Foreo UFO™ 2 Power Maske ve Işık Terapi Cihazı Seti + 2 Adet 7'li Maske

12.199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Foreo UFO™ 2 Power Maske ve Işık Terapi Cihazı Seti + 2 Adet 7'li Maske

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREO Satıcı Ünvanı: FOREO TURKEY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388129332700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881293327
    Bu ürün FOREO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 90 saniyede evde spa keyfi parmaklarınızın ucunda! Spalar muhteşemdir. Kendimizi bakımlı, sağlıklı, güzel ve huzurlu hissettirirler. Kendinizi rahatlatıcı bir spa bakımıyla ödüllendirdiğinizde, cildiniz sizi yüz kat daha fazla sever. Meşhur spalarda görülen güzellik teknolojisi bakımları ve ürünlerinin tam da aynısının elinizin altıda olduğunu hayal edin. Ve bunları kullanarak birinci sınıf güzellik salonları veya dünya standartlarında bir spaya gidince elde ettiğiniz göz kamaştırıcı ışıltı, temiz cilt, ferah bir görünüm ve "dünyayı fethedebilirim!" hissine evde varın. Ufo 2 serisiyle hepsini yapabilirsiniz. T-Sonik titreşimler, led ışık terapisi, ısıtma ve soğutma teknolojileri ve en doğal bileşenlerle formüle edilen mikrofiber maskeler ile ufo 2 serisi, iki dakika veya daha kısa sürede nihai yüz bakımı sağlar ve kendinize evde spa bakımı elinizin altında! Ufo 2’nin öne çıkan özellikleri Ufo 2’nin 8 farklı ışığı cildinizin kolejen oluşumunu destekler. Isınma teknolojisi sayesinde termo element sebumu çözerek ışıltıyı arttırır. Ufo 2’nin kriyo(soğutma) fonksiyonu gözenekleri küçültür ve şişkinliği azaltır. T-Sonik ses dalgaları cildinizi hücresel düzeyde uyararak gözeneklerinizin derinlerine ulaşır. 90 saniye gibi süper yüksek hızlı maske uygulaması teknolojik gelişmeler sayesinde 20 dakikalık kağıt maskelerden daha iyi performans gösterir. Foreo for you uygulaması sayesinde her aktif maske benzersiz bir sonik titreşim ve ışık terapisine sahiptir. 2 yıl foreo türkiye garantisine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver