Fonemax Manyetik Mıknatıslı Araç Içi Telefon Tutucu

109 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fonemax Manyetik Mıknatıslı Araç Içi Telefon Tutucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Just Original Satıcı Ünvanı: SANAL İLETİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0743042743400019 Vergi Kimlik Numarası: 7430427434
    Bu ürün Just Original tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fonemax Manyetik Mıknatıslı Araç İçi Telefon TutucuFonemax Manyetik Araç İçi Telefon TutucuAracınızda telefonunuzu nereye koyacağınızı düşünmenize gerek kalmadı.Evrensel Telefon tutucu havalandırma peteklerine kolayca takılır.Güçlendirilmiş mıknatıs sistemiyle virajlarda, sert durmalarda ve kalkmalarda telefonunuz güvende.Cihazınızı 360 derece istediğiniz gibi tutacağa koyabilirsiniz.Petek kısmına geçen bölüm kauçuktan yapılmıştır takıldığı yere zarar vermez.Manyetik tutucunun kutusundan çıkan metal plakaları cihazınızın arka kısmına yapıştırabilir istersenizde kılıfınızla telefon arasına koyarak kullanabilirsiniz.Metal Plakalar söküldüğünde leke yada iz bırakmaz.Kutu içinde küçük ve büyük cihazlar için 2 ayrı boyutta (yuvarlak, dikdörtgen) metal plaka çıkmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Telefon Tutucu Özellikleri Mıknatıslı
Geri Bildirim Ver

Fonemax Manyetik Mıknatıslı Araç İçi Telefon Tutucu

Telefon tutucular, araç içerisinde cihazın rahat ve güvenli şekilde kullanılmasını sağlamak üzere tasarlanan aparatlardır. Son derece kullanışlı olan ürünler araç sürerken telefonun güvenle kullanılmasına olanak verir. Navigasyon kullanımı ve acil görüşmeler sırasında dikkat dağınıklığı yaratmadan cihazların kullanımını sağlar. Minimal ve ergonomik tasarımlarıyla ön konsola yerleştirilip fazla yer kaplamaz. Fonemax manyetik mıknatıslı araç içi telefon tutucu TELARACFNMXMGNTCAT-1 sıklıkla tercih edilen modeller arasındadır. Evrensel tutucuları sayesinde bütün araç modellerinin havalandırma peteklerine uyum gösterir. Pratik ve kolay bir kullanıma sahip olan mıknatıslı araç içi telefon tutucu, güçlendirilmiş manyetik sistemiyle cihazınızı ani fren veya dur kalk durumlarında düşmeye karşı korur. Kutu içeriğindeki metal plakaları cihazınızın arkasına yapıştırarak ürünü kolayca kullanabilirsiniz.

  • Güçlendirilmiş mıknatıs sistemi
  • Pratik ve kolay kullanım
  • 2 farklı boyutta metal plaka

Fonemax Mıknatıslı Telefon Tutucu Özellikleri

Fonemax Mıknatıslı Telefon Tutucu Özellikleri

Fonemax manyetik mıknatıslı araç içi telefon tutucu, standart tutucu aparatlardan farklı bir kullanıma sahiptir. Güçlendirilmiş mıknatıs sistemine sahip olan ürün, yüksek güvenlik sağlar. Cihazın arkasına yerleştirilen metal plakalar, tutucu başlığında bulunan mıknatıs tarafından çekilerek telefonu sabit tutar. Cihaz, manyetik alana istenilen pozisyonda yerleştirilebilir. 2 ayrı boyda metal plaka içermesi sayesinde farklı boyutlarda cihazlarla da kullanılabilir. Metal plakalar telefondan çıkarılırken herhangi bir ize veya lekeye sebep olmadan kolayca sökülebilir. Manyetik araç telefon tutucu standart aparatlara göre virajlarda, ani frenlerde ve kalkışlarda yüksek güvenlik sağlar. Kauçuktan yapılan mandalı araç peteğine tutturularak sabitlenir ve takıldığı yere herhangi bir zarar vermez. Mıknatıslı araç telefon tutucu kaliteli malzemelerden üretildiği için uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Minimal ve kullanışlı tasarımıyla fazla yer kaplamayan ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Pratik ve Kullanışlı Fonemax Mıknatıslı Telefon Tutucu

Pratik ve Kullanışlı Fonemax Mıknatıslı Telefon Tutucu

Telefon tutucular, sürücünün seyir halinde iken dikkati dağılmadan birçok işlemi yapılabilmesine yardımcı olur. Araç sürerken navigasyon takibi yapmak, tutucu aparat kullanmadan oldukça zordur. Manyetik mıknatıslı araç içi telefon tutucu, cihazınızı belli bir noktaya sabitleyerek yoldan gözlerinizi ayırmanıza gerek kalmadan ekranı görmenizi sağlar. Böylece aynı anda hem harita hem de yol takibi güvenli bir şekilde yapılabilir. Ayrıca bu aparatlar sayesinde kolayca gelen çağrıları yönetebilir, bildirimlerinizi okuyabilir veya müziği değiştirebilirsiniz. Ürün ani frenlerde veya hızlı kalkışlarda telefonunuzu sabit tutarak düşmesini ve zarar görmesini engeller. Fonemax manyetik mıknatıslı araç içi telefon tutucu kullananlar, performansından oldukça memnundur. Mıknatıs sistemiyle çalışan ürün, cihazınızın arkasına yerleştireceğiniz metal plaka aracılığıyla telefonunuza zarar vermeden sabit tutar. Plakaları telefonunuzun arkasına yapıştırarak veya telefon kılıfının içine koyarak yapıştırmadan da kullanabilirsiniz.

Fonemax Manyetik Mıknatıslı Telefon Tutucu Fiyatları

Fonemax Manyetik Mıknatıslı Telefon Tutucu Fiyatları

Telefon tutucu aparatlar oldukça geniş fiyat aralığına sahiptir. Modelin üretildiği malzeme ve çalışma şekli fiyatını etkileyen önemli unsurlardandır. Fonemax manyetik mıknatıslı araç içi telefon tutucu fiyatları kalitesi ile kıyaslandığında oldukça makul aralıklardadır. Ürün, başlığında bulunan mıknatısın cihazın arkasına yerleştirilen metal plakayı çekmesi prensibiyle çalışır. Güçlendirilmiş mıknatıs kullanılarak üretilen ürün, 2 adet farklı şekillerdeki metal plakaya sahiptir. Büyük olan plaka sayesinde araç içinde tablet cihaz da kullanabilirsiniz. Evrensel ölçüleri sayesinde bütün araç modellerinde kullanılabilen tutucunun kauçuktan üretilen mandalı takıldığı bölgeye zarar vermez. Siyah rengiyle oldukça şık bir tasarıma sahip olan ürün, aracınızda yer kaplamadan telefonunuzu güvenle kullanmanızı sağlar. Siz de şık ve kullanışlı bir ürün arıyorsanız Trendyol’da Fonemax manyetik mıknatıslı araç içi telefon tutucu yorumlarını ve puanlarını inceleyebilir, ürünü satın alabilirsiniz.