8
Tesisat kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

FNC Şenpres Eco Klozet Rezervuar Iç Takımı Basmalı

193,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

FNC Şenpres Eco Klozet Rezervuar Iç Takımı Basmalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evs Shop Satıcı Ünvanı: MİHRİBAN SARITAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9990587422
    Bu ürün Evs Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Senpres eco klozet iç takım
  • Basmalı sistem
  • Kolay montaj
  • Alttan su girişli
  • Filitreli
  • Tüm standart rezervuarlara uyumludur
  • Ani kapamalı mekanik sistem
  • Tam sızdırmazlık
  • Mükemmel tasarruf
  • Sessiz ve hızlı dolum Yıllardır perakende satış konusunda %100 müşteri memnuniyetini sağladık şimdi ise online satış e-ticaret aracılığıyla ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunuyoruz firmamızın bütün ürünlerinde %100 müşteri memnuniyeti kaliteli

Ürün Özellikleri

  • Tip Rezervuar İç Takım
Geri Bildirim Ver

FNC Hakersan Klozet Rezervuar İç Takımı Basmalı

Tuvaletlerin hijyeni açısından su depoları oldukça önemlidir. Kolay bir kullanıma sahip olan iç takımların elverişli bir çalışma sistematiğine sahip olması gerekir. Oldukça kullanışlı bir tasarıma sahip olan FNC Hakersan klozet rezervuar iç takımı basmalı fonksiyonu sayesinde su depolama görevinde katkı sağlar. Aynı zamanda filtreli yapısı sayesinde suyu süzerek sırdırmazların da önüne geçer. Tüm standart klozetlere uyum sağlayan bu ürün ile kolay bir montaj işlemi uygulayabilirsiniz. Tuvalet sonrasında hijyeni sağlamak amacıyla üretilen bu rezervuar sayesinde istediğiniz temizliğin temelini oluşturabilirsiniz. İç kısmında sifon sistemi bulunan ve içerisindeki filtre sayesinde su deponuzu güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ani kapamalı mekanik sistematiğinin bulunması sizin sifonun kapama tuşuna basmadan kendiliğinden kapanmasını sağlar. Özellikleri ise şu şekildedir:

  • Tam sızdırmazlık özelliği
  • Tüm klozetlere uyumlu tasarım
  • Kolay montaj sistemi

Kullanışlı FNC Hakersan Klozet Rezervuar Basmalı İç Takımı

Kullanışlı FNC Hakersan Klozet Rezervuar Basmalı İç Takımı

FNC Hakersan klozet rezervuarların kullanışlı ve kolay hareketlerle uygulanabilmesi müşteriler tarafından tercih edilme sebebidir. Hızlı dolum özelliklerine sahip olan FNC Hakersan rezevuarların filtreli yapısı bu dolumu daha da artırır. Sessiz bir şekilde dolumunu tamamlayarak evde bulunan insanları rahatsız etmez. Depolama alanı görevi görerek hijyeni sağlayan FNC Hakersan klozet rezervuar basmalı iç takımı size kolaylık sağlamak amacıyla özenle üretilir. Suyu tasarruflu kullanmaya yardım ederek kullanım alanınızı genişletmeye yardımcı olur. Tam sızdırmazlık sağlayan yapısı filtrelerden geçerek suyu temiz bir biçimde dışa verir. Aynı zamanda ani kapamalı mekanik sisteme sahip olmasıyla da temizleme işlemi bittikten sonra sizin basmanıza gerek kalmadan kendiliğinden kapanır. FNC Hakersan klozet rezervuar basmalı iç takım kullananlardan bilgi alarak yüksek performanslı bu ürüne siz de kolayca sahip olabilirsiniz.

Pratik Hakersan Rezervuar İç Takımı Yorumları

Pratik Hakersan Rezervuar İç Takımı Yorumları

Klozetleri kullanırken içerisini kolay bir şekilde temizlemek için rezervuarlar basmalı iç takımlarının pratik olması gerekir. Aynı zamanda montajlama yaparken de zaman kaybetmemek önemli bir etkendir. Montaj işlemi zahmetsiz olan bu ürün sayesinde rezervuarlarınızı kolayca aktif hale getirebilirsiniz. Alttan su giriş bölmesine sahip olduğundan alt ve üst su giriş depoları bulunur. Sızdırmaz özelliği her iki kanal için kullanıldığından suyun depolanmasını kolaylaştırır. Bu işlem sırasında tasarruf derecenizi de en üst seviyeye çıkararak uzun süreli kullanışlı deneyim yaşamış olursunuz. Deneyiminizi artırarak kolay kullanım tekniği sağlayan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için FNC Hakersan klozet rezervuar basmalı iç takım yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürün hakkında belirtilen özelliklerin geniş bir müşteri kitlesiyle oluştuğu yorumlar sayesinde sahip olacağınız rezervuarın pratikliğinden şüphe etmeden satın alabilirsiniz.

Sızdırmaz FNC Hakersan Klozet Rezervuarı Basmalı Fiyatları

Sızdırmaz FNC Hakersan Klozet Rezervuarı Basmalı Fiyatları

Hijyeni sağlamak amacıyla üretilen rezervuarlar basmalı iç takımlarıyla birlikte su deposu görevi görürler. Bu su depolarının sızdırmaz özelliğe sahip olması oldukça önemli bir etkendir. Tuvalette temizlik yaparken kolaylık olması adına üretilen Hakersan rezervuar iç takımı bakterileri kolaylıkla öldürür. Çatlamayan ve kolay hasar görmeyen dış yapısı suyu haznesine alarak bastığınız esnada kolaylıkla tuvaletinizi temizler. Hızlı bir dolum yapısına sahip olduğundan vakit kaybetmeden hijyenik bir ortam oluşturabilirsiniz. Dolum seviyesi yüksek olan bu ürün sayesinde fazla beklemeden temizleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Suyu mekanizmasına çektiği anlarda sessiz bir performans gösterir. Aynı zamanda avantajlı ve kullanışlı ürünüdür. Her evin ihtiyacı olan ve sessiz bir dolum sağlayan FNC Hakersan klozet rezervuar basmalı iç takım fiyatına Trendyol fırsatlarıyla avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.