Flormar Parlak Stick Ruj - Long Wearing Lipstick - 035 Pinkish Crimson- 8690604169399

279,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Flormar Parlak Stick Ruj - Long Wearing Lipstick - 035 Pinkish Crimson- 8690604169399

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 2an2 Satıcı Ünvanı: HIRDAVATBEY E TİCARET PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462041668200010 Vergi Kimlik Numarası: 4620416682
    Bu ürün 2an2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Parlak Stick Ruj - Long Wearing Lipstick Hem parlak ve dikkat çekici hem de bakımlı ve nemli… Flormar Parlak Stick Ruj - Long Wearing Lipstick ile hepsi aynı anda mümkün! Bu Flormar ruj, parlak bitişi sayesinde dudakları makyajın yıldızı haline getirirken besleyici formülüyle de bakım yapmaya yardımcı oluyor. Sen de bir taşla iki kuş vurmak istersen, Flormar Long Wearing parlak rujun 39 renk alternatifi arasından seçimini hemen yap ve vakit kaybetmeden siparişini ver! Flormar Parlak Stick Ruj - Long Wearing Lipstick Nedir? Flormar Parlak Stick Ruj - Long Wearing Lipstick, dudaklara parlak görünüm kazandırmasının yanı sıra yapışkanlık hissi vermeyen bir stick ruj çeşididir. Farklı renk seçenekleriyle tüm makyaj stillerinde kullanılabilir. Flormar Parlak Stick Ruj - Long Wearing Lipstick Hangi Özelliklere Sahiptir? Stick formundadır. Parlak bitişlidir. Kayısı çekirdeği yağıyla zenginleştirilmiştir. Nemlendirici özelliğe sahiptir. Yüksek pigmentlidir. Yumuşak yapılıdır. Uzun süre kalıcı etki sunar. Flormar Parlak Stick Ruj’u Tercih Etmek için 5 Neden Flormar Long Wearing besleyici ruj, içeriğindeki kayısı çekirdeği yağı sayesinde makyaj esnasında dahi dudak bakımına katkıda bulunur. Dudakların pürüzsüz bir görünüme sahip olmasına yardımcı olur. Stick tasarımı ve yumuşak yapısı sayesinde ayna olmadan dahi rahatlıkla uygulanabilir. Pratik bir kullanım sunar. Parlak bitişiyle dudaklara dikkat çekici bir görünüm kazandırır. Yüksek örtücülüğü sayesinde dudaklara tek seferde yoğun renk verir. Uzun süre kalıcı etkisi sayesinde gün içinde sık rötuşa ihtiyaç duymadan rahat bir şekilde kullanılabilir. Flormar Parlak Stick Ruj Nasıl Uygulanır? Flormar Long Wearing nemlendirici ruj dudaklara doğrudan ya da dudak kaleminin ardından sürülebilir. Dudak kalemi yardımıyla daha dolgun bir dudak görünümü elde edilebilir. Daha detaylı bir uygulama için ruj fırçası da kullanılabilir. Flormar Parlak Stick Ruj için Kullanım Tüyosu Flormar Long Wearing parlak ruju sürmeden önce dudaklardaki ölü deriyi arındırmak için peeling yapılması önerilir. Ardından nemlendirici lip balm sürülerek dudakların daha nemli ve bakımlı görünmesi sağlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
  • RGB #F80B67
Geri Bildirim Ver