4
Sakız kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Frêg Freg Kafeinli Vitaminli Enerji Sakızı Şekersiz ve Nane Aromalı

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Frêg Freg Kafeinli Vitaminli Enerji Sakızı Şekersiz ve Nane Aromalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NFG GIDA Satıcı Ünvanı: NFG GIDA PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631145354500001 Vergi Kimlik Numarası: 6311453545
    Bu ürün NFG GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Frêg, içeriğinde bulunan kafein, guarana, ginkgo biloba, ginseng,ve B3, B5, B6vitaminleri ile fonksiyonel bir sakızdır. Frêg'i kafeinin gücüne ihtiyaç duyduğunuzda örneğin
  • ders çalışırken, deneme sınavından önce, paragraf sorusu çözerken, okuma yaparken, fiziksel ve zihinsel aktivitelerde ve geç saatlere kadar çalışmanız gerektiğinde tüketmenizi tavsiye ederiz. Frêg'i taşıması ve tüketmesi çok pratik. Ürünümüzde kesinlikle aspartam, asesülfam K gibi yapay tatlandırıcılar yer almamaktadır. Ürünümüzün ana bileşeni kafeindir. Frêg'i çiğnemeye başladığınızda önce doğal nane aromasıardından diğer sakızlarda tatmadığınız kafeinin tadı gelecektir işte o tatkafein ve vitaminlerin tadıdır. Kafeinin tadını bastırmak için yukarıda da belirttiğimiz gibi aspartam, asesülfam k gibi yapay tatlandırıcılar kullanılmamıştır. 1 KutuFrêg, 45 adet şekersiz draje sakızdan oluşur ve nane aromalıdır. Ürünümüz aynı zamanda B6 vitamini, ginkgo biloba ve ginseng içermektedir. Bu içerikler genelde zihinsel aktivitelerde ve sınav hazırlık süreçlerinde kullanılan destekleyici ürünlerdir. Enerji Sakızının Tarihi
  • Enerji Sakızı ilk olarak Amerikan ordusundaki askerler için ABD'de üretilmiştir. Askerlerin cephede kahve molası veremeyeceği için kafeinin uyarıcı özelliğinden en hızlı ve pratik şekilde yararlanabilmek için 1999 yılında kafeinli sakız üretilmiştir. Yurtdışında energy gum adı altında çok sıklıkla tüketilen ve bilinen bir ürün olan kafeinli enerji sakızı artık Türkiye'de. Frêgşekersizdir.1 draje 2,1 kcal’dir. Aspartam ve taurin içermez, glutensiz ve vegan dostu bir üründür. Frêg ilaçveya gıda takviyesi değildir. Bu ürün kafein içerir. Çocuklara ve hamilelere tavsiye edilmez. Yukarıda belirtilenlerin hiçbiri sağlık beyanı değildir. Frêg ürünlerinde iddia edilenfaydalar kişinin tükettiği anki durumuna, enerjisine ve ihtiyacı olan zamanda kullanıp kullanmamasına göre kişiden kişiye değişiklik gösterir.
Geri Bildirim Ver