Fonex Sert Jöle 700 ml

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fonex Sert Jöle 700 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKÇA CENTER Satıcı Ünvanı: MEHMET EMRE AKÇA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0180708649
    Bu ürün AKÇA CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fonex Jöle Sert Mor 700 Ml

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Hacim Verici
  • Hacim 700 cl
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
Geri Bildirim Ver

Fonex Sert Jöle 700 ml

Saçlarınızın görünüşü ve yapısı sosyal yaşantınızda sizi iyi hissettirir. Saçlar görünüşünüzü tamamlayan önemli aksesuarlardan biridir. Bakımlı ve şekillendirilmiş saçlar kişinin kendine güvenini artırır ve iyi bir enerji sağlar. Günlük hayatta saç şekillendirmek için kullanılan ürünlerden biri de saç jölesidir. Saça doğru şekil verilmesi ve şeklinin korunması jöle ile sağlanabilir. Fonex sert jöle 700 ml 8691988004214, sağladığı uygulama kolaylığı ve uzun süre saçınızın şeklini koruması ile öne çıkan bir üründür. Kullanacağınız malzemeleri seçerken beklentilere göre almak doğru bir tercihtir. Uzun süre kalıcı bir etki için daha güçlü tutuşlu bir ürün önerilir. Fonex sert jöle 700 ml kullananlar ürünün sağladığı kalıcı etki ve uzun süreli kullanım imkanından oldukça memnun kalırlar. Siz de ürünü deneyimleyerek gün boyu süren kalıcılığın tadını çıkarabilirsiniz.

  • Ekstra güçlü
  • Her kullanıma uygun
  • Hafif yapı

Kullanışlı Fonex Sert Jöle 700 ml Özellikleri

Kullanışlı Fonex Sert Jöle 700 ml Özellikleri

Saçınıza olduğundan farklı görünümler kazandırmak dış görünüşümüzün tamamlayıcı ögelerinden biri olarak bilinir. Şekillendirme söz konusu olduğunda akla ilk gelen seçeneklerden biri jöledir. Fonex saç jölesi, kolay kullanımı ile saçınızı şekillendirmede tercih edeceğiniz ürünler arasındadır. Şekillendirme ve bu şekli koruma Fonex ile bir problem olmaktan çıkar. Ürün, içerisinde suda çözünebilen kimyasallar bulundurur. Fonex, farklı saç tiplerine ve özelliklerine göre alternatifler sunar. İçeriğindeki sorbitol maddesi ile güçlü bir tutuculuk sağlar. Saçlarını güçlü bir tutuşla sabitlerken ağırlaştırmak istemeyen müşteriler, Fonex sert jöle 700 ml tercih edebilirler. Fonex jöle 700 ml kullanım sıklığına ve yoğunluğuna göre tatmin edici bir üründür. Profesyonel ya da bireysel olarak kullanılabilir ve duş sırasında kolaylıkla arındırılır. Kolay bir şekilde istenilen görünümü kazandırması, dış etkenlerden koruması ekstra özellikleri arasındadır.

Pratik Fonex Sert Jöle 700 ml Kullanımı

Pratik Fonex Sert Jöle 700 ml Kullanımı

Şekillendirme konusunda ilk akla gelen ürünlerden biri olan ürün, bir profesyonel desteği almadan da kullanabileceğiniz ürünler arasındadır. Kullanmadan önce saçlar kuru olmalıdır, böylece daha rahat şekil verilir. Hem sabitlemek hem de şekillendirmek için hafif dokunuşlarla ürün kullanılabilir. Ekstra hacim ve sertlik isteyenler için Fonex sert jöle 700 ml yorumları arasında birçok müşteri deneyimlerini paylaşır ve yorumlarını size sunar. Ürünü bir miktar kullanmak bile şekil vermek için yeterli olur. Daha uzun saçlar için kullanılan ürün miktarını biraz daha artırmak önerilir. Fonex jöle kullananlar saçına vermek istediği şekli sürdüğü andan itibaren gerçekleştirmeyi tavsiye ederler. Kullanılan ürünün saçınızı kabartmaması için nazik hareketler ile dağıtılması gerekir. Verilen şekli kuvvetlendirmek için ise soğuk fön kullanılarak hafif uygulamalar yapılması önerilir. Ürün, kullanım sonrası duşta kolay bir şekilde arındırılır.

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Fonex Sert Jöle

Bütçenize Uygun Fiyatlarla Fonex Sert Jöle

Saç jöleleri kullanımı ve yapısı itibarıyla oldukça kullanışlı ürünlerdir. Saça anlık bir görünüm kazandırır, birçok farklı içerikle formülize edilir. Bununla birlikte saç bakımına ve saç sağlığına destekleyici içerikleri de barındırabilir. Saçınıza uygun ürünü tercih ettiğiniz sürece hayal kırıklığına uğramazsınız. Fonex, sağladığı güçlü etki ile müşterilere avantaj sağlar. Fonex sert jöle 700 ml fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünü kullanmadan önce tarakla saça şekil verip ürünü kullandıktan sonra yalnızca elle düzeltmeniz önerilir. Aksi takdirde istediğiniz görünümü elde edemeyebilirsiniz. Ürün, doğru kullanımda çok estetik etkiler verebilen kullanışlı bir saç bakım ürünü haline gelebilir. Ürün gün içerisinde kalıcı etkisi ile konforlu bir kullanım sağlar. Siz de saçlarınızı sabitleyip şekillendirme sırasında ve sonrasında güçlü bir tutuş istiyorsanız Fonex jöleye Trendyol’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.