Frosch Baby Bebekler Için Sıvı Çamaşır Deterjanı 1,5 L

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Frosch Baby Bebekler Için Sıvı Çamaşır Deterjanı 1,5 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EXSPRESSGRUPANKARA Satıcı Ünvanı: EXSPRESS GRUP KOZMETİK TEMİZLİK GIDA VE DAĞITIM NAKLİYAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381088691600001 Vergi Kimlik Numarası: 3810886916
    Bu ürün EXSPRESSGRUPANKARA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu üründen en fazla 10 kg veya 10 l sipariş verilebilir. 10 kg veya 10 l üzerindeki siparişleri migros ticaret a.Ş iptal etme hakkını saklı tutar. Özellikle bebekler, küçük çocuklar ve alerjsi olanlar için geliştirildi. Beyaz ve renkli çamaşırlar için 30°- 95°c arası sıcaklıklarda yüksek yıkama gücü sağlar. Inatçı lekelere karşı ön işlem için uygundur. Papatya özleriyle hassas yıkama sağlar. Hipoalarjeniktir
  • parfüm ve boya maddesi içermez. Hassas bebek cildine ve alerjisi olan bireylere uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Vegandır, hayvansal kaynaklı hammaddeler içermez. Ecolabel sertifikasına sahiptir. Çevre ve insan sağlığına duyarlıdır. Mikroplastik içermez.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver