Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat - 000 - 8690604560585

84,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
3 Al 2 Öde
89,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat - 000 - 8690604560585

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇSAYAR Satıcı Ünvanı: ASLIHAN SAYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2437918064400000 Vergi Kimlik Numarası: 7540356270
    Bu ürün GENÇSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat Kuru ve zayıf tırnakları güçlendirmenin artık etkili bir çözümü var! Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat ile hayalindeki güçlü, pürüzsüz ve bakımlı tırnaklara sahip olabilirsin. İster oje altına ister tek başına kullanabileceğin Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila, içerdiği besleyici yağlarla tırnaklarına etkili bir bakım sunacak. Hadi, kusursuz tırnaklar için Flormar Moisture Boost tırnak koruyucu cilayı sen de hemen sipariş ver! Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat Nedir? Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat, tırnakların nem ihtiyacını karşılamak ve kırılmasını önlemek için formüle edilmiş bir tırnak cilası çeşididir. Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat Hangi Özelliklere Sahiptir? Likit yapılıdır. Parlak bitişlidir. Besleyici yağ içerir. Nemlendirici özelliğe sahiptir. Transparandır. Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat’u Tercih Etmek için 4 Neden Flormar Moisture Boost tırnak cilası, etkili nemlendirme özelliği sayesinde tırnakları bakımlı ve parlak bir görünüme kavuşturur. Likit yapısıyla kolay bir uygulama imkanı sunar. İçerdiği zengin yağlar sayesinde çeşitli nedenlerden zarar görmüş tırnaklara güçlü bir bakım sağlar. Oje bazı olarak uygulanarak tırnakların pürüzsüz görünmesini sağlar. Tek başına uygulandığında ise tırnaklara parlak bir görünüm verir. Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat Nasıl Uygulanır? Flormar Moisture Boost tırnak koruyucu cila, temiz tırnak yüzeyine dipten uca ince bir tabaka halinde uygulanmalıdır. Hem tek başına hem de oje bazı olarak kullanılabilir. Flormar Nemlendirici Bakım Yapan Tırnak Koruyucu Cila - Moisture Boost Base Coat için Kullanım Tüyosu Flormar Moisture Boost nemlendirici etkili tırnak cilasını oje bazı olarak kullanacaksan önce kurumasını beklemeli ve ojeyi ardından sürmelisin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Görünüm Parlak
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver