Forelli 44303-g Comfort Erkek Ayakkabı Siyah

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
40
41
43
44
45
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Forelli 44303-g Comfort Erkek Ayakkabı Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güvendir ayakkabı Satıcı Ünvanı: GÜVENDİR AYAKKABI TEKSTİL İNŞAAT GIDA SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0452003186500015 Vergi Kimlik Numarası: 4520031865
    Bu ürün Güvendir ayakkabı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Erkek Günlük - Comfort Ayakkabı Forelli Erkek günlük ayakkabılar, konforlu ve bir o kadarda şık modeller ile karşınıza çıkıyor. Anatomik yapısıyla sağlıklı kullanım olanağı yaratan tasarımlar size birçok seçenek sunuyor. Keten, deri, nubuk gibi materyal özellikleriyle öne çıkan Forelli
  • günlük ayakkabılarda konforu ve klasik giyim stilini aynı noktada birleştiriyor. İç ve dış özellikleri ile fark yaratan seçenekler topuk yüksekliklerinden burun yapısına ayak sağlığınız için tüm konforu sizinle buluşturuyor. Erkek günlük ayakkabı modellerinin tarak genişlikleri ayağınıza uyum sağlar. Kendinizi şık hissettiren modeller ile sabahtan akşama kadar ayaklarınız, ayakkabılarımız içinde rahat eder. Birbirinden farklı modelleri ile günlük yaşamın her alanında rahatlıkla kullanılabilir. Son derece hafif tasarımlardan oluşan koleksiyonlarda çok sayıda renk ve model yer almaktadır. Erkek günlük ayakkabı modelleri, deri, nubuk, keten ve benzeri materyaller ile üretilmesi sayesinde seçim yapma şansınız bulunur. Hem rahat hem şık ürünler içerisinde bağcıklı – bağcıksız modeller, fermuar detaylı modeller ve daha birçok model sayesinde her tarz günlük giyimle kullanabilirsiniz. Modelleri hem kendiniz hem de aile büyüklerinize hediye olarak sunabilirsiniz. Günlük ayakkabı fiyatları kullanılan materyaller, modeller ve deri özelliklerine göre değişir. Ürünlere göz atarak kendinize en uygun günlük ayakkabıyı bulabilirsiniz. Ayakkabınızı Kullanırken: Satın aldığınız ürün, çıkartılabilir fuspet ise günlük kullanımdan sonra fuspeti çıkartıp havalandırınız. Çıkartılabilir fuspeti belli aralıklarla nemli bezle silerek temizleyiniz. Sabit fuspetli ürünümüzü tercih ettiyseniz, mümkünse ayakkabınızı bir gün giyip bir gün dinlendiriniz. Yukarıda belirtilen kullanım talimatlarına uymanız, ürünün ömrünü uzatacağı gibi, ayak sağlığınıza da katkı sağlayacaktır. Kullanım sonrası ayakkabınızı ayakkabı kalıbı ile saklayarak deformasyonu en aza indirebilirsiniz. Ürünlerimizde kullanılan deriler doğaldır, hava ve su buharı geçirgenliği vardır. Sadece “WATERPROOF” ibaresi olan ürünlerimiz su geçirmezdir. Soğuk hava şartlarında sıcak soğuk farkından dolayı ayakkabı içinde on kısımlarda rutubetlenme olabilir. Bu gibi durumlarda deri astarımızın ter ve su buharı emme özelliğinden dolayı ıslak hissedilmesi, ürünün su aldığı anlamına gelmez. Bu üründe kullanılan deri, tamamen natureldir. Bakım için nemli bez ile temizlendikten sonra sadece şeffaf cila ile parlatılabilir, aksi halde ürünün orjinalliği bozulabilir. Hakiki deri olan bu ürünlerimiz ayak ve çorap boyayabilir. Ürünümüzden memnun kalmanız dileğiyle.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver