Freebelt Siyah Yeni Nesil Spor Bel Çantası Koşu Ve Fitness Kemeri

219 TL
Beden:
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Freebelt Siyah Yeni Nesil Spor Bel Çantası Koşu Ve Fitness Kemeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Freebelt Satıcı Ünvanı: NETSA GROUP GİYİM İLETİŞİM SATIŞ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631131808100001 Vergi Kimlik Numarası: 6311318081
    Bu ürün Freebelt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri Freebelt yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitnes kemeri, spor yaparken. Günlük aktivitelerinizde ya da seyahatlerinizde, telefon, anahtar, kart ve para gibi özel eşyalarınızı konforlu bir şekilde taşıyabilmeniz için tasarlanmıştır. Birbirine bağlantılı 4 cep bölmesinden oluşmaktadır. Bu özel tasarım cepler, fermuara gerek duymadan üzerinize giydiğinizde kendiliğinden kapanmaktadır. Bu tasarım eşyalarınıza kolayca ulaşabilmenizi sağlar. Size uygun bedeni seçtiğinizde, en zorlu antrenmanlarınızda dahi üzerinizde sallanmaz kaymaz ve size varlığını unutturur. Rahatsız edici koşu kol bantları ve bel çantalarına alternatif olarak geliştirilmiştir. Sadece 85 gr ağırlığındadır. Özel kumaşı cildinizi tahriş etmez terlemeye dayanıklıdır. Profosyenel sporcu ve maraton koşucularının 1 numaralı tercihidir. Tasarım olarak dünyanın en çok satan spor bel çantasıdır.
  • Freebelt tek parça, giyilebilir ve beden seçenekli bir üründür. Pantolon kemer hizasından mezura ile ölçü alarak ürün görsellerinde bulunan beden tablomuzdan sizin için uygun bedeni seçebilirsiniz. 72-84 cm aralığındaysanız s beden , 84-96 cm aralığındaysanız m beden, 94-104 cm aralığındaysanız l beden , 104 -118 cm aralığındaysanız xl beden uygun olacaktır. Üzerinde teninize temas edecek metal veya plastik bir parçası yoktur. Youtube üzerinden freebelt kanalımızdan ürün videolarını inceleyebilirsiniz. Saygılarımızla

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Outdoor
  • Renk Siyah
  • Ortam Sportswear
  • Desen Düz
  • Paket İçeriği Tekli

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Freebelt FRTLUTTK001 Siyah Yeni Nesil Spor Bel Çantası Koşu ve Fitness Kemeri

Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri, her türlü fiziksel aktivitede kişisel eşyalarınızı koruyabilen kapasitede bir spor kemeridir. Bedeninize uygun olan kemeri seçtiğiniz takdirde hareketinizi kısıtlamaz. Uygun kemeri belirlerken bel çevrenizin ölçüsünü alarak, tablodan size uygun olan bedeni kolayca bulabilirsiniz. Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri 4 kat materyalden üretilmiştir ve bu yönüyle teri eşyalarınıza geçirmez. Yeni nesil tasarımı sayesinde, fermuara gerek duymadan eşyalarınızı güvenli bir şekilde yerinde tutar. Ürünün fermuarsız tasarımının avantajlarından birisi de eşyalarınıza ulaşmak için ekstra bir adımla uğraşmanıza gerek kalmamasıdır. Özel kumaştan üretilen bel çantası 85 gram ağırlığıyla oldukça hafiftir.

  • Ürün bedene göre satın alınmaktadır.
  • Her model cep telefonunu sığdırabilir.
  • 4 katman kumaştan üretilmiştir.

Freebelt Siyah Yeni Nesil Spor Bel Çantasının Özellikleri Nelerdir?

Freebelt Siyah Yeni Nesil Spor Bel Çantasının Özellikleri Nelerdir?

Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri, dört ayrı cep girişine sahiptir. Bu girişlerden her biri birbiriyle bağlantılı olan tek bölmeye çıkar. Ceplere ek olarak anahtar ve yüzük gibi kolaylıkla kaybolmaya eğilimli eşyalarınızı takmak için ayrı bir güvenlik klipsi de Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemerinde mevcuttur. Ürünün 9 farklı renk seçeneği kullanıcıların beğenisine sunulur. Hem kadın hem de erkek müşterilerin kullanımına uygundur. Üstünüzde eşyalarınıza ek olarak, fitness kemerinizin ağırlığını hissetmezsiniz. Ürünün performansınıza herhangi bir olumsuz yan etkisi olmaz. Sadece spor yaparken değil aynı zamanda günlük hayatınızda da kullanabileceğiniz şık bir üründür. Ayrıca Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri fiyatının uygunluğu ile de dikkatinizi çekebilir.

Freebelt Siyah Yeni Nesil Spor Bel Çantası Kullanışlı mıdır?

Freebelt Siyah Yeni Nesil Spor Bel Çantası Kullanışlı mıdır?

Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri, siz spor yaparken; anahtar, cep telefonu, kredi kartı, takı, bozuk para gibi eşyalarınızı kolaylıkla yanınızda taşımanıza yardımcı olacak hayat kolaylaştırıcı bir parçadır. Yanınızda ekstra bir çanta taşımanıza gerek kalmaz, hareketiniz herhangi bir eşya tarafından kısıtlanmadığında da performansınız artar. Hareket ederken telefonunuza bakmak istediğinizde veya herhangi bir eşyanıza ihtiyaç duyduğunuzda saniyeler içinde bu isteğinizi yerine getirmiş olursunuz. Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemerinin önündeki Freebelt logosu reflektif özelliğe sahiptir. Spor kemeri işlevinin dışında normal bir bel çantası olarak da kullanabileceğiniz ürün, bu yönüyle birden çok amaca hizmet etmiş de olur. Ürün kendine ait kutusuyla güvenli bir şekilde kullanıcılarına gönderilmektedir.

Freebelt Siyah Yeni Nesil Koşu ve Fitness Kemeri Kaliteli midir?

Freebelt Siyah Yeni Nesil Koşu ve Fitness Kemeri Kaliteli midir?

Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri, teninize değdiği durumlarda yakmaz ve kullanıcılarını terletmez. Sağlığa zararlı kimyasallar içermez. Zamanla genişlemez ve bedeninizi aldığınız durumda üstünüzden düşme yapmaz. Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemerinin özel kesimi sayesinde, ürün fermuarsız olmasına karşın eşyalarınız siz ne kadar hareket ederseniz edin düşmez. Spor ve fitness kemerinin dikiş yerleri açılma veya sökülme yapmaz. Uygun şekilde yıkandığında rengi solmaz, kumaşın çeşitli yerlerinde incelmeler meydana gelmez. Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri, üstünüzde göze batmadan çoğu eşyanızı taşımayı başarır ve bunu yaparken de materyalde herhangi bir bollaşma gözlemlemezsiniz. Ürün yüksek kalitesi sayesinde; koşularda, yürüyüşlerde, ağırlık antrenmanlarında, yoga ve pilateste hatta at binmede bile kullanıma uygundur. Kalitesiyle, sıklıkla kullanıcılar tarafından tercih edilmekte olan bir koşu ve fitness kemeridir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Freebelt siyah yeni nesil spor bel çantası koşu ve fitness kemeri yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.