FORNAX Kedi Ve Köpek Için Parmak Diş Fırçası 1 Adet

33 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FORNAX Kedi Ve Köpek Için Parmak Diş Fırçası 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FUA GLOBAL Satıcı Ünvanı: FUA GLOBAL KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388151773400001 Vergi Kimlik Numarası: 3881517734
    Bu ürün FUA GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Parmak fırça ile KÖPEK ya da KEDİ’nizin ağız hijyenini kolaylıklave güvenli bir şekilde sağlayabilirsiniz. - Parmak fırçanın iki yüzübulunuyor. Bu çift yönlü ürün ile evcil hayvanınızın ağız hijyeninisağlayabilir ve hayvanınızın erken yaşlarda diş fırçalama alışkanlığıkazanmasını sağlayabilirsiniz. - Diş Fırçası pratik kullanımı,rahat temizlenmesi ve kolay taşınabilirliği ile birsahibin aradığı her özelliğe sahip bir üründür. - Fırça yüzeyi hayvanınızındişlerine uygun yumuşaklıktadır, kolayca temizlenir, hijyeniktir. - Diş Fırçası pratik kullanımı,rahat temizlenmesi ve kolay taşınabilirliği ile evcilhayvan besleyen bir kişinin aradığı her özelliğe sahip bir üründür. - Kullanımı Şekli: - Fırçayı ilkkullanımdan önce kaynar su ile steril ediniz. - Parmak fırçayı kullanmadan önceelinizi yıkayınız. -Parmak fırçayı işaret parmağınıza takın, fırça yüzü ile dişlerini fırçalayabilir, kaşıma yüzü ile damaklarını rahatlatmak için masaj yapabilirsiniz. - Buzdolabında soğutulmaya uygundur, 4-5 derece olan dolap bölümünde soğutarak bebeğinizin damaklarını rahatlatabilirsiniz. - Herkullanımdan sonra fırçayı yıkayınız. - NOT - Yüksek kaliteli % 100medikal-gıda sınıfı silikondan üretilmiş ve güvenlik testlerindengeçirilmiştir. - BPA, Fathelat ve PVC gibi sağlığa zararlı maddeler içermez. -Bulaşık makinesinde yıkanabilir, dezenfekte edilebilir, kaynatılabilir vesoğutulabilir. - Parmak silikon fırça oyuncak değildir, insan kullanımına uygunolarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Tam Koruma
  • Fırça Kılı Sertliği Orta
  • Tip Manuel
Geri Bildirim Ver