Genel Markalar Bg A32fk Yanflüt Ağizlik & Gövde I?ç Temzileme Bezi (MİCROFİBER)

698,36 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Bg A32fk Yanflüt Ağizlik & Gövde I?ç Temzileme Bezi (MİCROFİBER)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KEYLAN MÜZİK Satıcı Ünvanı: KEYLAN MÜZİK ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548004335300016 Vergi Kimlik Numarası: 5480043353
    Bu ürün KEYLAN MÜZİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 17 adet sipariş verilebilir. 17 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BG A32FK YANFLÜT AĞIZLIK & GÖVDE İÇ TEMZİLEME BEZİ (MICROFIBER) Tek seferde tüm nemi emer Enstrümanınızda biriken nemi, çabuk emiş özelliği ve yumuşak yapısı sayesinde tek seferde çizik bırakmadan temizler. Çamaşır makinesinde yıkanabilir ve tekrardan kullanılabilir. BG Mikrofiber temizlik bezleri 5 yıldan fazla dayanabilecek kadar kalitelidir. Enstrüman Flüt Malzeme Mikrofiber Renk Gri Kullanım Enstrüman İçi ve Başlığı Yıkama Talimatı Çamaşır makinesinde çamaşır yıkama filesi içerisinde yıkayınız Ek Açıklamalar Temizlik çubuğu bağlantı noktası (Temizlik çubuğu dahil değildir) Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!
Geri Bildirim Ver