Foxmind Equilibrio

774 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Foxmind Equilibrio

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ehediyelik Satıcı Ünvanı: ERHAN SADIKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7360492192
    Bu ürün ehediyelik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Equilibrio Birkaç parçayı resme bakarak üst üste koymak ve bir yapı oluşturmak kolay gibi görünüyor olabilir ama inanın hiç değil. Bol sabır, dikkat ve hassas hareket etme kabiliyetine ihtiyacınız olacak. Pes etmek yok. Sayfalarca model sizi bekliyor, kazanımlar arasında görsel dikkat, odaklanma konstrasyon, bağlantısal düşünme ve problem çözme becerileri yer alır. Equilibrio (3 boyutlu denge oyunu) model kitapçığındaki birbirinden zor yapıları hatasız yapabilmeniz için becerilerinizi, dikkatinizi ve üretkenliğinizi göstermeniz gerektiren bir oyundur. Bazı yapıları oluşturmak imkansızmış gibi görünebilir, ancak dikkatle hazırlanan plan ve ince dokunuşlar sonunda şekilleri tamamladığınızda çok mutlu olacaksınız! Görsel dikkat, odaklanma konsantrasyon, bağlantısal düşünme ve problem çözme becerilerini geliştirir. Brain Builder Serisinin bir parçası olan Equilibrio, mekansal gözlem içeren 4 tane mükemmel oyundan biridir. Bu eğitici oyunda yapbozlar kolay şekillerden başlar ve gitgide zorlaştıkça oyuncular kendi potansiyellerine göre hareket ederler. İçindekiler:18 adet yapı bloğu.Kuralları içeren 1 kitapçık.60 adet model resmi ve çözümleri.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Foxmind Equilibrio

Foxmind Equilibrio 3 boyutlu bir denge oyunu olması ile bilinir. Kitapçık üzerindeki modelleri inşa etmeniz gerekir. Parçalar resme bakarak üst üste dikey bir şekilde yerleştirilir. Sabır, dikkat ve hassasiyet isteyen bir oyundur. Kazanmak için iradeli olmanız gerekir. Bu oyun sayesinde odaklanma ve problem çözme beceriniz de artış gösterir. Şekilleri doğru ve uygun olacak şekilde tamamlamanız oldukça önemlidir. Şekil seviyeleri gittikçe zorlaşarak sabrınızı ve zekanızı sınar. İçerisinde 18 adet yapı bloğu, kuralların yer aldığı 1 adet kitapçık, 60 tane model resmi ve çözümleri yer alır. 5 yaş üstü tüm müşteriler için kullanım özelliği bulunur. Boş zamanlarınızda oynayarak keyifli ve kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Tek kişilik oynamaya uygun bir oyundur. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Eğlenceli vakit
  • Dikkat geliştirme
  • Uzun süreli kullanım

Foxmind Equilibrio Denge Oyunu ile Eğlenceli Vakitler

Foxmind Equilibrio Denge Oyunu ile Eğlenceli Vakitler

Foxmind Equilibrio denge oyunu görsel algı ve ince motor becerileri büyük ölçüde geliştirir. Sizi düşünmeye zorlayarak zihninizi açmanıza oldukça yardımcı olur. Blokları sırayla deneyerek doğru ve uygun bir şekilde modeli tamamlamanız yeterli olur. Bloklarınızın dik bir şekilde durabilmesi için oyun zemininin düz olmasına dikkat etmeniz gerekir. Hayal gücünüzü kullanarak kısa bir sürede oyunu çözebilir ve boş zamanlarınızı değerlendirebilirsiniz. Oldukça eğitici özelliklere sahip kaliteli bir oyun modelidir. Çocukların da zeka ve beceri seviyesini yükselterek konsantre olmalarını sağlar. İlkokul seviyesindeki çocuklarınızın beyin gelişimi açısından gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bir üründür. Kitapçıkta oyunu nasıl oynamanız gerektiğine dair bilgiler yer alır. Tek başınıza eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak keyifli bir akıl oyunudur. Bu denge oyunu ürününü içiniz rahat bir şekilde satın alarak hemen oynayabilirsiniz.

Foxmind Equilibrio Yorumları ve Değerlendirme Puanları

Foxmind Equilibrio Yorumları ve Değerlendirme Puanları

Oyunu oynadıkça inşa etme yeteneğinizin de gelişim gösterdiğini rahatlıkla görebilirsiniz. Grup halinde oynamaya uygun bir oyun modeli değildir. Odak seviyenizi güçlendirmesi ile bilinir. Kitapçıkta verilen modellerin gittikçe zorlaşan aşamaları bulunur. Bloklar ahşap malzemeden üretilir ve turuncu renge sahiptir. Çocuğunuz okul seviyesine geldiğinde sizin de bu oyuna sahip olma zamanımız gelmiş demektir. Çocuğunuz okula başladığında bu etkinlik sayesinde dikkat seviyesinin arttığını kolay bir şekilde görebilirsiniz. Her modeli tamamladığınızda yeni bir inşa etme aşamasına geçebilirsiniz. Kendinizle yalnız kalmak ve kafa dinlemek istediğiniz zamanlarda oynayarak zihninizi rahatlatabilirsiniz. Tüm detayları düşünülerek özenli bir şekilde tasarlanır. Ürün hakkında birtakım yorum ve değerlendirmeler mevcuttur. Siz de bu değerlendirmelere Foxmind Equilibrio yorumları bölümünden ulaşabilirsiniz. İsteğe bağlı olarak ürün özelliklerini, değerlendirme puanlarını ve müşteri deneyimlerini de incelemeye alabilirsiniz.

Denge ve Zeka Oyunu Foxmind Equilibrio Fiyatı

Denge ve Zeka Oyunu Foxmind Equilibrio Fiyatı

Eğlenceli Foxmind Equilibrio fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Uygun fiyatına karşılık işlevsel özellikleri ile avantajlı seçeneklerden biridir. Blokların ebatları oyundan iyi bir verim almak için oldukça idealdir. Blokları üst üste dizerken keyif alabilirsiniz. Oyuna başlamadan önce zeminin pürüzsüz olduğundan emin olmanız önerilir. Aksi takdirde bloklar dik bir şekilde durmaz. Çocuklarınız ile eğlenceli vakit geçirmeniz için iyi bir fırsat ürünüdür. Bu oyunu düzenli oynamanın birçok faydası mevcuttur. Beyninizdeki odaklanma ve hafıza bölümlerinin sürekli çalışmasına yardımcı olur. Günlük hayatınızda da dikkat ve odağınızın arttığını rahat bir şekilde fark edebilirsiniz. Dilerseniz ürün hakkında yapılan yorum ve değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Siz de Foxmind Equilibrio denge ve zeka oyununa Trendyol güvencesi ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.