kimlik Numarası: 7540356270
    Bu ürün GENÇSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Product
Geri Bildirim Ver

Flormar Max Growth - Uzatıcı Etkili Tırnak Bakım Jeli

Tırnaklar, pek çok kişi için görünüşün önemli bir parçasıdır. Tırnakların hem sağlıklı hem de bakımlı görünmesi birçok kişinin önem verdiği bir konudur. Bu nedenle tırnaklara çeşitli bakımlar ve işlemler uygulanabilmektedir. Ancak bu işlemler uzun vadede tırnakları yorabilir, yıpratabilir ve güçsüz hale getirebilir. Uzun yıllardır etkili kozmetik ürünlerini sizlere ulaşabilir kılan Flormar markasının tırnak bakımı için özel olarak formüle ettiği Flormar Max Growth - uzatıcı etkili tırnak bakım jeli 11 ml tırnak sağlığını daha iyi hale getirmek, tırnakları güçlendirmek, oluşan soyulmalara ve kırılmalara karşı dayanıklı kılmak adına üretilmiştir. Tırnaklardaki soyulma, kırılma, çatlama gibi problemlere çözüm olması adına üretilmiş olan bu ürünün uzatıcı etkisi de bulunmaktadır. Bu sayede zarar görmüş olan tırnaklarınız normalden daha kısa sürede uzayarak güçlü bir şekilde yenilenebilir ve daha dayanıklı hale gelebilir. Sağlıklı bir tırnak yapısına ulaşabilir ve tırnaklarınızın daha bakımlı gözükmesini sağlayabilirsiniz.

  • Güçlendirici Formül
  • Oje Bazı Olarak Kullanım
  • Tırnakları Uzatır

Flormar Max Growth ile Bakımlı Tırnaklara Kavuşun

Flormar Max Growth ile Bakımlı Tırnaklara Kavuşun

Hem el hem de ayak tırnaklarının bakımlı ve sağlıklı olması pek çok kişi için önemli olabilmektedir. Zaman içinde tırnakların gördüğü zarar sonucu tırnaklar dayanıksız hale gelebilir ve soyulmaya, kırılmaya yatkınlaşabilir. Bu gibi durumlarda tırnakları güçlü kılmaya destek olan ve sağlıklı uzamasına yardımcı olan Flormar tırnak uzatıcı oje ile tırnaklarınızı kısa sürede yenileyebilirsiniz. Daha bakımlı ve sağlıklı tırnaklara kavuşmanızı hızlandıracak olan bu ürünü kullanarak tırnaklarınızın zaman içinde aseton, oje ve farklı işlemlerden gördüğü zararı onarabilirsiniz. Yumuşayan ve çabuk zarar görmeye başlayan tırnakların güçlenmesi ve tırnak şeklinin korunması için Flormar Max Growth - uzatıcı etkili tırnak bakım jeli 11 ml içeriği özel olarak formüle edilmiştir. İçeriğinde bulunan maddeler sayesinde tırnaklarınız güçlenir, dayanıklılık kazanır ve sağlıklı bir görüntüye ulaşır. Böylelikle tırnaklarınıza yaptığınız herhangi bir işlemden kolayca hasar görmez. Sürdüğünüz ojelerin tırnaklarınızda daha kusursuz gözükmesine destek olur ve bakımlı tırnaklara kavuşmanızda rol oynar.

Flormar Max Growth Bakım Jeli ile Hızlı Tırnak Uzatıcı

Flormar Max Growth Bakım Jeli ile Hızlı Tırnak Uzatıcı

Tırnaklarınıza uyguladığınız işlemler, aseton ve benzeri şeylerin tırnaklarınızı güçsüzleştirdiğini, yumuşattığını ve kırılmaya eğilimle hale getirdiğini hissediyor olabilirsiniz. Tırnaklarınızın güçsüz kalmasından dolayı en küçük bir darbede bile kırılıyor olması tırnak şeklinizi bozmaya başlamış olabilir. Bu görüntü tırnaklarda istenmeyen sağlıksız bir görüntü oluşmasına sebep olur. Bu görüntünün önüne geçmek ya da ortadan kaldırmak amacıyla tercih edebileceğiniz ürünlerden biri olan Flormar hızlı tırnak uzatıcı bakım jeli, içeriği sayesinde tırnaklarınızı güçlendirir ve daha sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur. Tırnaklarında kırılma problemleri olan kişiler için hazırlanmış olan bu bakım jelini tırnaklarınızı güçlendirmek için kullanabilir ya da ojelerinizi sürmeden önce tırnaklarına baz olarak da uygulayabilirsiniz. Böylelikle kusursuz ojelere sahip olabilir ve bakımlı tırnaklara kavuşabilirsiniz. Kıvamı sayesinde ojelerin tırnaklarınızda daha uzun dayanmasını sağlayabilir ve ojeler normal süresinden çok daha uzun süre tırnaklarınızda kalabilir. Bu sayede sürdüğünüz ojeler gün içinde soyulmadan kalabilir, kusursuz gözüken ojelere sahip olabilirsiniz.

Flormar Max Growth Uzatıcı Etkili Bakım Jeli Kullanımı

Flormar Max Growth Uzatıcı Etkili Bakım Jeli Kullanımı

Tırnak bakım jelleri, tırnakların güçlenmesine ve tırnaklara uygulanan çeşitli işlemlerin verdiği zararları onarmaya yönelik olan hazırlanmış jellerdir. Zarar görmüş, yumuşamış, kırılmaya ve soyulmaya yatkınlaşmış tırnakların şekli bozulabilir ve sağlıksız bir görüntü oluşturabilir. Bu gibi durumlarda Flormar Max Growth - uzatıcı etkili tırnak bakım jeli 11 ml kullanımı tercih edebileceğiniz bir tırnak güçlendirme yöntemi olabilir. İçeriği sayesinde tırnakları güçlendirmeye ve tırnağa uygulanan işlemlerin verdiği zararları onarmaya destek olur. Tırnakların normalden daha hızlı uzamasını destekleyerek zarar görmüş tırnağı yeniler. Böylece sağlıklı ve bakımlı ellere kısa sürede ulaşabilirsiniz. Sizler de tırnaklarınızı hızlıca uzatmak ve yenilemek istiyorsanız Trendyol’dan Flormar Max Growth - uzatıcı etkili tırnak bakım jeli 11 ml kullananlar tarafından yapılmış olan yorumları okuyarak bu bakım jeli ile ilgili fikir sahibi olabilirsiniz. Flormar Max Growth - uzatıcı etkili tırnak bakım jeli 11 ml yorumları ve değerlendirmelerine bakıp ürünün sizler için uygun olduğunu düşünüyorsanız 8690604560493 ürün kodu ile saniyeler içinde satın alabilirsiniz.