Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı

2.949,50 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FOREO Satıcı Ünvanı: FOREO TURKEY KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388129332700001 Vergi Kimlik Numarası: 3881293327
    Bu ürün FOREO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç Kaynağı Şarjlı
Geri Bildirim Ver

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı

Cilt bakımı, derinlemesine temizlik sağlayan önemli faktörlerden biridir. Özellikle maskeler ile cildi temizlemek önemlidir. Tüm bu ritüeller ile beraber yeni ve teknolojik ürünler ortaya çıkar. Foreo UFO™ mini akıllı maske terapi cihazı, cildinize uyguladığınız pek çok ürünün emilimini hızlandırır. Bununla birlikte jel gibi temizlik ürünlerinin hızlı bir biçimde köpürmesini sağlayarak cilt bakım rutinlerinizi tamamlamaya yardımcı olur. Özel titreşimlere sahip olan bu model, Termo-Terapi imkanı sayesinde verimli bir kullanım imkanı sunar. Bu ürün tüm cilt tiplerine uygundur. Aynı zamanda ergonomik tasarımı ile her zaman her yerde kullanım imkanınız bulunur. Markanın bu modelinden faydalanarak kısa sürede cildinize derinlemesine bir bakım sağlayabilir, parlak ve canlı bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz.

  • Şık bir tasarım
  • Termo-Terapi imkanı
  • T-Sonic titreşim teknolojisi

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı Faydaları

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı Faydaları

Cilt bakımının güvenliğini artıran Foreo markasının ortaya koyduğu akıllı maske terapi cihazı, tüm ciltler için uyumlu bir yapıya sahiptir. Yüz üzerinde yumuşak bir titreşim oluşturması sayesine her ciltte rahatça kullanılabilir. Foreo UFO™ mini akıllı maske terapi cihazı kullananlar için ürün kolay ve pratiktir. Mükemmel teknolojilerle birleşerek cildinizin derinlemesine temizliğine yardımcı olur. Maskelerde bulunan çeşitli özler, bu ürün sayesinde cildin derin katmanlarına kolaylıkla nüfuz edilir. USB ile şarj edilebilen ürün, hafif ve kolay taşınabilir. Dokunuşu yumuşak ve ultra-hijyenik silikondan yapılması sayesinde size hiçbir rahatsızlık hissi vermeden hassas bir bakım imkanı sağlar. Terapi destekleyici yapısı sayesinde cildinize masaj yapmaya yardımcı olur. Bununla birlikte kısa sürede muhteşem bir temizlik kazandırır. T-Sonic teknolojisi sayesinde yüzünüze sürdüğünüz maskenin içindeki emilimleri arttırarak parlak ve canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı Özellikleri

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı Özellikleri

Foreo UFO™ mini akıllı maske terapi cihazı satın almak isteyen müşteriler, ürünü almadan önce ürünün özelliklerini ve kullanım alanlarını öğrenmek isterler. Ürün özel UFO maskelerini kullanırken, bakımınızı tamamlamak için üretilir. Masaj tekniği kullanılarak derinlemesine işlem uygulanırken UV içermeyen kırmızı, yeşil ve mavi LED ışık dalgasını kullanır. Ürün %100 su geçirmez özelliği sayesinde güvenle kullanılabilir. Ürün satın alındıktan sonra Foreo uygulamasından kontrol edilebilir özelliğe de sahiptir. Bu sayede ürünün kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Terapilerinizi güvenli bir biçimde yapabilir, ekstra işlem uygulamadan kendinizi rahat hissedebilirsiniz. Kolay kullanımı sayesinde dilediğiniz zaman bakımlarınızı yapabilirsiniz. Böylece düzenli bir maske kullanımıyla ışıltılı ve parlak bir cilde sahip olabilirsiniz. Temiz ve kuru bir cilt üzerinde nazikçe uygulayarak kullanabilir, istediğiniz performansa kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı Fiyatı

Foreo UFO™ Mini Akıllı Maske Terapi Cihazı Fiyatı

Foreo UFO™ mini akıllı maske terapi cihazı fiyat skalası ürünün sağladığı yararlar, üretim aşamasında kullanılan materyaller ve kalitesi üzerinden belirlenir. İncelikle düşünülerek hazırlanan bu ürün şık tasarımıyla da dikkat çeker. Ürünün kullanımı oldukça basittir. Şeffaf halkanın çıkarılması ile işleminize başlayabilirsiniz. Ardından özel maskenizi cihaza yerleştirebilirsiniz. Böylelikle özel titreşimli hareketler sayesinde cildinizin tamamını maske ile doldurabilirsiniz. Uyguladığınız maskenin etkisini artırabilir, cildinizin parlamasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda tüm aktif maskeler ile kullanarak, istediğiniz verimi yakalayabilirsiniz. Foreo UFO™ mini akıllı maske terapi cihazı yorum bölümünde ürünü daha önce kullanan müşterilerin deneyimlerini kontrol edebilirsiniz. Müşterilerin deneyimleri sayesinde kullanım alanlarını öğrenebilir, güvenli bir deneyime sahip olabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Fiyatını ve müşteri yorumlarını inceleyebilir, günlük bakımınızı tamamlayacağınız ürüne güvenle sahip olabilirsiniz.