3
Vücut Güneş Kremi kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

FOODAHOLIC Multi Sun 70ml Adenozin Içeren Yapışkan His Bırakmayan Leke Karşıtı Spf50 Pa+++ Uva/uvb Güneş Kremi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

FOODAHOLIC Multi Sun 70ml Adenozin Içeren Yapışkan His Bırakmayan Leke Karşıtı Spf50 Pa+++ Uva/uvb Güneş Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEAUTYNETKOREA Satıcı Ünvanı: DİĞERGAM ORGANİZASYON KOZMETİK REKLAM DANIŞMANLIK TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295046758200019 Vergi Kimlik Numarası: 2950467582
    Bu ürün BEAUTYNETKOREA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FOOODAHOLIC Multi Sun Krem,ultraviyole ve cilde zararlı diğer radyasyon türlerine karşı güvenilir bir bariyer oluşturan özel filtreler içerir. 12 saat boyunca yüz tazeliğini, yüzün optimal nemini ve eşit cilt tonunu korur. Korumayı arttırmak ve cilde tam teşekküllü destek sağlamak için formülüne esansiyel amino asitler eklenmiştir. Arbutin ve adenozin, hyaluronik asit ile birlikte kuruluk, yaşa bağlı değişikliklerle savaşır ve doğal rejeneratif süreçleri destekler. Kremi göz içerisine gelmeyecek şekilde göz çevresine de uygulayabilirsiniz. Hızla emilir ve hafif ipeksi dokudadır.
  • Su geçirmez bir formüle sahiptir.
  • Uv radyasyonuna karşı yüksek koruma faktörüne sahiptir.
  • İz bırakmaz ve parlama yapmaz.
  • Güneş ışınlarından yıpranmış cilde hassas bakım sağlar.
  • Güneşten kaynaklı ciltte oluşan yaşlanma etkilerine karşı korur.
  • Güneşten kaynaklı gerçekleşen cilt lekelerine karşı koruma sağlar.
  • KURU CİLTLERDE TOPAKLANMAYI ÖNLEMEK İÇİN KULLANIM ÖNCESİNDE TANECİKLİ PEELING UYGULAMASI ÖNERİLİR! İyi üretim uygulamaları ile üretilmiştir, 70ml'dir. MADE IN KOREA İÇERİK LİSTESİ: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Niacinamide, TitaniumDioxide, İsoamyl P-Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Polysorbate 60, 1,2-Hexanediol, Beeswax, Aloe Barbadensis Leaf Extract, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone, Camellia Sinensis Leaf Extract, Allantoin, Snail Secretion Filtrate, Carbomer, Centella Asiatica Extract, Triethanolamine, Morus Alba Bark Extract, Disodium EDTA, Parfum, Adenosine

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Görünüm Renksiz
  • İçerik Su Bazlı
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Tüp
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

FOODAHOLIC Adenozin Içeren Yapışkan His Bırakmayan Leke Karşıtı Spf50 Pa UVA&UVB Multi Sun Güneş Kremi

Foodaholic leke karşıtı SPF 50 multi sun güneş kremi, cildinizi ultraviyole ışınlarının olumsuz etkilerinden korur. Aynı zamanda cilde zararlı radyasyon türlerine karşı bariyer oluşturur. Böylece bronzluk elde ederken sağlığınızdan olmazsınız. Güneş kremi suya dayanıklı formülüyle kullanıcıları memnun eder. Ürün, cilt üzerinde yağlı bir görünüm bırakmaz. Krem, multifonksiyonel yapısıyla pek çok fayda sağlar. Özel testlerden geçirilerek elde edilir ve cildininizde beyazlık ve iz bırakmaz. Foodaholic leke karşıtı SPF 50 multi sun güneş kremi, Kore üretimi bir güzellik bakım malzemesidir. Eşsiz formülüyle cilt üzerine kolayca yayılır ve hızla emilir. Güneş ışınların yoğun ve etkili olduğu dönemlerde yüzünüzü potansiyel zararlara karşı korur. İçeriğiyle yüzünüzde bir tabaka oluşmasını sağlar. Böylece yanık görünümünü engeller.

  • SPF: 50+
  • Ürün Miktarı: 70 ml
  • Kullanım Amacı: Bakım ve Onarım

Foodaholic Adenozin İçeren Spf 50 Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

Foodaholic Adenozin İçeren Spf 50 Güneş Kreminin İçeriği Nedir?

Foodaholic multi sun güneş kremi, adenozin içeriğiyle ilgi çeker. Bu madde vücuttaki tüm hücrelerde bulunur ve temel enerji deposu görevini üstlenir. Ciltteki fibroblastların yani kök hücrelerin üretimini artırır. Bu sayede yaşlanma sebebiyle ortaya çıkan kırışıkların önüne geçebilir. Ayrıca Vitamin E ve aloe vera gibi bileşenlerle, güneş nedeniyle oluşan hasarların etkilerinden korunmayı sağlar. Foodaholic leke karşıtı SPF 50 multi sun güneş kremi; niasinamid sayesinde cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı olur. Ayrıca cica ile antioksidan özelliğini aktif hale getirir. Bu bileşenlerin belirli oranda karışmasıyla elde edilen ürünle, kusursuz bir cilt elde edebilirsiniz. Güneş kremi içeriği sıklıkla karşılaşılan sorunların giderilmesi amacıyla klinik çalışmalardan geçirilerek son halini alır. Bu sayede ürünü tüm cilt tiplerinde güvenle kullanabilirsiniz.

Foodaholic Yapışkan His Bırakmayan Spf 50 Güneş Kremi Ne İşe Yarar?

Foodaholic Yapışkan His Bırakmayan Spf 50 Güneş Kremi Ne İşe Yarar?

Foodaholic adenozin multi sun güneş kremi, leke karşıtı yapısıyla başta güneş olmak üzere çeşitli sebeplerden meydana gelen istenmeyen görüntüleri yok etmek için kullanılabilir. Aynı zamanda UVA/UVB korumasıyla erken yaşlanma, güneş alerjisi ve cilt yanıklarına engel olur. Cilt kuruluğunun önüne geçip nem dengesini sağlar. Böylece yüzünüz hem sağlıklı hem de eşit tonda görünür. Foodaholic leke karşıtı SPF 50 multi sun güneş kremi, yaşa bağlı değişikliklerle savaşır. Doğal rejeneratif yani yenilenme süreçlerini destekler. Kremin hafif yapısı hızlı bir şekilde cilde nüfuz eder. Bu durum yağlı ve yapışkan bir his bırakmasını önler. Aynı zamanda güneş kremi gözenekleri tıkamaz ve terlemeyi önler. İçerisindeki vitamin ve doğal özlerle yüzünüzü korur ve cildinizi yatıştırır.

Leke Karşıtı Spf 50 Multi Sun Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Foodaholic Leke Karşıtı Spf 50 Multi Sun Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Foodaholic leke karşıtı SPF 50 multi sun güneş kremini kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı konular bulunur. Bu sayede ürünün daha kısa sürede etki etmesini sağlayabilirsiniz. Güneşe çıkmadan 15-30 dakika önce kremden bir miktar alıp yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulamanız gerekir. Ürün cildiniz tarafından tamamen emilinceye kadar uygulamaya devam edin. Bu krem 12 saat süresince cildinizi korur ve nem dengesini sağlar. Gün boyu güneşe maruz kalacaksanız deniz ve havuza girdikten sonra kurulanıp ürünü yenileyebilirsiniz. Böylece etkisinin devam etmesini sağlarsınız. Söz konusu kremin üretimi sırasında hayvanlar üzerinde test yapılmaz. Ayrıca ürün, toksik madde ve sülfat içermez. Bu özellikleriyle insan sağlığını koruyan bir krem olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Foodaholic leke karşıtı SPF 50 multi sun güneş kremi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü Trendyol’un uygun fiyatları ve cazip ödeme seçenekleriyle sepetinize ekleyip birkaç işlemle kolaylıkla satın alma şansınız olur.