FORYED Hindistan Cevizi Tozu 500 Gr

29 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FORYED Hindistan Cevizi Tozu 500 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Assa Waffle Satıcı Ünvanı: AYSUN YENİCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Vergi Kimlik Numarası: 9480110870
    Bu ürün Assa Waffle tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Mahsul Toz Hindistan Cevizi Gıda Ürünlerimizin Tamamı Yeni Mahsul Olup, Perakende Dükkanlarımızda Da Satışları Yapılmaktadır. Hızlı Kargo Vakumlu Taze Teslimat ..
Geri Bildirim Ver

FORYED Hindistan Cevizi Tozu 500 gr

Hindistan cevizi tropikal meyveler arasında sevilen ürünlerden biridir. Bu meyvenin birçok farklı kullanım amacı bulur. Hindistan cevizini ister bir meyve olarak ister bir meyve suyu olarak tüketebilir ya da ondan çok farklı leziz tarifler yapabilirsiniz. FORYED Hindistan cevizi tozu 500 g size kendiniz ve sevdikleriniz için lezzetli atıştırmalıklar yapabilme olanağını sunan bir üründür. Bu ürün Hindistan cevizinin içinin çekilmesi ve toz haline gelmesi sonucunda oluşur. Kaliteli Hindistan cevizlerinin doğal yollarla toplanmasının ardından toz haline getirilmesi ile oluşturulan bu ürün müşteriler tarafından sevilerek tercih edilir. Kek, pasta kurabiye gibi atıştırmalıkları hazırlayabileceğiniz bu toz karışımı size lezzet ve sağlık ikilisini aynı anda sunar. Sağlığınıza özen gösterirken lezzetten mahrum kalmamak için siz de bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Ekonomik fiyat
  • Sağlıklı yapı
  • Bitkisel bazlı ürün

Sağlıklı Yapısı ile FORYED Hindistan Cevizi 500 gr Tozu

Sağlıklı Yapısı ile FORYED Hindistan Cevizi 500 G Tozu

Müşteriler bir ürün satın alırken belirli kriterler doğrultusunda alışverişlerini gerçekleştirirler. Bu kriterlerden biri ürünün içeriğinde neler olduğu ile ilgilidir.İnsanlar satın aldıkları şeyin kaliteli ve sağlıklı malzemelerden imal edilmiş olmasını beklerler. Bu Hindistan cevizi tozu müşterilerin beklediği sağlıklı yapıyı karşılayacak birçok özelliği bünyesinde barındırır. Ürün kaliteli Hindistan cevizlerinin özenle seçilmesi ardından içinin toz haline getirilmesi ile oluşturulur. İyi bir enerji kaynağı olan Hindistan cevizi gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz birçok vitamini size sunar. Bunun yanında ürün sindirim sisteminizi güçlendirecek mineralleri de bünyesinde barındırır. Kemik sağlığı için önemli olan D vitaminini de bünyesinde barındıran bu toz günlük kalsiyum ihtiyacınızı karşılayacak yapıda bir üründür. Zengin lif içeriği, kapsamlı vitamin yapısı ile lezzetli tatlar hazırlayabileceğiniz bir toz karışımı için siz de bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Besin Deposu FORYED Hindistan Cevizi 500 gr Tozu

Besin Deposu FORYED Hindistan Cevizi 500 G Tozu

Veganlar ve vejetaryenler belirli gıdalara karşı hassasiyete sahip insanlardır. Hayvansal herhangi bir gıdaya büyük bir hassasiyet ile yaklaşan bu grup için Hindistan cevizi tozu 500 g önemli bir alternatif olarak ortaya çıkar. Lif açısından oldukça zengin olan bu ürün tam bir protein deposudur. Et yemeyen vegan ya da vejeteryanlar için lezzetle tüketilebilecek bir üründür. Bu toz gluten içermemesi ve glisemik indeksinin düşük olması sebebiyle sporcuların ya da diyet yapanların tercih edebileceği niteliklere sahiptir. Bunun yanında çölyak hastaları için eşsiz bir kurtarıcı besindir. Besin değeri açısından oldukça yüksek olan bu toz sağlıklı doymuş yağları içerir. Bu sayede ürünün metabolizmayı destekleyen yapısı vardır. Yüksek lif yapısı sayesinde bağırsak sağlığınıza da büyük katkılar sunan bu ürün ile farklı tarifler deneyimlemek isterseniz satın alabilirsiniz.

FORYED Hindistan Cevizi Tozu 500 gr Fiyatı ve Yorumları

FORYED Hindistan Cevizi Tozu 500 G Fiyatı ve Yorumları

Hindistan cevizi her dönemin gözde ürünlerinden biridir. Bu meyvenin tozu zayıflamaya, formda kalmaya yarayan ve obezite ile mücadelede önemli rol alan bir ürün olarak müşterilerin beğenisini kazanır. Yağ yakımını hızlandıran ve metabolizmayı aktif tutan bu toz geniş müşteri kitlesi tarafından beğeni ile tavsiye edilen bir üründür. Hazımsızlığa ve sindirim sistemine iyi gelen yapısıyla müşterilerden tam not almayı başaran bu ürün benzerleri arasından sıyrılan bir niteliğe sahiptir. Kapsamlı içeriği ile üst segment bir yapıya sahip olan FORYED Hindistan cevizi tozu 500 g fiyat olarak sunmuş olduğu hizmete oranla oldukça uygun bir aralıktadır. Siz de sağlıklı atıştırmalıklarınızı enerji verecek vitamin deposu bir besinle yapmak isterseniz bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Güvenli ödeme seçeneği ile de alışverişinizi keyifli bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların FORYED Hindistan cevizi tozu 500 g yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.