Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (PEMBE) - Waterproof Lipliner - 246 Rosebush- 8690604589951

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL

Ürün Bilgileri

Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (PEMBE) - Waterproof Lipliner - 246 Rosebush- 8690604589951

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Flormar Satıcı Ünvanı: KOSAN KOZMETİK PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074000748800121 Vergi Kimlik Numarası: 0740007488
    Bu ürün Flormar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flormar Suya Dayanıklı Dudak Kalemi (Pembe) 246 Rosebush, nemli ortamlarda kullanıma uygun bir dudak makyajı ürünüdür. Havuza veya denize girerken gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Sudan etkilenmeyen Flormar waterproof dudak kalemi, ideal görünümünü uzun süre boyunca korur. 246 Rosebush olarak adlandırılan pembe tonuyla dudaklarda natürel ve çarpıcı bir etki oluşturur. Flormar pembe dudak kalemi yüksek pigmentli yapısıyla tek seferde bile yoğun renklendirme sağlar. Bu kalıcı dudak kaleminin hem ruj ve parlatıcı gibi dudak makyajı ürünleriyle hem de tek başına kullanılması mümkündür. Yumuşak ucu dudaklarda kadifemsi bir his yaratır. Flormar mat bitişli dudak kalemi her makyaj stiline uyum sağlar. Dudakların doğal bir şekilde hacimli görünüm kazanmasına yardımcı olur. Flormar dağılmayan dudak kalemi tıraşlanarak kullanılır. Bu kalemin uç kalınlığı kalemtıraş yardımıyla istenen şekilde ayarlanabilir. Flormar uzun süre kalıcı dudak kaleminin dudakların merkezinden çevresine doğru bir çerçeve oluşturacak şekilde uygulanması önerilir. Çerçevenin hafif üstten çizilmesiyle dolgun bir görünümü yaratılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
  • RGB #983839
Geri Bildirim Ver