Friskies Purina Friskies Tavuklu Ve Havuçlu Yavru Köpek Yaş Maması 20 X 100 gr

380 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Friskies Purina Friskies Tavuklu Ve Havuçlu Yavru Köpek Yaş Maması 20 X 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİ MAMA DÜNYASI Satıcı Ünvanı: MEDİNE ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0240716917
    Bu ürün MEDİ MAMA DÜNYASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Purina Friskies Tavuklu ve Havuçlu Pouch Konserve Yavru Köpek Maması 20 x 100 G Köpeklerin Bayıldığı Lezzet Hiçbir köpek Purina mamalarının lezzetine karşı koyamaz. Harika lezzeti köpeklerin iştahını açar. İçinde yer alan tavuk ve havuç, yavru köpeklerin en sevdikleri yiyecekler arasında yer alır. İştah sorunu yaşayan köpekler için Purina tercih edebilirsiniz. Mama köpeğinizin iştahını yerine getirmeye yeterli olur. Kaliteli ve Yüksek Protein Oranı Purina yavru köpek maması içinde yüksek protein oranı bulunuyor. Protein kaliteli besinlerden sağlanmıştır. Tavuktan gelen protein oranı yavru köpeklerin kas sistemlerinin gelişimini destekliyor. Yavru köpekler ileride daha sağlıklı ve güçlü olmak için zemin hazırlıyorlar. Dökülmeyen Tüyler için Purina Purina tüketen köpeklerin tüylerinde dökülme olmadığı biliniyor. Tüylerde asla sararma, dökülme gibi sorunlar olmadığından Purina köpeklerin sağlıklı tüylere sahip olmasını garantilediğini kanıtlıyor. Purina ile beslenen köpeklerin ilk önce tüylerinin sağlığı dikkat çekiyor. Tam ve Dengeli Beslenme için Tasarlandı Köpeklerin sağlıklı olması için tam ve dengeli beslenmesi gerekir. Purina içindeki besinler köpeklerin tam ve dengeli beslenmesini mümkün kılar. Uzmanlar En Çok Onu Öneriyor Veteriner hekimlerin en çok önerdikleri mama markaları arasında Purina da yer alıyor. Uzmanlar sağlıklı bir yaşam için köpeklerin mutlaka Purina ile beslenmeleri gerektiğini söylüyor. Mama Kalorisi Hesaplandı Köpeklerin aşırı kilo sorunu olmasın diye Purina Konserve Mama kalori dengeli içerikle geliyor. Köpekler onun beslendiği zaman fitliklerinden ödün vermiyorlar. Hem gerçekten lezzetli bir mama yiyor, hem de mama kalorisine de dikkat etmiş oluyorlar. Köpeklerde obezite vb. sorunların görünmesini engelleyen özel yapısı bulunmaktadır. Mama İçeriği
  • Et ve hayvansal türevler (% 4 tavuk eti), tahıllar, balık ve balık türevleri, mineraller, sebzeler (% 0,7 kurutulmuş havuç), çeşitli şekerler. Mama Analizi
  • Protein % 8,50, yağ % 4, ham kül % 2,20, ham selüloz % 0,30, nem % 79, vitamin A 1700 IU/kg, vitamin D3 163 IU/kg, demir sülfat monohidrat 11,70 mg/kg, kalsiyum iyodat anhidre 0,43 mg/kg, bakır sülfat pentahidrat 1,30 mg/kg, mangan sülfat monohidrat 1,40 mg/kg, çinko sülfat monohidrat 22,40 mg/kg, sodyum selenit 0,015.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver