Flormar Nemlendirici Parlak Ruj (PUSLU PEMBE) - Sheer Up Sls. - 010 Thulian Pink - 8682536012089

399,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Flormar Nemlendirici Parlak Ruj (PUSLU PEMBE) - Sheer Up Sls. - 010 Thulian Pink - 8682536012089

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KABAŞ-E-TİCARET Satıcı Ünvanı: FATMA GÜL KABAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4850799440
    Bu ürün KABAŞ-E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Nemlendirici Parlak Ruj - Sheer Up Stick Lipstick Kim demiş kurumaya meyilli dudaklara ruj yakışmaz diye? Flormar Nemlendirici Parlak Ruj - Sheer Up Stick Lipstick, içeriğindeki doğal kaynaklı yağlar ve özlerle dudakları besliyor ve nemlendiriyor. Bu sayede dudaklar rujun altında dahi kurumuyor ve pul pul bir görünüme ulaşmıyor. Yoğun pigmentli yapısı ve farklı renk çeşidiyle birçok makyaja ve ten rengine uyum sağlayan Flormar Sheer Up parlak ruja sen de bayılacaksın! Flormar Nemlendirici Parlak Ruj - Sheer Up Stick Lipstick Nedir? Flormar Nemlendirici Parlak Ruj - Sheer Up Stick Lipstick, dudaklara parlak ve etkileyici bir görünüm kazandıran stick ruj çeşididir. Formülünde doğal kaynaklı yağlar ve özler bulunmaktadır. Dudaklarda orta düzey örtücülük sağlar. Flormar Nemlendirici Parlak Ruj - Sheer Up Stick Lipstick Hangi Özelliklere Sahiptir? Yoğun pigmentlidir. Parlak bitişlidir. Stick formdadır. Asansörlü tasarıma sahiptir. Yumuşak ve kremsi dokuludur. İdeal düzeyde kapatıcılık sunar. Flormar Nemlendirici Parlak Ruj’u Tercih Etmek için 5 Neden Flormar parlak stick ruj, dudaklara doğal fakat göz alıcı bir görünüm kazandırır. İçeriğinde doğal kaynaklı yağlarla dudakları besler ve ideal nem dengesini korumasına yardımcı olur. İnce yapısıyla dudaklarda katman katman bir görünüm yaratmaz. İdeal düzeydeki örtücülüğü sayesinde dudaklara sürüldüğü andan itibaren belirgin bir renk verir. Yumuşak ve kremsi yapısıyla dudağa kolayca yayılır ve pratik bir uygulama sunar. Flormar Nemlendirici Parlak Ruj Nasıl Uygulanır? Flormar nemlendirici ruj, temiz ve nemlendirilmiş dudaklara doğrudan uygulanabilir. Ürün, dudağın üst orta kısmından başlayarak dudak çerçevesini aşmayacak şekilde sürülmelidir. Renk yoğunluğunu artırmak için kat kat uygulama yapılabilir. Flormar Nemlendirici Parlak Ruj için Kullanım Tüyosu Flormar kremsi ruj, tek başına kullanılabileceği gibi aynı renkli bir dudak kalemiyle de uygulanabilir. Bu sayede dudaklar daha dolgun ve şekilli görünür. Flormar yarı transparan ruj, özellikle ince dudaklara ruj fırçasıyla da sürülebilir.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Parlak
  • Boy Orijinal Boy
  • Form Stick
  • Renk Pembe
  • RGB #AF6073
Geri Bildirim Ver