FRM Doktor Hemşire Aşçı Bonesi, Cerrahi Bone %100 Pamuk, Maske Için Düğme Ve Terbantlı B Model Ayıcık

92 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

FRM Doktor Hemşire Aşçı Bonesi, Cerrahi Bone %100 Pamuk, Maske Için Düğme Ve Terbantlı B Model Ayıcık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FRM Satıcı Ünvanı: FRM İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388066353300016 Vergi Kimlik Numarası: 3880663533
    Bu ürün FRM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • B ModelBonemiz Orta boy Kalıptır.
  • Premium Pamuklu Materyal:Ürünümüz %100 pamuk kumaştan üretilmiş olup aynı zamanda hafif, nefes alabilir ve rahat bir yapıya sahiptir. Çabuk kuruma özelliği ile yaz mevsimlerinde uzun çalışma sürelerine sahip olan doktorlar, hemşireler, aşçılar vb. için idealdir.
  • Dağınık Saça Elveda:Çalışma bonemiz özel olarak uzun saçlı bireyler için tasarlanmıştır. Arkasındaki sağlam elastik bağ ve geniş yapısıyla saçınızı bonenin içine kolaylıkla sığdırabilirsiniz. Bu sayede saçınız çalışırken gereken korumaya sahip olur. Buna ek olarak ürünümüzün ön tarafındaki ter emici bant sayesinde uzun çalışma saatlerine rağmen alnınız kuru ve temiz kalır, hiçbir ter damlası sizi rahatsız edemez.
  • Düğmeli Tasarım ve Kulak Koruması: Çalışma bonemizin iki tarafında birer düğme bulunmaktadır. Maskelerinizi kulağınız yerine bu düğmelere takarak kulak arkası yaralarından ve olası yüz kırışıklıklarından kaçınabilirsiniz.
  • Herkese Uyan Tek Beden Özelliği: Bonemizin arka tarafında bulunan elastik bant ve kurdele sayesinde ürünü kendi bedeninize göre ayarlayabilirsiniz. Ürünümüzün tüm kafa ve saç şekillerine uygundur. Aynı zamanda ürünümüz alnınızda iz veya kırışıklık bırakmaz. Buna ek olarak ürünümüzü şefler, temizlik görevlileri, güzellik uzmanları, doktorlar, hemşireler ve hasta bakıcıları vb. tüm meslek grupları kullanabilir.
Geri Bildirim Ver