StWenn Kadın Sneaker Rahat Taban Günlük Ayakkabı

529,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36
36
37
38
39
40
41
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

StWenn Kadın Sneaker Rahat Taban Günlük Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NMODA Satıcı Ünvanı: MEHMET KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5330589999
    Bu ürün NMODA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadın Sneake Rahat Taban Günlük Ayakkabı Rahat Taban Günlük Ayakkabı Yürüyüş Ayakkabısı Yerli Üretim Üst Düzey Malzeme Yıkanabilir (30 derece)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Dolgu Topuklu

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

StWen Tam Ortopedik Günlük Klasik Kadın Sneaker Ayakkabı Modelleri Trendyol'da!

Stwenn siyah tam ortopedik klasik ve günlük anne spor ayakkabı; nefes alan kumaşı, ince işçiliği ve tasarım ayrıntılarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Yapımında insan sağlığıyla uyumlu ve yerli üretim olan malzemelerin tercih edildiği ayakkabı; spor, günlük ve klasik gibi farklı kullanımlara uygundur. Hafif, yumuşak ve rahat olan Stwenn siyah tam ortopedik günlük spor ayakkabı, sahip olduğu tasarım ve taşıdığı ergonomik özelliklerle gününüzü kurtaran bir parçadır. Tamamen ortopedik olan söz konusu ürün, aynı zamanda ayak sağlığını destekler. Genel ve yapısal özelliklerinin yanı sıra taban ve topuk ile ilgili nitelikleriyle de öne çıkan ürün, ayakkabı dolabınızın değerli unsurlarından biri olmayı başarır.

  • Dış Materyal: Mikrofiber
  • Memory Foam İç Taban
  • Yıkanabilir

Stwenn Klasik Günlük Siyah Spor Ayakkabının Özellikleri Nedir?

Stwenn Klasik Günlük Siyah Spor Ayakkabının Özellikleri Nedir?

Suya karşı dayanıklı malzemeden imal edilen ürün, yaklaşık 300 gr ağırlığa sahip oluşuyla ayakta yokmuş hissi verir. Tabanı faylon malzemeden yapılmış olan Stween siyah tam ortopedik spor anne ayakkabısının dış kısmı mikrofiber kullanılarak üretilmiştir. Polyamid özelliğe sahip mikrofiber dış materyali sayesinde ayakkabı, sıvıları hem emer hem de kısa sürede kurutur. Stwenn siyah tam ortopedik kadın sneaker, slip-on bağcık modeli sayesinde giyilip hemen yürüyüşe başlamanıza olanak tanır. Ayrıca bu türden bir bağcık, düğüm karışıklığını önleyerek kullanım kolaylığı sağlar. Stwenn siyah tam ortopedik klasik ve günlük anne spor ayakkabı, aynı zamanda outdoor bir ürün olup, türlü zemin ve arazilerin yıpratıcı risklerine karşı dayanıklıdır. Ürün, tabanında hafızalı köpük olarak da bilinen memory foam içermesi ve dışının mikrofiber oluşuyla rahatlık konusunda kullanıcılarından tam not alır.

Stwenn Tam Ortopedik Günlük Spor Ayakkabının Kalıpları Nasıldır?

Stwenn Tam Ortopedik Günlük Spor Ayakkabının Kalıpları Nasıldır?

Stween siyah tam ortopedik klasik ve günlük anne spor ayakkabının kalıpları dardır. Kullanıcılar sahip oldukları ayak yapısına göre 1 ya da 2 numara büyük alabilir. Büyük ve bol kalıp içermeyen ürünün bazı kısımları tekstil malzemeyle yapılandırılmış ve desteklenmiş olma özelliği taşır. Ayakkabı bu sayede zamanla esner. Genişleme yaptıkça ayağın yapısını kavrayacak bir şekilde açılır. Topuk boyu 3,5 ila 4 cm arasında değişen üründe kullanılan tabanlık görece kalındır. Bu açıdan anatomik durum da göz önünde bulundurulup en az 1 numara büyük ayakkabı almak daha sağlıklı bir tercih olur.

Stwenn Klasik Siyah Anne Spor Ayakkabısı Konforlu ve Şık mıdır?

Stwenn Klasik Siyah Anne Spor Ayakkabısı Konforlu ve Şık mıdır?

Stwenn siyah tam ortopedik günlük spor ayakkabı, zamanla esneyen bir kumaşa sahiptir. Ürün ayrıca ayağa tam oturur ve konforlu bir deneyim sunar. Söz konusu sneaker, bacak ve ayak kısımlarını yormayan, terletmeyen ve gün boyunca rahat tutan anne ayakkabısı kategorisinde değerlendirilir. Ürünün tabanlı kısmı oldukça yumuşak ve kalındır. Aynı zamanda Stween siyah tam ortopedik klasik ve günlük anne spor ayakkabıda kullanılan tabanlık, memory foam özelliğini barındırır. Büyük oranda poliüretandan üretilen memory foam, ayağın şeklini alır ve böylece yürürken uygulanan basıncı dengeli oranda tabanın geneline dağıtır. Bu sayede ürün, kullanıcıya benzersiz bir rahatlık sağlar. Hem klasik hem günlük kullanımda tercih edilebilecek ayakkabı şık ve zarif görünür. Babet kesim olan ayakkabının taban kısmı parçalıdır. Ön kısmı yuvarlağa yakınsayan üründe rahat hava almayı sağlayan küçük delikler bulunur. Stwenn siyah tam ortopedik klasik günlük anne spor ayakkabı yorumlarını okuyabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu rahat ve şık ürünü birkaç tıkla Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.