1
Dudak Kalemi kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (DOĞAL KOYU KAHVE) - Waterproof Lipliner - -245 Natural - 8690604567607

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
179,99 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
300 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,99 TL
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
198,99 TL
Kurumsal Fatura
199,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (DOĞAL KOYU KAHVE) - Waterproof Lipliner - -245 Natural - 8690604567607

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suya dayanıklı, yoğun renk veren dudak kalemi

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • RGB #B66D5C
Geri Bildirim Ver

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi - Waterproof Lipliner Natural 8690604567607

Dudak kalemleri dudak çizgilerini belirginleştirerek daha dolgun bir görünüme sahip olmak için kullanılmaktadır. Geçmişte çok kullanılan bir yöntem olsa da günümüzde birçok insan dudak kalemlerine demode gözüyle bakar. Dudak kalemini doğru şekilde uyguladığınız zaman mükemmel bir görünüm oluşturabilirsiniz. Flormar markası tarafından üretilen 245 numaralı dudak kalemi ile dikkat çekici ve dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz. Flormar uzmanlığı ile üretilmiş olan bu ürün hoş bir görünüm oluşturmasının yanı sıra dudakları besler ve canlandırır. Hem makyaj hem de bakım ürünü olarak tercih edebilirsiniz.

  • Flormar dudak kalemi suya karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir.
  • Flormar waterproof dudak kalemi içerisinde cilt için faydalı olduğu bilinen E ve C vitaminleri bulunmaktadır.
  • Flormar waterproof dudak kalemi kuruluğu önler. Dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı sağlar.

Flormar Dudak Kaleminin Genel Özellikleri Nelerdir?

Suya Dayanıklı Dudak Kalemi - Waterproof Lipliner Natural 8690604567607 yorumları

245 renk kodlu dudak kalemi ürün yelpazesinde bulunan makyaj malzemeleri ile kullanıcılardan büyük beğeni toplayan Flormar markası tarafından üretilmiştir. Suya dayanıklı olduğu için dış faktörlerden kolay kolay etkilenmez. Bu sayede uzun ömürlü bir kullanım sunar. Ayrıca suya dayanıklı yapısı nem ve ter gibi faktörlerin makyajınızı bozmasını da önler. Flormar waterproof lipliner özel polimerler içerir. Bu sayede rengi çok daha belirgindir ve dudaklarınızı daha dolgun gösterir. Ayrıca Flormar 245 dudak kalemi içerisinde E ve C vitamini bulunur. Bakım sağlayan içeriği ile dudaklarınızı yumuşatır, besler ve çatlak oluşumuna engel olur. Ucu köreldiği veya kırıldığı zaman bir kalemtıraş ile pratik bir şekilde açabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi Kaliteli midir?

Suya Dayanıklı Dudak Kalemi - Waterproof Lipliner Natural 8690604567607 yorumları

245 numaralı suya dayanıklı dudak kalemi üstün Flormar kalitesi ile üretilir. Flormar markası 1970 yılında Milano’da kurulmuştur. Sahip olduğu deneyim ve kaliteli ürünleri sayesinde hemen hemen tüm dünyada satışa sunulan bir marka hâline gelmiştir. Ayrıca Türkiye’nin en çok tercih edilen kozmetik markalarından bir tanesidir. Flormar 245 dudak kalemi de kullanıcılarına markanın üstün kalitesini sunar. Dudak çizgilerinizi daha belirgin hâle getirmek, asimetrik görünümü ortadan kaldırmak ve rujunuzun daha kalıcı olmasını sağlamak için Flormar kalitesine sahip bu kalemi tercih edebilirsiniz. Doğru şekilde uyguladığınız zaman doğal ve şık bir görünüm oluşturur. Kullanıcılar tarafından yapılan Flormar suya dayanıklı dudak kalemi natural 245 yorumları bu üstün kaliteyi gözler önüne sermektedir.

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi Kalıcı mıdır?

Suya Dayanıklı Dudak Kalemi - Waterproof Lipliner Natural 8690604567607 yorumları

Kalıcılık dudak kalemi seçimi yaparken mutlaka dikkat edilmesi gereken özelliklerden biridir. Kolay silinen ve dağılan dudak kalemleri rahatsız edici bir görünüm oluşturur. Bu nedenle sürekli olarak makyajınızı tazelemeniz gerekir. Flormar 245 dudak kalemi ise üstün bir kalıcılığa sahiptir. Suya, neme ve tere karşı dayanıklı olduğundan dolayı kolay kolay dağılmaz ve silinmez. Sabah evden çıkarken uygulayarak tüm gün süren kusursuz bir görünüm elde edebilirsiniz. Diğer yandan makyaj temizleme ürünleri ile kolay bir şekilde temizlenebildiği için avantaj sağlar. Son derece uygun fiyatlı olan Flormar waterproof lipliner her bütçeye uygundur. Bu ürünü en kısa sürede istediğiniz adresten teslim almak ve hemen kullanmak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Yüksek güvenlik önlemleri eşliğinde pratik bir şekilde online ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Trendyol online ödemeleriniz esnasında kişisel verilerinizin korunmasına özen gösterir. Ödeme tamamlandıktan sonra ürününüz kargoya verilir ve kısa süre içerisinde adresinize teslim edilir. Tüm kargo süreci mobil uygulama ya da web sitesi üzerinden takip edilebilir.