Forever Living Argı L-arjinin Vitamin Kompleksi - 0473

2.096,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Forever Living Argı L-arjinin Vitamin Kompleksi - 0473

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsi Orjinal Satıcı Ünvanı: ROJHAT GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930293605
    Bu ürün Hepsi Orjinal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Forever Living FOREVER ARGI PLUS Vitamin Kompleksli Besin Takviyesi Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticisi Forever’dan ARGI PLUS vitaminkompleksi. ARGI PLUS Vitamin Kompleksi suda çözünen takviye edici gıdadır. Net miktarı 10 gramdır. Paket içerisinde 30 adet vardır.? ARGI + Vitamin Kompleksi içerisinde bulunan vitaminler sayesindevücudunuzun, kas-iskelet sisteminizin ihtiyacı olan desteği karşılar. Vücudunuzun Nitrik Oksit üretimine destek sağlar. Sporcular ve yoğun egzersiz yapanlar için performans desteği sağlamaya yardımcı olur. Stik paketlerden oluşur paket başına 10 gramdır. Kutu içerisinde 30 paket vardır. Forever Living Vitamin Kompleksi içerisinde bulunan Frenk üzümü, B6 & B12,C, D Vitamini ve Folik Asit içeren bir besin tamamlayıcısıdır. Günlük 1 doz kullanımınızda vücudunuza
  • L-arjinin: 5 gVitamin C.: 80 mg (*BRD%100)D-Riboz (monosakkarit).:50 mgÜzüm meyve kabuğu ekstraktı..:43 mgNar meyve kabuğu ekstraktı :8,90 mgÜzüm meyve ekstraktı.:8,90 mgFrenküzümü meyve suyu tozu.:8,90 mgMürver meyve suyu tozu.:8,86 mgAhududu meyve suyu tozu.:8,86 mgVişne meyve suyu toz:8,86 mgBöğürtlen meyve suyu tozu.:8,86 mgKorimboz Vaksiniyum meyve usaresi tozu:8,86 mg Vitamin D3.: 5 µg(*BRD%100)Vitamin B6.:1,4 mg (*BRD%100)Vitamin B12:2,6 µg (*BRD%104)Folik asit:200 µg (*BRD%100)*Beslenme Referans Değeri sağlar. Forever Güvencesiyle üretilen ARGI PLUS vitamin kompleksi barkodlu veorjinaldir. Forever Living’in doğal kaynaklı bu ARGI PLUS vitamin kompleksi , diğer FLPürünleri gibi Forever Living güvencesiyle üretilmiştir. Sizin adınıza faturalı gelecektir.Bu ürün Forever Living Id: 900000018354 No’lu Bağımsız Fbo Hepsi 0rjinal tarafından firmagarantisi altında gönderilmektedir. Argi+® L-Arginine ve özenle birleştirilmiş bir vitaminkompleksi sayesinde enerji deposunu hızlı bir şekilde doldurur. Hemen toparlanabilmeniziçin. Perfomans sporlarında laktat değerlerinin iyileştirilmesi için. Tadındançok hoşlanacağınız ARGI+ ´yi daha da güçlendirmek için Aloe Vera Gel™ ilekarıştırabilirsiniz! Forever Argi+® ile bir L-Arginin & vitamin kompleksi ilepiyasaya güçlü bir ürün sunmuştur. Amino asit L-Arginin´i büyük miktarlarda veideal kombinasyon olarak üzüm ve meyve özleri, nar ve değerli vitaminler C, K2,D3, B6, B12 ve folik asit (B9) ile bir araya getirmiştir.
Geri Bildirim Ver