Friskies Purina Friskies Tavuklu Ve Havuçlu Yetişkin Köpek Yaş Maması 20 X 100 gr

345 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Friskies Purina Friskies Tavuklu Ve Havuçlu Yetişkin Köpek Yaş Maması 20 X 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Patimani Satıcı Ünvanı: TORUNOĞLU DIŞ TİCARET VE MÜMESSİLLİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0857063135200001 Vergi Kimlik Numarası: 8570631352
    Bu ürün Patimani tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Purina Friskies Tavuklu ve Havuçlu Pouch Konserve Yetişkin Köpek Maması 20 x 100 G Yetişkin Köpeklerin İhtiyacına Göre Üretildi Yetişkin köpeklerin bir gün içinde tüketmesi gereken makro ve mikro besinler göz önünde bulundurularak Purina formülü oluşturuldu. Purina köpeğinizin ihtiyacını karşılar ve köpeğinizin sağlıklı olmasını sağlar. Zararlı Kimyasallar Yok Köpeğinizin sağlığı için mama içine zararlı kimyasallar eklenmedi. Tam tersine, mama içindeki besinlerin hepsi yüksek kaliteli ve doğal olan ürünlerdir. Gönül rahatlığı ile köpeğiniz için Purina tercih edebilirsiniz. Uzmanlar ile Birlikte Geliştirildi Mama içeriği gücünü uzmanlar ile birlikte geliştirilmiş olmasından alıyor. Yetişkin köpeklerin yapısını, isteklerini ve ihtiyaçlarını en iyi uzmanlar biliyor. Mama içeriği tam olarak bunlara hitap ediyor. Mükemmel Analiz Sonuçları Mama içeriği analiz edildiğinde elimize harika sonuçlar ulaşıyor. Protein oranından yağ oranına, içerisinde yer alan zengin vitamin ve minerallere kadar bütün oranlar optimum şekilde bulunur. Nem ve kül oranı da tam da olması gerektiği gibidir. Yüksek Protein Oranı Sağlıklı bir kas sitemi için protein olmazsa olmazdır. İleri dönemlerde köpeğinizin hastalıklardan korunması için yetişkin olduğu dönemde gerekli hazırlığı yapması gerekir. Purina ona bu imkanı sunar. Hem Çok Sağlıklı Hem Çok Lezzetli En iştahsız olan köpeklerin iştahı bile Purina Konserve Mama sayesinde kabarır. Mama yiyen köpekler onun lezzetine bayılırlar. Hem de bu sırada bedenlerinin ihtiyaç duymuş olduğu besinleri alırlar. Purina ile beslenen köpekler hep en sağlıklı ve mutlusu olur. Köpeğim sağlıklı olsun derseniz tercih edebileceğiniz mama markalarının başında Purina geliyor. Marka senelerdir köpeklere rahatlık, konfor, sağlık, enerji vb. sunuyor. Mama İçeriği
  • Et v hayvansal türevler (% 4 tavuk), tahıllar, mineraller, sebzeler (% 0,70 kurutulmuş havuç), çeşitli şekerler.Mama Analizi
  • Protein % 6,50, yağ % 3, ham kül % 1,80, ham selüloz % 0,20, nem % 82,50, vitamin A 1476 IU/kg, vitamin D3 141 IU/kg, demir sülfat monohidrat 10,40 mg/kg, kalsiyum iyodat anhidre 0,39 mg/kg, bakır sülfat pentahidrat 1,20 mg/kg, mangan sülfat monohidrat 1,20 mg/kg, çinko sülfat monohidrat 19,90 mg/kg, sodyum selenit 0,013.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 5-10 kg
Geri Bildirim Ver