FO Balonlu Sakız Aramalı Kokteyl Şurup

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FO Balonlu Sakız Aramalı Kokteyl Şurup

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ambalaj Şekli : 700 ml / Cam Şişe Raf Ömrü : 5 Yıl Kullanıldıgı Yerler ve Kullanma Talimatı: Uluslararası ve özel kokteyllerin hazırlanmasında barmenlerin tercih ettiği aromalı şuruptur. Kokteyllerde, pasta, kek, pudding, özel tatlılarda ve çay, kahve gibi benzeri sıcak içeceklerde aroma ve şurup olarak 1/8 oranında kullanılır. Ayrıca sıcak ve soğuk su ile 1/8 oranında sulandırılarak içilir. Servis önerisidir. Ürün Özellikleri: Yapay Tatlandırıcı İçermez. Farklı renklerde ve dünyaca bilinen lezzetlerde kokteyller hazırlayabilirsiniz. Albenili ve sağlıklı ambalajı ile vitrinlerinize estetik bir görünüm kazandırır. Aroma renk ve yoğunluk bakımından tercih nedenidir. Diğer şuruplara göre kuru madde oranı % 10 fazla olmasına rağmen % 30 daha az tatlıdır. Ağzı açıldıktan sonra kapak kapalı olarak muhafaza edilirse son tüketim tarihine kadar aroma, renk ve yoğunluğunda herhangi bir azalma olmaz.
Geri Bildirim Ver