Frudia Blueberry Dudak Balmı Nemlendirici 10 gr

310 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
600 TL'ye 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249 TL234 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Frudia Blueberry Dudak Balmı Nemlendirici 10 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GEZEGENX Satıcı Ünvanı: ALİ GÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4530448770
    Bu ürün GEZEGENX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ballı ve yaban mersinli Frudia Blueberry Hydrating Honey Lip Balm kuru ve çatlamış dudaklara yumuşak bir şekilde peeling yaparak yağlanma etkisi bırakmadan dudak üzerinde bir bariyer oluşturur ve nemlendirme sağlar. Dudak hacminin dolgunlaştırılmasına yardımcı olur. Taze ve tatlı yenebilir meyve ve bal kokusu içerir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Kavanoz
  • Form Balm
  • Hacim 10 gr
Geri Bildirim Ver

Frudia Nemlendirici Ürünleri Trendyol'da!

Dış etkenler nedeniyle sürekli hasar gören ve bakıma ihtiyaç duyan cilt için birçok ürün kullanılabilir. Faydaları sayesinde cildi daha genç ve sağlıklı hale getiren bakım ürünleri arasında peeling formülleri de sıklıkla tercih edilir. Pütürlü yapıları ve etkileri sayesinde ten üzerinde bariyer oluşturan ve ölü deriden kurtulmayı sağlayan peeling ürünleri, gün içerisinde sürekli rüzgâra, soğuğa maruz kalan dudaklar için de tercih edilir. Yemek sırasında farklı gıdalar ve içeceklerle temas halinde olan dudaklar, kuruyabilir ya da hassaslığı artacak şekilde soyulabilir. Bu tür olumsuz dış etkenlere karşı gerekli bakımı yaparken güçlendirme etkisi de gösteren Frudia 10 gr blueberry dudak balmı nemlendiricisini tercih edebilirsiniz. Peeling görevi gören ürün, dudakların ihtiyacı olan faydalı bileşenlere sahiptir

  • Ağırlık: 10 gr
  • İçerik: Meyve ve bal
  • Kullanım Alanı: Dudaklar

Frudia 10 gr Blueberry Nemlendirici Dudak Balmının İçeriği Nedir?

Frudia 10 gr Blueberry Nemlendirici Dudak Balmının İçeriği Nedir?

Frudia 10 gr blueberry dudak balmı nemlendirici, sahip olduğu özel formülü sayesinde dudakların ihtiyacı olan bakımı sağlar. Peeling görevini sağlayan ürünün içeriğinde bal ve yaban mersini bulunur. Ölü cildi canlandıran balın; yumuşatıcı, besleyici ve yenileyici etkisi de vardır. Ürün, formülündeki bal sayesinde cildi yağ oranını dengeleyerek nemlendirir. Yaşlanmayı da yavaşlatan balın yanı sıra yaban mersini de antioksidan özelliklerini ürüne kazandırır. Frudia blueberry dudak balmı nemlendiricisi güneşin sebep olduğu kuruluğun önüne geçerek uzun süre kalıcı bir nem sağlar. Yaban mersininin anti-enflamatuar etkisi sayesinde dudaklarınız hoş bir görüntüye kavuşur. Ürün içeriğinde bulunan A vitamini ise pürüzsüz bir görünüm elde edilmesinde etkilidir. Frudia 10 gr blueberry dudak balmı ölü hücrelerden arınma sağlayarak yeni ve daha sağlıklı bir deri oluşumunu destekler.

Frudia 10 gr Ballı ve Yaban Mersinli Dudak Balmı Ne İşe Yarar?

Frudia 10 gr ballı ve yaban mersinli dudak balmının özel formülü sayesinde birçok faydaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Yaşlanmayı önleyen, cildin yenileyen krem, uygulama sonrasında dış etkenler nedeniyle kuruyan dudakların yumuşamasını sağlar. Frudia 10 gr blueberry dudak balmı nemlendirici olması sayesinde düzenli kullanım sonrasında dudakların kurumasını önler. Formülünün sahip olduğu C vitamini sayesinde sürekli canlı, parlak bir görünüm sağlar ve hücre yenilenmesini hızlandırır. Antioksidan özellikleri sayesinde uçuk, yara gibi dudak üzerindeki problemlerin giderilmesine yardımcı olur. Ürün, renk dengesizliğini de düzenli kullanım sonrasında ortadan kaldırır. Ruj altına baz olarak da bu ürünü kullanabilirsiniz. Böylece kullandığınız renk daha parlak bir yapıya kavuşur. Mat rujların dudak çizgilerine dolmasını önlemek ve pürüzsüz bir zemin elde etmek için bu nemlendiriciyi kullanmanızda fayda vardır.

Frudia 10gr Blueberry Nemlendirici Dudak Balmı Etkili midir?

İlk kullanımı sonrasında gözle görülebilen etkisini gösteren ürünü düzenli kullanmanız birçok faydadan yararlanabilmenize yardımcı olur. Satın alacağınız Frudia 10 gr blueberry dudak balmı nemlendirici görevi gören peelingi düzenli kullandığınız takdirde sağlıklı ve kurumayan dudaklara sahip olabilirsiniz. Yumuşak dudaklara sahip olmada gözle görülebilir etki sunan nemlendirici peeling, arka planda cildi besler, nemlendirir ve korur. Aynı zamanda daha dolgun bir görüntü ortaya çıkarır. Yüksek performans sergileyen ürünü satın alan diğer müşterilerin görüşlerini merak ediyorsanız Frudia 10 gr blueberry dudak balmı nemlendirici yorumlarını inceleyebilirsiniz. Düzenli kullanım sonrasında görülen etkilerinin yanı sıra ilk kez kullanan kişilerin de deneyimlerini yorumlarda bulabilirsiniz. Sağlıklı ve bakımlı dudaklara sahip olmanıza yardımcı olacak nemlendiriciyi, Trendyol'un avantajlarından yararlanarak kolayca sipariş edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.