Fold&Go Capella Ayna - Halat Askılı Ayna - Dekoratif Ayna - Yuvarlak Ayna - Ahşap Çerçeveli Ayn

853 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fold&Go Capella Ayna - Halat Askılı Ayna - Dekoratif Ayna - Yuvarlak Ayna - Ahşap Çerçeveli Ayn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yonga Mobilya Satıcı Ünvanı: YONGA MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0982004777300018 Vergi Kimlik Numarası: 9820047773
    Bu ürün Yonga Mobilya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Capella Ayna · Ürün Çapı: ø 38cm’ dir · Meşe Masiften üretilmiştir. · Ayna kalınlığı 4mm'dir. Kenarları rodajlı ve arkası film kaplıdır, · Ürün Doğal Ahşap olduğundan, ahşap tonlarının ve budak yapısının dağılımı üründen ürüne küçük farklılıklar gösterebilmektedir, · %100 Kalite Kontrolden geçirilmiştir, · Ürünlerimiz Sürdürülebilir Ormanlardan elde edilen MEŞE MASİF AHŞAP kullanılarak üretilmektedir. (bknz. ) Bakım Önerisi · Temizliği hafif nemli yumuşak bir bezle yapılmalıdır, kimyasal ürün temasından kesinlikle kaçınılmalıdır. Su ve diğer sıvılarla direkt teması uygun değildir. İade Koşulları · Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde iade edilmesi gerekmektedir. Ek Bilgiler: · Ürün özel olarak hazırlanmış dayanıklı ambalajında gönderilecektir. · Kargoya veriliş süresi 2- 4 iş günüdür. · Teslimat esnasında taşıma kaynaklı oluşan herhangi bir hata/kusur durumunda kargo firması yetkilisinden “Hasar Tespit Formu” talep edip doldurmanız önem arz etmektedir. · Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle.

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 38 x 38
  • Materyal Ahşap
  • Renk Kahverengi
  • Şekil Yuvarlak
  • Çeşit Duvar Aynası
Geri Bildirim Ver

Fold&Go Capella Ayna - Halat Askılı Ayna - Dekoratif Ayna - Yuvarlak Ayna - Ahşap Çerçeveli Ayna - Gümüş Ayna

Ortamda hareketliliği artırmak için çeşitli objelerden faydalanabilirsiniz. Odada yer alan mobilyalarla uyum sağlayacak, düz duvara canlılık katacak eşyalar kullanarak uyumlu bir görüntü elde edebilirsiniz. Toprak tonlarının hakim olduğunu Fold&Go Capella ayna ortamın ferah görünmesine, duvarların dekorlarla renklenmesine yardımcı olur. Pratik kurulumu ve temizliği ile oldukça rağbet gören ürün şık bir tasarıma sahiptir. Bir çivi yardımıyla duvara asabileceğiniz Fold&Go halat askılı ayna hem kendinize bakmanıza hem de dekorasyonu stiline uygun bir parçayla desteklemenize yardımcı olabilir. Evinizin odalarında rahatlıkla tercih edebileceğiniz ürünün ideal boyutları sayesinde birden fazla dekoru bir arada kullanma fırsatı bulabilirsiniz. Kaliteli ahşap materyalden üretilen ürünün toprak tonları birçok renk ile uyum sağlar. Bu sayede evinizde bulunan neredeyse tüm renklerle ahşap dekoratif aynanın uyumunu kolayca yakalayabilirsiniz.

  • Şık tasarım
  • Kaliteli materyal
  • Kolay kurulum

Fold&Go Capella Halat Askılı Dekoratif Ayna Özellikleri

Fold&Go Capella Halat Askılı Dekoratif Ayna Özellikleri

Fold&Go dekoratif ayna şık tasarımı ve kaliteli materyali sayesinde birçok ortamda değerlendirilebilir. Markanın sunduğu ürünün temelinde sürdürülebilir ormanlarda elde edilen meşe masif ahşap kullanılır. Model doğal ağaçtan üretildiği için yapısı bozulmadan yıllarca kullanabilirsiniz. Modelin içerisinde konumlandırılan ayna ortalama 38 cm genişliğindedir. El yapımı bir ürün olması nedeniyle çerçevenin boyutu değişiklik gösterebilir. Markanın sunduğunun dekoratif aynanın kullanımı kadar hijyenini de sağlamak oldukça pratiktir. Ahşap çerçeveli ayna hafif nemli bezle silinerek toz ve kirden arındırılabilir. Ağaçtan üretilen materyalin yapısına zarar gelmemesi adına direkt su ve sabunla temasını önleyebilirsiniz. Bu sayede yıllarca yapısı bozulmadan halat askılı ayna dekorundan faydalanabilirsiniz. Sadece ev ortamında değil, ofiste, otel lobilerinde veya misafir odalarında markanın bünyesinde yer alan bu şık tasarımlı ürüne yer vererek şık görünümü destekleyebilirsiniz.

Fold&Go Capella Halat Askılı Dekoratif Ayna Fiyatları

Fold&Go Capella Halat Askılı Dekoratif Ayna Fiyatları

Düz renkli duvarlarınızı renklendirmek, modern bir görüntü oluşturmak için çeşitli eşyalardan destek alabilirsiniz. Bu eşyaların fiyatları ürünün sahip olduğu niteliklere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dekorun modeli, tasarımı, kalitesi, boyutu ve markası konusunda birçok detaya karar vermeniz gerekir. Şık ve dayanıklı materyallerden üretilen bir obje almak istediğinizde ise Fold&Go markasının sunduğu Capella modern görünümlü aynayı değerlendirebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine önem veren, farklı bütçelerden müşterilerin ürünlerine ulaşmasını hedefleyen Fold&Go Capella halat askılı ayna fiyat skalasını makul tutar. Bu sayede evinizin duvarlarında, mobilyalarınızla kombinleyebileceğiniz aynı zamanda ayna ihtiyacınızı da giderebileceğiniz dekoru rahatlıkla satın alabilirsiniz. Fold&Go markasının bünyesinde yer alan halat askılı ayna modeline bütçenizi zorlamadan sahip olabilirsiniz. Ürünün avantajlı fiyatları sayesinde kendi evinize ve sevdiklerinize şık bir hediye alternatifi olarak sunabilirsiniz.

Fold&Go Capella Halat Askılı Dekoratif Ayna Yorumları

Fold&Go Capella Halat Askılı Dekoratif Ayna Yorumları

Alışverişleriniz öncesinde yapılan araştırmaların detayları, kişinin tercihlerine göre değişiklik gösterebilir. Satın alacağınız ürün hakkında yapılan araştırma bütçenizi ve zamanınızı korumanızı destekler. Bununla beraber modelin farklı niteliklerini öğrenebilir, alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde yapabilirsiniz. Araştırmalarınızı desteklemenin yanı sıra üründen yüksek verim almak için Fold&Go ahşap çerçeveli ayna yorum ve değerlendirmeleri sizinle paylaşılır. Yorumların, ürünü deneyimleyen müşterilerin görüşlerini içermesi, çerçeveli aynanın kullanımı sırasında yaratıcı fikirler elde etmenizi sağlayabilir. Farklı görüşlerden yararlanarak, kendi tarzınızı markanın sunduğu ayna modeline yansıtabilirsiniz. Fold&Go yuvarlak ayna mekanın tarzını oluşturmaya yardımcı olan, modern görünümlü bir aksesuardır. Dilerseniz açık tonlarla, dilerseniz de doğanın renkleriyle ürün modelini tamamlayabilirsiniz. Düz beyaz duvarda canlı ve enerji bir görüntü oluşturulmasına yardımcı olabilen askılı ayna modelini Trendyol üzerinden pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.